RENDŐRSÉGI SEGÉDLETTEL, JOGSÉRTŐEN LAKOLTATOTT KI EGY IDŐS HÖLGYET A VÉGREHAJTÓ!

loading...

RENDŐRSÉGI SEGÉDLETTEL, JOGSÉRTŐEN LAKOLTATOTT KI EGY IDŐS HÖLGYET A VÉGREHAJTÓ!

Email


KI A FELELŐS????

Gulya Tibor – Közzé teszem annak a dagadt végrehajtónak a munkájával összefüggésben hozott bírósági döntést, mely megkérdőjelezhetetlenül igazolja, hogy 2018. Október 29 napján bűncselekmény elkövetésétől sem riadt vissza a végrehajtó annak érdekében, hogy ellopja annak az idős hölgynek az ingatlanját, akinek a kilakoltatását próbáltuk megmegakadályozni.Persze a rendőrök felelőssége is kérdéses, hogy mekkora agyhalott banda az egész társaság, ha egy végrehajtó képes a rendőrök orra előtt ellopni valaki ingatlanját úgy, hogy a rendőrök még ehhez bőszen asszisztálnak is és még el is hitetik velük, hogy ők törvényes eljárásban vesznek részt és működnek közre.

Na, ezt nevezem a rendőrség szégyenének és jelentem ki, hogy amíg ilyen emberek képezik a rendőrség kötelékét addig ne is várjunk tőlük csodát.

loading…


loading...

Az a legjobb, hogy kishíján még a feljelentésünket is elutasították bűncselekmény elkövetése hiányára, de miután a bíróság megállapította a visszaélését a disznónak, nem merték az elutasító határozatukat kiküldeni és most vakarják a se…ket, hogy mi a fene történt, hogy egyszer csak a bíróság meghozta a döntését és nekünk adott igazat.

A pofáját kellett volna látnotok a rendőrnek, aki el akarta utasítani a feljelentést, figyelemmel arra, hogy a bíróság döntését nem kérdőjelezheti meg!

Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Döbbenetes, hogy még az ingatlan ellopását is megpróbálták büntető jogilag eltusolni a végrehajtó vonatkozásába, hogy ellenem eljárást indíthassanak zaklatás címén, mert mertem venni a bátorságot és számon mertem kérni a végrehajtót.

Íme, a bíróság döntése. Azt hiszem, ezt nem kell kommentálnom. – Gulya Tibor.Tehát, hogy pontosan értsük: Az általunk fizetett Magyar Rendőrség, ebben az esetben a törvénysértő végrehajtó törvénysértését segítette elő, melynek következtében egy idős hölgy elvesztette otthonát! Azokkal szemben, akik pedig a törvénysértésre felhívták a Rendőrség és a végrehajtó figyelmét, kényszerintézkedést alkalmaztak!

EMBEREK! Ez a hölgy élete munkáját, az otthonát veszíttette el! A fedelet a feje fölül erőszakkal, jogsértés árán vette el a Magyar Állam képviseletében eljáró végrehajtó, rendőrségi segítséggel! KI A FELELŐS?????

loading…


Email

Szólj hozzá

Hozzászólás