RENDŐRSÉGI SEGÉDLETTEL, JOGSÉRTŐEN LAKOLTATOTT KI EGY IDŐS HÖLGYET A VÉGREHAJTÓ!

RENDŐRSÉGI SEGÉDLETTEL, JOGSÉRTŐEN LAKOLTATOTT KI EGY IDŐS HÖLGYET A VÉGREHAJTÓ!

RENDŐRSÉGI SEGÉDLETTEL, JOGSÉRTŐEN LAKOLTATOTT KI EGY IDŐS HÖLGYET A VÉGREHAJTÓ!

[good_old_share]


KI A FELELŐS????

Gulya Tibor – Közzé teszem annak a dagadt végrehajtónak a munkájával összefüggésben hozott bírósági döntést, mely megkérdőjelezhetetlenül igazolja, hogy 2018. Október 29 napján bűncselekmény elkövetésétől sem riadt vissza a végrehajtó annak érdekében, hogy ellopja annak az idős hölgynek az ingatlanját, akinek a kilakoltatását próbáltuk megmegakadályozni.Persze a rendőrök felelőssége is kérdéses, hogy mekkora agyhalott banda az egész társaság, ha egy végrehajtó képes a rendőrök orra előtt ellopni valaki ingatlanját úgy, hogy a rendőrök még ehhez bőszen asszisztálnak is és még el is hitetik velük, hogy ők törvényes eljárásban vesznek részt és működnek közre.

loading...

Na, ezt nevezem a rendőrség szégyenének és jelentem ki, hogy amíg ilyen emberek képezik a rendőrség kötelékét addig ne is várjunk tőlük csodát.

loading…


Az a legjobb, hogy kishíján még a feljelentésünket is elutasították bűncselekmény elkövetése hiányára, de miután a bíróság megállapította a visszaélését a disznónak, nem merték az elutasító határozatukat kiküldeni és most vakarják a se…ket, hogy mi a fene történt, hogy egyszer csak a bíróság meghozta a döntését és nekünk adott igazat.

A pofáját kellett volna látnotok a rendőrnek, aki el akarta utasítani a feljelentést, figyelemmel arra, hogy a bíróság döntését nem kérdőjelezheti meg!

Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Döbbenetes, hogy még az ingatlan ellopását is megpróbálták büntető jogilag eltusolni a végrehajtó vonatkozásába, hogy ellenem eljárást indíthassanak zaklatás címén, mert mertem venni a bátorságot és számon mertem kérni a végrehajtót.

Íme, a bíróság döntése. Azt hiszem, ezt nem kell kommentálnom. – Gulya Tibor.Tehát, hogy pontosan értsük: Az általunk fizetett Magyar Rendőrség, ebben az esetben a törvénysértő végrehajtó törvénysértését segítette elő, melynek következtében egy idős hölgy elvesztette otthonát! Azokkal szemben, akik pedig a törvénysértésre felhívták a Rendőrség és a végrehajtó figyelmét, kényszerintézkedést alkalmaztak!

EMBEREK! Ez a hölgy élete munkáját, az otthonát veszíttette el! A fedelet a feje fölül erőszakkal, jogsértés árán vette el a Magyar Állam képviseletében eljáró végrehajtó, rendőrségi segítséggel! KI A FELELŐS?????

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
TÁRSADALMI ÉS JOGI IGAZSÁGOT KÖVETELÜNK!
TÁRSADALMI ÉS JOGI IGAZSÁGOT KÖVETELÜNK!

TÁRSADALMI ÉS JOGI IGAZSÁGOT KÖVETELÜNK! [good_old_share] Ha a „deviza”-csalást időben, és tisztességesen rendezik, akkor sokkal több emberi életet lehetett volna...

ÚJRA KELL VIZSGÁLNI AZ ÖSSZES DEVIZAHITEL SZERZŐDÉST!
ÚJRA KELL VIZSGÁLNI AZ ÖSSZES DEVIZAHITEL SZERZŐDÉST!

ÚJRA KELL VIZSGÁLNI AZ ÖSSZES DEVIZAHITEL SZERZŐDÉST! [good_old_share] A kormány haladéktalanul hozzon igazságos döntést az ügyben, és számoltassanak újra minden...

Close