ZAKLATNAK A BEHAJTÓ HIÉNÁK? ITT A GYÓGYSZER!

loading...

ZAKLATNAK A BEHAJTÓ HIÉNÁK? ITT A GYÓGYSZER!

Email


Sok károsult-társunktól érkezik jelzés, hogy a pénzintézetek és a behajtó cégek folyamatosan zaklatják.

 

A közösségi oldalakon is sokan írják meg az ilyen típusú „kalandjaikat”.

Most a HitelSikerek tett közzé egy bejegyzést, melyet érdemes elolvasni azoknak, aki unják már a behajtó hiénák zaklatását:

“…tanulságképpen azoknak akiket ez és az ehhez hasonló hiéna cégek telefonon zaklatnak.”loading...

A Nemzeti Adatvédelmi Hatóság (NAIH) felszólította az Argenta követeléskezelőt, hogy a panaszt tevő fogyasztó valamint az összes általuk kezelt kötelezett személyes adatai vonatkozásában töröljék a rendszerükből a személyazonosító igazolványuk számát, tudtuk meg egy Olvasónk által küldött határozatból.

A bejelentés kapcsán az eljáró hatóság megállapította, hogy az Argenta az átvett követelések (jelen ügyben egy Lombard által eladott követelés) tekintetében a törvény által meghatározott adatkezelési jogköröket, jogalapokat meghaladóan tartott a kezelésében személyes adatokat, mint például mobiltelefon és személyi igazolvány számokat.

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Olvasónknak köszönjük a megosztást, melyet “tanulságképpen azoknak, akiket ez és az ehhez hasonló hiéna cégek telefonon zaklatnak”, valamint – “Ez is egy kis lépés a fogyasztók érdekeinek és a megtépázott jogbiztonság helyreállításának rögös útján” megjegyzéssekkel küldött meg nekünk.

A teljes határozat letölthető innen.

A „deviza”-hiteles probléma megoldását nagymértékben segítheti az, ha minél többen értesülnek róla! Olyanok is, akiket esetleg közvetlenül nem érint. Te azzal is sokat segíthetsz, ha a „devizás” cikkeinket, videóinkat megosztod!

Email

loading…


Email

Szólj hozzá

Hozzászólás