TE IS A MÁTRIXBAN ÉLSZ, AKÁR TETSZIK, AKÁR NEM!

TE IS A MÁTRIXBAN ÉLSZ, AKÁR TETSZIK, AKÁR NEM!

TE IS A MÁTRIXBAN ÉLSZ, AKÁR TETSZIK, AKÁR NEM!

[good_old_share]


A tudatos lét = a mátrix irányítása.

Vezér-Szörinyi László – "Megkezdődött az emberiség 2 fajra való szétválása. Lesznek a tudatos túlélők és lesz a tudattalan tömeg, amellyel előbb-utóbb végezni fog a jelenlegi rendszer."

 

Morpheus: "A Mátrix mindenütt van. Körülvesz minket, még most ebben a szobában is. Azt láthatod, ha kinézel az ablakodon, vagy ha bekapcsolod a tévét. Mindig érzed, mikor munkába mész, vagy épp templomba, mikor befizeted az adót. Ez a világ mellyel eltakarják szemed elől az igazságot.Neo: Az igazságot?

Morpheus: Hogy egy rabszolga vagy Neo. Megkötözve születtél, mint mindenki. Egy börtönben, mely érzékszerveiddel fel nem fogható. Börtön az elméd számára."

Fenti párbeszéd, amit a Mátrix című filmből idéztem, sajnos igaz, miránk, földi emberekre is. Az, hogy valami nincs rendben ezzel a világgal, érzi mindenki. Azt azonban kevesen tudják, hogy mi, és főleg miért nincs rendben.

De mi is a mátrix?

 

A mátrix a megvalósult jelen és az összes lehetséges jövő együttes tárháza. A jó hír, hogy ezen lehetőségek közül az valósul meg, amit mi emberek megteremtünk. A hitünk és a tudatunk teremti a valóságot.

Ennél a pontnál mindenkiben felmerülhet, hogy ha ez így van, akkor miért ilyen rossz ez a világ? Miért van ennyi baj, szegénység, nyomor, szenvedés ezen a Földön?

loading...

Léteznek emberek, akik pontosan tudják, hogy hogyan lehet az emberi tudatot és a kollektív tudatalattit befolyásolni. Már sok ezer éve csepegtetik a hazugságokat, az illúziókat, hogy az emberek teremtő képességét az ő saját céljaikra használják ki. Az egyik ilyen kollektív átverés maga pénz léte (=illúziója), amit előző posztomban írtam le, hogy miért a legabszurdabb dolog a világon.

Tehát létezik egy kis csoport (abban nem vagyok biztos, hogy ezek emberek) amelyik folyamatosan manipulálja az emberiséget. Kezében tartja a médiát és rajta keresztül csepegteti a tudati mérgeket, amelyek ebbe az irányba viszik el a fejlődést. És hogy miért tudják ezt megtenni? Mert tudatosak és kihasználják szellemi fölényüket. Az emberek pedig buták, tudatlanok és birkaként viselkednek a hatalommal szemben.

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

A jó hír, hogy ki lehet lépni ebből a ránk erőszakolt valóságból. Csak tudatosnak kell lenni hozzá. Tudatába lenni annak, hogy mi emberiség képesek vagyunk lerázni elménk béklyóit.

loading…


Először hinni magunkban, aztán, ha megtapasztaltuk önnön teremtői képességeinket, akkor pedig TUDNI saját és kollektív önmagunkat, azaz tudatossá válni.

Nem nézni tovább a hazug médiát, hanem az alternatív hírcsatornákat. Nem használni a hivatalos pénzeket, hanem áttérni az alternatív tokenekre (Bitcoin & Co.). Megteremteni a tudatos közösségeinket és olyan sok embert felemelni, amennyit csak lehet.

Sok idő már nincs rá, mert megkezdődött az emberiség 2 fajra való szétválása. Lesznek a tudatos túlélők és lesz a tudattalan tömeg, amellyel előbb-utóbb végezni fog a jelenlegi rendszer. Vezér-Szörinyi László.

[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
A KILAKOLTATÁSOK SZÁMA NEM FOG CSÖKKENNI-AZ EMBEREK EZT MÉG BÍRJÁK.
A KILAKOLTATÁSOK SZÁMA NEM FOG CSÖKKENNI-AZ EMBEREK EZT MÉG BÍRJÁK.

A KILAKOLTATÁSOK SZÁMA NEM FOG CSÖKKENNI-AZ EMBEREK EZT MÉG BÍRJÁK. [good_old_share] "Itt nagyon tudatosan törekednek arra, hogy ez a 3...

KEZDŐDIK: ISMÉT "MENTIK" A DEVIZÁSOKAT, DE AZ EBRD PAKTUMOT NEM MONDJÁK FEL.
KEZDŐDIK: ISMÉT “MENTIK” A DEVIZÁSOKAT, DE AZ EBRD PAKTUMOT NEM MONDJÁK FEL.

KEZDŐDIK: ISMÉT "MENTIK" A DEVIZÁSOKAT, DE AZ EBRD PAKTUMOT NEM MONDJÁK FEL. [good_old_share] Újra mentik az adósokat - 300 ezer...

Close