AZ EURÓPAI PARLAMENTHEZ BENYÚJTOTT PETÍCIÓ SORSA

AZ EURÓPAI PARLAMENTHEZ BENYÚJTOTT PETÍCIÓ SORSA.

AZ EURÓPAI PARLAMENTHEZ BENYÚJTOTT PETÍCIÓ SORSA

Radikális Bankellenes Csoport üzenete. [cn-social-icon]

Tisztelt Sorstársak!

Nagyon izgatott és izgat most is bennünket, hogy mikor lesz már végre az EP PETI oldalán a petíciónk.

Gondolom, ezzel nem vagyunk egyedül. 🙂 Kérdésünkre a következő választ kaptuk Morvai Krisztina asszisztensétől, illetve közvetve a Petíciós Bizottság titkárságától.Egy több lépcsős folyamatot kezdtünk el, amelynek még csak az elején tartunk a petíció beadásával.

Ahogy iktatják, a petíció beadói erről hivatalos levelet kapnak.

DEVIZAKÁROSULTAK PETÍCIÓJÁNAK TELJES SZÖVEGE ITT OLVASHATÓ >>> http://www.civilkontroll.com/devizakarosultak-peticiojanak-teljes-szovege-itt-olvashato/

DEVIZAKÁROSULTAK MEGHALLGATÁSA BRÜSSZELBEN I. RÉSZ >>> http://www.civilkontroll.com/devizakarosultak-meghallgatasa-brusszelben-i-resz/

Ezután döntenek a bizottság tagjai az elfogadhatóságról. A bizottság tudomásunk szerint havonta egyszer ül össze. Abban csak bízni tudunk, hogy a legközelebbi ülésükön foglalkoznak a mi panaszunkkal is, de ez a beadott ügyek számától erősen függ.

Ha ezen túl vagyunk, az irat tartalmától függ, hogy mit tesz tovább a bizottság. 

Minden lépésről külön értesítést kapunk, amiről természetesen beszámolunk majd Nektek is.

Tehát, alighanem néhány heti várakozás elé nézünk.Addig is, hogy ne teljen az idő hiába, érdemes számba venni, hogy melyik ismerősre rokonra, stb lehet számítani az aláíráskor. Én legalábbis ezt teszem. Azt látjátok, hogy a média -néhány renitenstől eltekintve- agyon hallgatja a petíció beadásának tényét. Ha eredményt akarunk és húzósat, akkor közösen kell átvennünk a közszolgálati szerepet.

Meg kell keresnünk az alvó adósokat és tájékoztatnunk kell őket! Egyszerűen nem szabad feladni! Szervezzetek előadásokat, terjesszétek a híreket olyan helyeken is, ahol csak a madár jár. 

És persze a Mi kitartásunk! – Radikális Bankellenes Csoport

FONTOS! Kedves olvasók, „devizahitelesek”! A Honlapunkon illetve Facebook oldalunkon is folyamatosan tájékoztatni fogunk Titeket az Államperrel, és más ügyekkel kapcsolatos friss hírekről. Kérjük, hogy segítsd a munkánkat azzal, hogy a Facebook oldalunkra meghívod az ismerőseidet, illetve ide kattintva feliratkozol a hírlevelünkre is. Nemzeti Civil Kontroll. [cn-social-icon]

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM