DEVIZAHITELEK AZ EURÓPAI PARLAMENT ELŐTT-DÖBBENETES FELVÉTEL

DEVIZAHITELEK AZ EURÓPAI PARLAMENT ELŐTT-DÖBBENETES FELVÉTEL.

DEVIZAHITELEK AZ EURÓPAI PARLAMENT ELŐTT-DÖBBENETES FELVÉTEL

[good_old_share]

Önök politikus bűnözők, akik szervezett gazdasági bűnözői csoportokkal működnek együtt! – Morvai (felvétel alább)

 

Az Európai Parlament végre napirendjére vette a devizahitelek kérdését. Morvai Krisztina úgy gondolta, az eurokraták is megsokallták a jogfosztott, becsapott "devizaadósok" szenvedéseit, s végre hatékony megoldást ajánlanak.

loading...

Döbbenetére más volt az ok: a bankársimogató politikusbűnözők kötelességszegési eljárást akarnak indítani Horvátország ellen, amiért az az adósok mellé állt a bankokkal szemben. Morvai Krisztina ezúttal is csupán másfél percet kapott, véleményét tehát nem tudta cizelláltan körülírni. A címzettek pedig aligha tudják az ablakba kitenni.

Kérjük, hogy ezt a felvételt az összes devizakárosult ossza meg mindenhol, hogy azok is láthassák, akiknek nincs, és nem is volt "deviza"-hitele.
A véleményed pedig az oldal alján várjuk!

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

A cikk a videó után folytatódik!
Hazánkat nem fenyegeti olyan veszély, hogy a „deviza”- károsultak védelme miatt kötelezettségszegési eljárást indítanának a kormány ellen. Sőt! A Bankszövetségen keresztül a pénzvilág kifejezte elégedettségét, miszerint a magyar kormány tartja a velük kötött megállapodást és nem gördít akadályokat a kilakoltatások elé.

Mindeközben Orbán Viktor úgy nyilatkozik, hogy A DEVIZAHITELESEKET MEGMENTETTÜK, A BANKOKAT PEDIG MEGBÜNTETTÜK. Hát, kérem, ez az ördögi kettős kommunikáció.

loading...

FIGYELEM! A Facebook folyamatosan korlátozza a bejegyzéseink láthatóságát, ezért a Facebookon közzétett cikkek negyed annyi embert érnek el, mint korábban.
Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldalon a "Tetszik/Liked" gombra és pipáld ki az értesítéseket hogy megjelenjünk a hírfolyamban. KATTINTS IDE: https://www.facebook.com/pages/Nemzeti-Civil-Kontroll/342783665741979/

Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
TARTSÁTOK TŐLEM TÁVOL A SÁRGAPÓLÓSOKAT!
TARTSÁTOK TŐLEM TÁVOL A SÁRGAPÓLÓSOKAT

TARTSÁTOK TŐLEM TÁVOL A SÁRGAPÓLÓSOKAT [good_old_share] Tisztelt Nemzeti Civil Kontroll!   Az uzsorás retteg a Sárgapólósoktól. - Maga nyilatkozott így,...

JÖN A MEGOLDÁS? ITT A MÁSODIK DEVIZAHITELES ELSZÁMOLÁS?
JÖN A MEGOLDÁS? ITT A MÁSODIK DEVIZAHITELES ELSZÁMOLÁS?

JÖN A MEGOLDÁS? ITT A MÁSODIK DEVIZAHITELES ELSZÁMOLÁS? [good_old_share] Azt mindenki érzi, hogy a devizakárosultak jelenlegi jogi „rendezése” egyre tarthatatlanabb....

Close