Devizahitel tragédia – halogatás, népbosszantás?

Devizahitel tragédia – halogatás, népbosszantás?

Ez már több mint bosszantó, több mint gyalázat! Ennyire ostobák voltunk, amikor anno a mai parlamenti milliárdosokat gyártó pártocskák bármelyikére is szavaztunk? Igen… Ennyire… És most ihatjuk a levét!

Ha én magyar miniszterelnök lennék, istenemre nem hagynám, hogy a házam elé tornyosodjon a népemet gyilkoló „devizahitel” tragédia! Persze… megértem én, hogy a bankok olyan, nyilván egyértelmű és havonta „borítékolható” befolyást tudnak gyakorolni a „honatyákra”, az ország sorsát meghatározó döntéshozókra, amely azonnali tudatmódosítást okoz az illető – amúgy közszolgaságra felesküdött! -, ám egyszeribe megélhetési uralkodóvá vált, megválasztásuk előtt fűt-fát beígérő képviselő agyában.

Mára már több tucatnyi tanulmány, nyilatkozat, interjú, riport, stb. tárta fel, leplezte le – már-már unalomig! – a „devizahitel”- ként elhíresült nemzetgyilkosság valódi voltát, már nincs olyan jogvédő szervezet, amely ne mondta volna ki a végső ítéletet. Már Brüsszel partjait nyaldossa egy Magyarországról induló gazdasági csőd- cunami, már Hágába kellett Káslernek feljelentést írni.

A „devizahitel” általi öngyilkosságok ijesztően magas száma, a lelki rombolás immár felér egy újabb 56-tal!

És.? Történt valami érdemleges? Valami VALÓDI? Semmi!

Politikusaink hébe-hóba nyilatkozgatnak valami „nesze neked” reménymorzsát, amitől a szenvedő adósok csak még jobban elbizonytalanodnak és elkeserednek, mert a kilakoltatások nem lettek leállítva, a bankok naponta telefonon zaklatnak minket, úgy téve, mintha Magyarországon nem is létezne törvény, jogrendszer és igazságszolgáltatás. Mintha egyedül ők uralnának mindent ebben a megcsonkított, lerabolt, elárult és reményt veszett országban. A média… hát, persze, ők is féltik nyamvadt kis egzisztenciájukat, dehogy is mernek kekeckedni. Miközben ők is nyögik a teljesíthetetlen törlesztő részleteket. Mint ahogy számos rendőr, de fideszes tag is… Ők épp úgy szenvednek, mint mi… akik eztán MÁR SEMMILYEN PÁRTRA SEM FOGUNK SZAVAZNI!

Mert bizony egyre inkább úgy fest, ebben az országban a bankok uralkodnak…


Mert, ha az egyébként és bármilyen más témában nagyon bátor, az EU-t folyvást megleckéztető, a zavartalannak vélt jövőjüket továbbra is biztosítani látszó népmegosztásban elöljáró – mint pl. az unalomig gerjesztett cigány-magyar ellentét, a mesterségesen szított és fenntartott antiszemitizmus, stb. – politikusaink ennyire nehezen tudnak dűlőre jutni az általuk parancsuralommal felruházott pénzügyi rendszerrel szemben, akkor bizony a következő választáson semmi értelme nem lesz bármelyikükre is voksolnunk. Többet soha! Akkor akár szavazhatunk valamely bankra is, mondjuk tán épp arra, amelyik elsőként döbben rá arra, hogy felesleges volt saját piaci pozíciójuk érdekében „befolyásolni” ezeket a politikusokat! Ablakon kidobott pénz volt!

Mert a piaci pozíciójukat, a létük, a működésük alapját biztosító legfőbb tényezőt, a lakosság befektetési, hitelfelvételi szándékát és BIZALMÁT elvesztették!

A politikusok csalóka bizalma helyett inkább a milliónyi magyar szavazópolgárnak a bankok felé már csaknem végletesen elvesztett bizalmát kéne visszaszerezni, de minél gyorsabban, még mielőtt mindenki ki nem veszi pénzecskéjét, és „ősi” módon a vánkosban tárolja azt…


Gyalázta és elkeserítő, hogy éhségsztrájkot kell folytatni azért, hogy a fényes jólétben, fényűzésben élő, tudatmódosult „szoláginkat” végre rádöbbentsük, hogy ELÉG VOLT! A nép hosszútűrése véget ért! De már a „rövidtűrés” vége is itt van!

Forrás: Patacsi Pilvax


Kapcsolódó cikkek:

SZERZŐDÉS LEZÁRÁSA-DR.LÉHMANN GYÖRGY

Hágába a Felelősökkel

Surányi György volt jegybankelnök beismerő vallomása a devizahitelekről+cikk

Feljelentés-Bankárok-Üzletszerűen, bűnszövetségben elkövetett csalás

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM