KÖVÉR BESZÓLT A DEVIZAKÁROSULTAKNAK.

KÖVÉR BESZÓLT A DEVIZAKÁROSULTAKNAK.

KÖVÉR BESZÓLT A DEVIZAKÁROSULTAKNAK.

[good_old_share]


Elmúlt hét év…. Ugye ismerős ez a mondat?

 

Kövér László Fideszes házelnök ezt az alapvető tényt már elfelejtette! VIDEÓ ALÁBB! SZAVAZÁS A VIDEÓ UTÁN!
A házelnök a lakossági fórumon zúgolódóknak azt mondta, ne hárítsák rájuk – már a Fideszre – a felelősséget a sok bedőlt devizahitel miatt.

Kövér László Csepelen tartott lakossági fórumot. A főként nyugdíjas hallgatóságnak először azt mondta:

Németország egy 30 év múlva csak a nevében lesz német. Ha egyáltalán meg nem változtatják, mert hát ha sérti a migráns hátterűeket, hogy ezt a nevet viseli az a terület, amit valaha a németek tettek naggyá.

A fórum végén devizakárosultak kérték számon a fideszes házelnöktől, hogy miért nem adtak több segítséget a károsultaknak – írja a HírTV.

– Azt mondja a kormány, hogy megmentette a devizásokat. Ön szerint tényleg meg vagyunk mentve?

– Nézze én nem állítom, hogy mindenkit sikerült kimenteni, különböző jogi meg különböző élethelyzetek vannak.

A házelnök végül azzal zárta le a beszélgetést, hogy nem ők voltak kormányon akkor, amikor sokan vettek fel devizahitelt:

– Nehogy már ránk tessék azt a felelősséget hárítani, amihez semmi közünk nem volt, nem is mi voltunk kormányon.

– És nekünk mi közünk ahhoz?– Ön vette fel a hitelt. Ennyi. Minimum ennyi.

– jelentette ki Kövér László. Nem csak azt felejtette el Kövér, hogy a fidesznek hét év „tejhatalom” állt a rendelkezésére ahhoz, hogy ezt a problémát végleg, és tisztességesen megoldja, de azt is elfelejtette, hogy pártja ellenzékként a hitelfelvételek időpontjában a legnagyobb létszámban volt jelen a parlamenti bizottságokban-így például a pénzügyi bizottságban is. Értelemszerűen már akkor ismerték a problémát, de a kampányolást fontosabbnak tartották annál, mint hogy a tények ismeretében figyelmeztessék a Magyar lakosságot a rájuk leselkedő veszélyekre.

Szóval, hagyjuk a rizsát! Nem akarásnak nyögés a vége!

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/
[poll id=”7″]

[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM