SZERZŐDÉS LEZÁRÁSA-DR.LÉHMANN GYÖRGY

SZERZŐDÉS LEZÁRÁSA-BANKI AJÁNLAT Dr.Léhmann György

Az alábbi banki ajánlattételt küldték meg részemre.

Eszerint a fennálló tartozás 2/3-ad részét a Bank elengedi, és 1/3-ad rész megfizetése esetén a kölcsönszerződést lezárja.


Ahelyett, hogy Patai Mihály összevissza beszélne és riogatna, megbeszélhetné bankjaival azt, hogy az eddig tanusított magatartásuk miatt tisztességesnek tűnő ajánlatot egységesen tegyék meg minden adósnak tekintet nélkül arra, hogy lakáscélu, vagy nem.

Az adósok pedig elgondolkozhatnak azon, hogy ilyen körülmények között lemondanak-e a kártéritési igényükről vagy sem.

A fennmaradó részt pedig egy olyan fajta forintkölcsönnek adósok részére történő biztosítása által gondolom megfizetni, amit Matolcsy Elnök úr az elmult hónapokban hangoztatott.

Így mutassa meg a Magyar Állam azt, hogy ténylegesen segíteni akar az adósoknak, illtve a bankok pedig egyszer az életben megmutathatják azt, hogy nem veszik semmibe a magyar embereket.


Léhmann György

Kapcsolódó cikkek:

Feljelentés-Bankárok-Üzletszerűen, bűnszövetségben elkövetett csalás

Varga István MNB-Ez a “termék” sem az Alaptörvénynek, sem a Nemzeti Hitvallásnak nem felel meg!

Hágába a Felelősökkel

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM