DEVIZAKÁROSULTAK AKTÍV ÉRDEKVÉDELME – KÉRJÜK A MEGOSZTÁST

DEVIZAKÁROSULTAK AKTÍV ÉRDEKVÉDELME - KÉRJÜK A MEGOSZTÁST

DEVIZAHITELESEK ÉRDEKVÉDELMÉNEK CSŐDJE
"JOG ÉS IGAZSÁG MOZGALOM" CIVILTÁRSASÁG FELHÍVÁSA
CSATLAKOZZ, HA NEM AKARSZ TÉRDEN ÁLLVA ÉLNI  
[cn-social-icon]

Dr. Kriston István ügyvéd
európajogi (pénzügyi) szakjogász

loading...

DEVIZAALAPÚ mintegy 1.000.000 kölcsönszerződés közül 12.000 lett peresítve, ez 1,2%-a mindössze a jogvitás szerződéseknek, tehát az egyedi perek csak azoknak hozhatnak megoldást, akik a perek terheit vállalni tudják.

Az állam még ezt a lehetőséget is korlátozta a perek felfüggesztésével és a szerződések kifoltozásával.És hol találjuk a devizások érdekvédő szervezeteit? A perek körül és máshol alig, ez pedig nem véletlen. A devizahitelesek érdekvédő szervezeteinek többsége páholyvédő államügynökség vagy a nemzetközi bankokat óvó-védő külföldi ügynökség, a feladatuk pedig az érdekvédelem zsákutcákba terelgetése és szétverése.

A zsákutcákban a devizahitelesek közvetlenül a bankoknak lettek vezetve, azért mert onnan érdekérvényesítő képesség hiányában lepattannak, illetőleg elkerülendő a devizahitelesek alulról jövő politikai szerveződése és nyomásgyakorlása a kormányra és általa a bankokra. A politikai pártok pedig devizaügyben valamennyien alibiznek.

Levonható tehát a következtetés, hogy a devizahiteles egyedi perének megszenvedésén kívül a devizahiteles érdekvédők az egyedi peres ellátáson és néhány utcai megmozduláson kívül semmit nem tudnak felmutatni. Egyesek az összefogás hiányával magyarázzák az érdekvédelem csődjét. Ez tévedés. Összefogni kivel? Összefogni a bankokat óvó-védő hemzsegő szervezetekkel és személyekkel, ugyan már.

loading...

FONTOS! Kedves olvasók, „devizahitelesek”! A Honlapunkon illetve Facebook oldalunkon is folyamatosan tájékoztatni fogunk Titeket az Államperrel, és más ügyekkel kapcsolatos friss hírekről. Kérjük, hogy segítsd a munkánkat azzal, hogy a Facebook oldalunkra meghívod az ismerőseidet, illetve ide kattintva feliratkozol a hírlevelünkre is. Nemzeti Civil Kontroll.  

Átfogó, a devizahitelesek széles tömegeit joghoz juttató érdekvédő projektekre van szükség, ami jelenleg nincs. A magam részéről tömegkiszolgáló jogi projekteket indítottam [0153/14 uniós petíció, C-312/14 uniós bírósági eljárás, államper, MNB elleni adatvédelmi eljárás], ezek kimenetelére jelenleg várni kell.

A hatalom nemzetáruló, a magyarsághoz köze nincs, rárontott a nemzetre és sajnos a nemzetközi befolyásnak engedtek, így a devizaügy hibernálódni látszik. Azt sem lehet kizárni, hogy romboló külföldi szolgálatok finanszírozták magukat a magyar devizaalapú lakossági hitelpiacon, azért olyan nagy és szervezett a devizainformáció elzárása. Mit lehet tenni?

Átvenni március 1 – április 30. között  banki elszámolást és csatlakozni a "Jog és Igazság Mozgalom" Civiltársasághoz. A magyar nép nem tudja megúszni ezt a devizaügyet politikai küzdelem nélkül, aki ezt nem hiszi, azt március-április során a 10-20 éves futamidejű forintosított devizaalapú kölcsöne vagy a felmondott és forintra váltott devizatartozása fogja meggyőzni, hogy itt a vége, leterítettek.

TESSÉK FELÁLLNI, ha nem akarsz térden állva élni, és elfelejteni a sok "műmájer" érdekvédőt, alkotmányos egyesülési jogait gyakorolva 2015. április 30. napjáig tessék csatlakozni a "Jog és Igazság Mozgalom" Civiltársasághoz [email: jogtanacsos@pr.hu].

Ez a civiltársaság nem szövetkezik más érdekvédőkkel, csak Önökkel devizahitelesekkel. Az ország lakosságának, közösségeinek, családoknak a szétverésére szakosodott politikai-gazdasági-pénzügyi elit a devizaügyet nem úszhatja meg. A "Jog és Igazság Mozgalom" Civiltársaság (alapítás alatt) mintegy 100 fős alapító magja eltökélt, igazságszerető ember, akik köré érdemes tömörülni.

De ha azt tapasztaljuk, hogy a devizahitelesek a TV előtt nézik, hogyan vívjuk a hatalommal ezt a küzdelmet, akkor feloszlatjuk magunkat, mert aki nem tesz másért, az maga sem érdemli meg a segítséget. Mi nem utcai demonstrációkat, hanem magunkat fogjuk megszervezni és amikor erősek leszünk, akkor színre lépünk és alkotmányos eszközökkel leváltjuk ezt a nemzetromboló-külföldi erők lakájaként kormányzó és nemzetáruló politikai elitet.

Dr. Kriston István jogvédő állampolgár
"Jog és Igazság Mozgalom" Civiltársaság alapítója
email csatlakozás: jogtanacsos@pr.hu

Ajánlás, néhány perc figyelmet megérdemel:
Ludányi Horváth Attila közgazdász, nyugdíjas külügyminisztériumi elemző, egykori kolozsvári konzul "Mi a megoldás?" című előadásának részlete.[cn-social-icon]

Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
JÁR A KÁRTÉRÍTÉS A DEVIZAHITELESEKNEK!
JÁR A KÁRTÉRÍTÉS A DEVIZAHITELESEKNEK!

Tovább bonyolódik a "deviza"-botrány. [cn-social-icon] Elkezdődtek a Fővárosi Törvényszéken a devizahiteles kártérítési perek. Egy civil szervezet azt mondja, szerintük már...

SZABADULJ MEG A TARTOZÁSTÓL - AUTÓHITELEK.
SZABADULJ MEG A TARTOZÁSTÓL – AUTÓHITELEK

SZABADULJ MEG A TARTOZÁSTÓL - AUTÓHITELEK Az ÉnPénzem.hu cikke szerint az esetek hetven-nyolcvan százalékában egyezséggel szabadulhat a tartozás egy részétől...

Close