SZÓLTAM IDŐBEN + AZ ÖSSZETARTÁS EREJE

SZÓLTAM IDŐBEN + AZ ÖSSZETARTÁS EREJE.

SZÓLTAM IDŐBEN + AZ ÖSSZETARTÁS EREJE [cn-social-icon]

Egy Facebook bejegyzés, Szalagyi Erzsébettől. Megfontolásra ajánlott: Szóltam időben!

Szomorúan olvasom a facebook-on, hogy egymást jelentgetik fel az emberek, civil szervezetek, pertársaság szervezők!

A bankárok pedig röhögnek rajtunk, hogy "nézzétek már a marhákat… " Nem is ellenünk harcolnak hanem egymás ellen!

loading...

Sokszor leírtam, ne menj pertársaságba, mert egy szerződést is nehéz érvényteleníteni, egy tárgyaláson 100-at pedig egyenesen lehetetlen!

Sokszor leírtam, hogy bűncselekmény ebből soha nem lesz Magyarországon!Brüsszel nem fog beleszólni, mert mindenről tudnak évek óta, én 2012-ben voltam az Európai Bizottság Belső Piaci és Kereskedelmi Főigazgatóságán Makkos Alberttel, megmondták, hogy ez belügy, nem szólhatnak bele! Most sem fognak, az EU-s fogyasztóvédelmi irányelveket viszont Magyarországon be kell tartani, amit kizárólag egyéni perekkel lehetséges! (természetesen ezt a lehetőséget sem szabad elvetni. szerk.)

Sokszor írtam, hogy felesleges a PBT-re rohangálni, a banknak a PBT határozatának nem kötelessége alá vetni magát! Felesleges!

Utoljára mondom, jegyezd meg!

loading...

A devizakockázat tisztességtelenségét kell bizonyítanod egyéni perben a Bíróságon, amit kizárólag a nem megfelelő tájékoztatással tudod bizonyítani! Amíg ezt nem érted el, addig nincs kártérítés sem!

Viszont a végrehajtók május 1.-jén indulnak! Majd eldöntöd, hogy kell-e a házad és az életed! Felnőtt emberek, felnőtt, felelős döntésekkel!

Szóltam időben!

Később:

Tessék!!!! A Quaestor károsultak csak 30000-en vannak, és mégis ki tudnak menni, s az igazukért kiállni (amiért tesz is a kormány, vagy ígér). Ezzel szemben a hitelkárosultak közel 1,5-2 millió embert érintenek, döntenek nyomorba, s nem képesek megmozdulni, tenni valamit!!!!!! MIRE VÁRUNK ???? 4 éve pofázom, hogy NE FIZESS A BANKNAK HANEM PERELJ ÉS EGYÉL !!!!!!! – Szalagyi Erzsébet

És egy tanulságos történet Wass Alberttől, az összetartás erejéről

"- Tudják, én szegény fiú voltam és gyermekkoromban anyám elszegődtetett a községhez disznópásztornak. Maguk most nevetnek, pedig a disznók előtt megemelheti a kalapját minden ember. Tudják-e milyen jó szándékú, becsületes állatok azok?

Három éven át jártam ki a legelőre velők, tavasztól őszig. Megismertem őket. Hűségesek, tisztességesek. Értik? Szerettek engem! Pedig én nem is voltam disznó, csak ember…

FONTOS! Kedves olvasók, „devizahitelesek”! A Honlapunkon illetve Facebook oldalunkon is folyamatosan tájékoztatni fogunk Titeket az Államperrel, és más ügyekkel kapcsolatos friss hírekről. Kérjük, hogy segítsd a munkánkat azzal, hogy a Facebook oldalunkra meghívod az ismerőseidet, illetve ide kattintva feliratkozol a hírlevelünkre is. Nemzeti Civil Kontroll.

Nyelt egyet és egy pillanatig maga elé bámult a padlóra. Aztán folytatta:

– Egy őszön makkoltatni küldtek föl a hegyekbe. Akkor történt, hogy farkasok kezdték kerülgetni a kondát. Volt a rám bízott állatok között egy, amelyik mindig külön járt a többitől. Egy rühes, sovány kis süldő. A többi nem tűrte meg maga között, mert, hogy maga alá piszkolt, fektében. Mert a disznó nagyon tiszta állat, tudják -a többi elveri magától az ilyet. A konda szégyene volt ez a süldő. És éppen erre mentek rá a farkasok.– Reggel történt, alig valamivel virradat után. Éppen kitereltem az állatokat a karámból s álmosan döntöttem neki hátamat egy bükkfának, amikor a visítást meghallottam. A kis rühes süldő megint valamivel távolabb túrt a többitől s azt cserkészték be a farkasok. Négyen támadtak reá egyszerre.

De amikor én felütöttem fejemet a sivalkodásra, már valamennyi disznónak fönt volt a feje és a következőpillanatban az egész konda összeröffent, s mint egy roppant fekete henger rohant reá a farkasokra. Képzeljenek csak el kétszáz egynéhány disznót, tömötten egymás mellett, fölemelt ormánnyal rohanni, fújva és fogat csattogtatva! Szempillantás alatt elkergették a farkasokat s a kis rühes süldőnek néhány harapáson kívül semmi baja nem történt. Én pedig sokat gondolkoztam akkoriban azon, hogy miért is védte meg a falka ezt az egyet, akit amúgy is kitaszított maga közül s akit azután sem fogadott vissza soha. De csak most jöttem rá: azért, mert disznó volt az is.

– Hát látjátok, ezért szeretnék disznó lenni. Mert irigylem a disznóktól a szolidaritást, ami az én emberi falkámból hiányzik.

 Mi tanokat hirdetünk és jelszavakat halmozunk jelszavakra, de közben mindenki csak önmagával törődik, nemhogy a kisujját is mozdítaná másért. Ha akkor, ott az erdőn, az én disznófalkám is úgy viselkedik, mint ma az emberi társadalom: rendre az egész falkát fölfalhatták volna a farkasok. Mint ahogy az embereket is fölfalja rendre a, gonoszság és az önzés."  (Wass Albert)

Van egy bizonyos emberfajta, akit csakis a haszonelvűség vezérel /tudjátok úgyis, kik- mik ezek/  hogy úgy mondjam nincs bennük "csordahajlam"  jó értelemben!!! Viszont ők visítanak a leghangosabban, ha sérelem éri a "hasznukat"! [cn-social-icon]

Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
AZ EURÓPAI PARLAMENTHEZ BENYÚJTOTT PETÍCIÓ SORSA.
AZ EURÓPAI PARLAMENTHEZ BENYÚJTOTT PETÍCIÓ SORSA

AZ EURÓPAI PARLAMENTHEZ BENYÚJTOTT PETÍCIÓ SORSA Radikális Bankellenes Csoport üzenete. [cn-social-icon] Tisztelt Sorstársak! Nagyon izgatott és izgat most is bennünket, hogy...

DÜBÖRÖG A FORINTOSÍTÁS, AZ ADÓS KISEBB SZÍVROHAMOT KAPOTT.
DÜBÖRÖG A FORINTOSÍTÁS, AZ ADÓS KISEBB SZÍVROHAMOT KAPOTT

DÜBÖRÖG A FORINTOSÍTÁS, AZ ADÓS KISEBB SZÍVROHAMOT KAPOTT [cn-social-icon] A forintosítás körül rengeteg kérdőjel van, például a dr. Léhmann Európai Bizottságnak...

Close