DEVIZAHITEL – A CSALÁSRÓL ÉS ÁTVERÉSRŐL KÖZÉRTHETŐEN.

DEVIZAHITEL - A CSALÁSRÓL ÉS ÁTVERÉSRŐL KÖZÉRTHETŐEN.

DEVIZAHITEL – A CSALÁSRÓL ÉS ÁTVERÉSRŐL KÖZÉRTHETŐEN.

[good_old_share]


Tóth Zsuzsanna – A CSALÁSRÓL ÉS ÁTVERÉSRŐL KÖZÉRTHETŐEN (Nézd meg mindkét videót!)

OSZD MEG!

 

Ha 2018-ban, a devizahitel-válság kitörése után 6-8 évvel még mindig az a kérdés, hogy átverés volt-e a devizahitel, akkor talán nem felesleges elmondani, hogy miért volt az. Nem a devizahitel-károsultaknak, mert ők tudják, hanem a társadalom azon tagjainak, akik még mindig az áldozatokat hibáztatják.…A kérdés már csak az, hogy miért volt átverés, illetve csalás. Az a tapasztalatunk, hogy bár szakmailag feltárásra került a jogviszony, a köztudatba annak agyonhallgatása és bonyolultsága miatt nem ment át. Ebben a filmben arra teszünk kísérletet, hogy egyszerűen és közérthetően mondjuk el a legfontosabb ismereteket ezzel kapcsolatban….
A felvétel az x-televízió tulajdona.

Ajánljuk továbbá országgyűlési képviselőknek, bíráknak, közjegyzőknek, követeléskezelőknek és végrehajtóknak! Tóth Zsuzsanna.

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/A nagykockázatú befektetési ügylet (swap) igazolását pedig a bankszövetség főtitkára mondja el:A „deviza”-hiteles probléma megoldását nagymértékben segítheti az, ha minél többen értesülnek róla! Olyanok is, akiket esetleg közvetlenül nem érint. Te azzal is sokat segíthetsz, ha a „devizás” cikkeinket, videóinkat megosztod!

OSZD MEG A CIKKET!

[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
TELJES BANKI KIFOSZTÁS? ELSÉTÁLÁSI JOG? A FIDESZ HAMAROSAN MEGOLDJA!
TELJES BANKI KIFOSZTÁS? ELSÉTÁLÁSI JOG? A FIDESZ HAMAROSAN MEGOLDJA!

TELJES BANKI KIFOSZTÁS? ELSÉTÁLÁSI JOG? A FIDESZ HAMAROSAN MEGOLDJA! [good_old_share] A FIDESZ-KDNP csak 2017-ben tudta meg, hogy a bankok fosztogatják...

ÉS ISMÉT "DEVIZA"-HITEL.
ÉS ISMÉT “DEVIZA”-HITEL.

ÉS ISMÉT "DEVIZA"-HITEL. [good_old_share] Felpörögtek az események! A Heti Napló Facebook oldalán soha nem látott mértékben érkeztek a témához a...

Close