NYÍLT FELHÍVÁS A DEVIZAHITELESEKHEZ!

Éva Nagy NYÍLT FELHÍVÁS A DEVIZAHITELESEKHEZ!
loading...

Éva Nagy –

A bankok számtalan törvényt sértettek a deviza-alapú hitelek kapcsán:

– Csaltak a szerződéskötéskor, mert tudva, hogy a hitel visszafizethetetlen, és az adósok teljes vagyonának, ingatlanának megszerzése reményében szándékosan megtévesztették ügyfeleiket.

– Csaltak a referencia kamatok alkalmazása kapcsán, mert a szerződésben foglaltak ellenére sem alkalmazták a svájci jegybanki alapkamatot.


loading...

– Csaltak az árfolyam kapcsán, mert nem valós árfolyam-különbözetet terheltek az adósra, mert ez egy matematikai művelet volt, amivel kiszámították az újabb és újabb törlesztő részleteket.

– Csaltak a CHF árfolyamok manipulása kapcsán, ez a svájci jegybank is megállapította, hogy a bankok az egész világon manipulálták az árfolyamokat, amire ez a csalás-sorozat épült.

– Csaltak a KHR rendszerben nyilvántartott adatoknál, amelyet végrehajtási törvény hiányában egyetlen hatóság, felügyelet sem ellenőriz.

– Csaltak a követeléskezelésnél, mert nem valós adatokat mutatnak ki, amelyek terén olyan szakmai visszaélések vannak, amelyek a nyereség/veszteség számítása, a pénzkészletek megállapítása kapcsán alkalmas mérleg-hamisításra.

– Csaltak a felszámított díjaknál, banki költségeknél, mert nem létező szolgáltatás ellenszolgáltatásaként számoltak fel minden alapot nélkülöző díjakat, költségeket, ráadásul ezt is CHF-ben számolva.

– Csaltak az adóssal kapcsolatos könyvelési nyilvántartási rendszerben, fiktív tételeket alkalmazva, amivel nagy szabású mérleg és okirat-hamisítást követtek el, amivel az államot is megkárosították.

– Csaltak a konverziónál is, mert az egy fiktív művelet-sorozat volt, ennek legpregnánsabb bizonyítékául szolgál az a tény, hogy erre nem adtak egymillió szerződés esetében egyetlen egy bizonylatot sem, ezzel megsértve a számviteli tv.idevonatkozó részét.

A bankok nyereségvágyból, előre megfontolt szándékkal, bűnszövetségben nagy értékre és érdekkörre csalás-sorozatot követtek el a deviza-hitel bevezetése, és jelenlegi alkalmazása kapcsán.

Ezt a csalást a politikai-szakmai elit tudtával, és támogatásával tehették meg.

Az állam cinkossága, a felügyeleti ellenőrzés hiányossága tette lehetővé, aminek következtében több százezer ember lett munkanélküli, hazáját elhagyó, 4000 öngyilkos, és legalább 1 millió ember a végső kétségbeesés állapotában bármikor kerülhet az előzőek valamelyikébe. Mert nincs olyan család, ami ebben a kifosztásban nem érintett.

A kormány 5-ik éve maszatol és lebegteti a megoldást, mert a bankok a bankadón keresztül az állam pénzbehajtójává váltak, és nem hogy a megoldásban nem érdekelt, hanem éppen ellenérdekeltté vált.

A rendszer tovább nem tartható fenn. Magyarország lakossága a teljes kivéreztetettség állapotában van, mert a kifosztás következtében már nincs mit elvenni.

A lakosság nagy része nem azért nem fizet, mert nem akar, hanem nem tudja kifizetni a közben 3-szorosára megnövekedett törlesztő részleteket.

Matematikailag bizonyított tény, hogy a devizahitel visszafizethetetlen. Ha valaki 2007-ben felvett 15 millió Ft-ot, annak a hitel teljes futamideje alatt 103,5 millió Ft-ot kellene visszafizetnie.

Nyilván ez de jure, de facto képtelenség.


Nincs mire várni. Eljött az idő, hogy kézbe vegyünk sorsunkat, és térdre kényszerítsük a kormányt és a bankokat arra vonatkozóan, hogy állítsa meg a kifosztást, vezesse ki a lakosságot pénzügyi rabszolgaságban tartó devizahitelt, ami Mo. felemelkedésének, a gazdaság fellendülésének záloga is egyben.

FELADATOD A BANKI KIFOSZTÁS MEGÁLLÍTÁSA!

NEM FIZETNI, KÖVETELÉSKEZELŐKET ELHAJTANI!
BENNÜNKET MOST MÁR NEM LEHET MEGÁLLÍTANI. 

KÖVETELJÜK A DEVIZAHITELEK TISZTESSÉGES ELSZÁMOLÁSÁT AZ EREDETI FELTÉTELEK SZERINT, ÉS A BECSAPOTT LAKOSSÁG KÁRTALANÍTÁSÁT! 

CSATLAKOZZ A MOZGALOMHOZ. A BANK HALÁLA A PÉNZ HIÁNYA! TAGADD MEG A FIZETÉST! LEGFELJEBB AZ EREDETI TÖRLESZTÉST FIZESD, EGY FORINTTAL SEM TÖBBET! – Éva Nagy

Read previous post:
OSZD MEG ÉS TERJESZD: A BANKI KÖVETELÉSKEZELÉS ANOMÁLIÁI.
A BANKI KÖVETELÉSKEZELÉS ANOMÁLIÁI – A Devizahiteles kifosztás mechanizmusa

OSZD MEG ÉS TERJESZD: A Devizahiteles kifosztás mechanizmusa Éva Nagy - A BANKI KÖVETELÉSKEZELÉS ANOMÁLIÁI (Az írás a csatolt Kézdi...

MAGYAROK! TARTSATOK KI, NE ÁLDOZZÁTOK FEL MAGATOKAT!-DR. LÉHMANN
MAGYAROK! TARTSATOK KI, NE ÁLDOZZÁTOK FEL MAGATOKAT!-DR. LÉHMANN

Naponta találkozom olyan írásokkal, melyekhez hasonló szinvonalon történő elkészítésére alkalmatlan vagyok. Elegendő felkészültség hiján. Többek között az alábbi, ma reggel közzétett írásomra...

Close