A DEVIZAHITELESEK ÉRDEKÉBEN A FALIG FOGNAK ELMENNI.

A DEVIZAHITELESEK ÉRDEKÉBEN A FALIG FOGNAK ELMENNI.

A DEVIZAHITELESEK ÉRDEKÉBEN A FALIG FOGNAK ELMENNI.

[good_old_share]


Valóban? Majd meglátjuk…(valószínű, hogy a választásokig ezzel etetik majd a népet). Nekünk ez jutott az eszünkbe: "nyugtával dicsérd a napot".
A kormányzat teljes mértékben elhibázott „rendezése” nyomán lassan lejárnak az ötéves árfolyamgátas határidők, amelyeket követően az eddig gyűjtőszámlán szaporodó, állítólagos tartozások a károsultak nyakába fognak szakadni.

Ezek a terhek tetemes módon növelik a károsultak törlesztőrészleteit vagy akár a hitel futamidejét – írja Z. Kárpát Dániel, a Jobbik alelnöke szerdai sajtóközleményében.

A legnagyobb ellenzéki párt politikusa szerint az Orbán-kormány hibás és bűnös, piaci árfolyammal számoló elszámolási törvénye után nagyságrendileg ugyanannyi bedőlt hitelszerződést tartanak nyilván, mint korábban, nem nehéz belátni, hogy újabb tízezrek ellehetetlenítése egy társadalmi, szociális katasztrófához vezetne.

loading…


Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

A Jobbik új elszámolási törvényt alkotna, ahol felvételkor érvényes árfolyamon számítanánk át a hiteleket. Z. Kárpát Dániel emellett pártja nevében felszólította a kormányt, hogy javítsa ki saját hibájának legalább egy részét, és a gyűjtőszámlákon lévő összegeket ne terheljék az amúgy is bajban lévőkre – mindezt fedezzék az érintett bankok! Emellett a kabinet illetékesei álljanak végre szóba a Parlament előtt tüntető hitelkárosultakkal, akikkel a legnagyobb ellenzéki párt szolidáris, és akik érdekében a Jobbik a nép pártján állva minden követ megmozgat – zárja sorait a Jobbik alelnöke.

A HŐSÖK TUDJÁK MIT AKARNAK. 2017-04-08. Mindeközben egy maroknyi „deviza”-károsult napok óta kitartóan tüntet a Kossuth téren. Elkeseredetten hívják és várják a többszázezer károsult-társukat. Eddig nem sok eredménnyel…
Szerinted a Jobbik felelősségre vonná a bankárokat, és valóban tisztességesen rendezné a „deviza”-károsultak problémáját?

Megnézem a szavazási eredményeket

Betöltés ... Betöltés ...
 [good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM