RENDŐRSÉGI SEGÉDLETTEL, JOGSÉRTŐEN LAKOLTATOTT KI EGY IDŐS HÖLGYET A VÉGREHAJTÓ!

RENDŐRSÉGI SEGÉDLETTEL, JOGSÉRTŐEN LAKOLTATOTT KI EGY IDŐS HÖLGYET A VÉGREHAJTÓ!

RENDŐRSÉGI SEGÉDLETTEL, JOGSÉRTŐEN LAKOLTATOTT KI EGY IDŐS HÖLGYET A VÉGREHAJTÓ!

[good_old_share]


KI A FELELŐS????

Gulya Tibor – Közzé teszem annak a dagadt végrehajtónak a munkájával összefüggésben hozott bírósági döntést, mely megkérdőjelezhetetlenül igazolja, hogy 2018. Október 29 napján bűncselekmény elkövetésétől sem riadt vissza a végrehajtó annak érdekében, hogy ellopja annak az idős hölgynek az ingatlanját, akinek a kilakoltatását próbáltuk megmegakadályozni.Persze a rendőrök felelőssége is kérdéses, hogy mekkora agyhalott banda az egész társaság, ha egy végrehajtó képes a rendőrök orra előtt ellopni valaki ingatlanját úgy, hogy a rendőrök még ehhez bőszen asszisztálnak is és még el is hitetik velük, hogy ők törvényes eljárásban vesznek részt és működnek közre.

Na, ezt nevezem a rendőrség szégyenének és jelentem ki, hogy amíg ilyen emberek képezik a rendőrség kötelékét addig ne is várjunk tőlük csodát.

loading…


Az a legjobb, hogy kishíján még a feljelentésünket is elutasították bűncselekmény elkövetése hiányára, de miután a bíróság megállapította a visszaélését a disznónak, nem merték az elutasító határozatukat kiküldeni és most vakarják a se…ket, hogy mi a fene történt, hogy egyszer csak a bíróság meghozta a döntését és nekünk adott igazat.

A pofáját kellett volna látnotok a rendőrnek, aki el akarta utasítani a feljelentést, figyelemmel arra, hogy a bíróság döntését nem kérdőjelezheti meg!

Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Döbbenetes, hogy még az ingatlan ellopását is megpróbálták büntető jogilag eltusolni a végrehajtó vonatkozásába, hogy ellenem eljárást indíthassanak zaklatás címén, mert mertem venni a bátorságot és számon mertem kérni a végrehajtót.

Íme, a bíróság döntése. Azt hiszem, ezt nem kell kommentálnom. – Gulya Tibor.Tehát, hogy pontosan értsük: Az általunk fizetett Magyar Rendőrség, ebben az esetben a törvénysértő végrehajtó törvénysértését segítette elő, melynek következtében egy idős hölgy elvesztette otthonát! Azokkal szemben, akik pedig a törvénysértésre felhívták a Rendőrség és a végrehajtó figyelmét, kényszerintézkedést alkalmaztak!

EMBEREK! Ez a hölgy élete munkáját, az otthonát veszíttette el! A fedelet a feje fölül erőszakkal, jogsértés árán vette el a Magyar Állam képviseletében eljáró végrehajtó, rendőrségi segítséggel! KI A FELELŐS?????

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM