BÜNTETŐÜGYBEN BEIDÉZTÉK AZ OTP VEZÉRT.

BÜNTETŐÜGYBEN BEIDÉZTÉK AZ OTP VEZÉRT.

BÜNTETŐÜGYBEN BEIDÉZTÉK AZ OTP VEZÉRT.

[good_old_share]


Tisztelt Nemzeti Civil Kontroll!

Büntető ügyben bíróság elé idézték az otp vezért. – 2019. április. 10 -én 10 órára idézték a BKKB-ra. (Sajtóértesítés és összefoglaló).Ez már az ötödik eset, hogy az első számú uzsorásnak a Sárgapólósok ügyeiben meg kell jelennie a bíróságon. Eddig minden alkalommal megfutamodott.

Jelen ügy kicsit más, mint a korábbiak. Itt zaklatás miatt indítottak eljárást több Sárgapólós ellen. Ebből adódóan ez közvádas ügy. Itt nem érvényes az a szabály, hogy ha nem jelenik meg, akkor az indítványát következmények nélkül visszavontnak kell tekinteni. Itt meg kell jelennie, vagy elő kell vezetni.

Az biztos, hogy a Sárgapólósok készülnek a találkozásra.
Elértük, hogy SeVizás ügyben a legmagasabb szinten jöjjön létre egyeztetés. A kifosztók fejedelmével fogunk találkozni.

Kitartó és bátor véleménynyilvánításaink nem csak az aljas kifosztást tartja izgalmas akciókkal a köztudatban, de megkerülhetetlenné tette, hogy az uzsorás a kifosztottak előtt is nyilatkozzon, ne csak a bankárhaverok előtt, bársonyszékeken, zárt ajtók mögött.

A nyomozás öt ével ezelőt, 2014-ben kezdődött abban a szörnyűséges bűntényben, amiben azzal vádolnak SeVizás károsultakat, hogy néhányan a Budapest XII. kerület Laura út 26. szám előtti közterületen időnként kinyilvánítják véleményüket a bankárok gaztettei miatt.Legalább kétszer abbahagyták a nyomozást, majd valamilyen nyomás hatására újrakezdték.

Hosszú ideig az NNI bátor nyomozói kutakodtak, miután valamiért a BRFK-ról az otp-s haverokhoz került az ügy. Azért otp-s haverok, mert a D. Andrást „kedves András”-nak szólítják az otp bankbiztonsági vezetői a levelezésükben.

Ez az NNI-s nyomozás abban az időben volt, amikor elemezniük kellett volna az embercsempészek lehallgatott telefonbeszélgetéseit. De arra nem volt idejük.

Helyette napokon keresztül a Laura úti akciók videóit nézegették, és Sárgapólósokat, tanúkat hallgattak ki ez ügyben. Néhány tanút nem a rendőrségen, hanem a bankcenterben vagy az otp székházban, esetleg a Laura úti otthonában kérdeztek ki.

Az már senkit nem zavar, hogy ez is közrejátszhatott abban, hogy a teherautóban 71 ember szörnyű kínok között megfulladt. Pedig le is kapcsolhatták volna a csempészeket.

Amikor beidézték a gyanúsítottakat, – személyes, nyomozók általi kézbesítéssel – akkor azt hitték, hogy megijedünk az ügytől.De nem így történt. Ekkor gyorsultak fel igazán az események.

Míg korábban volt, hogy fél évig sem járt egyetlen sárgapólós sem a Laura úton, az NNI-s kihallgatást követően havonta többször is előfordult valamilyen véleménynyilvánítás.

Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Egy idő után az NNI-nél lezárták a nyomozást vádemeléssel, közben kezdtek egy új ügyet a BRFK-n. Ez utóbbi ügyben engem (Póka Lacit) már több mint két éve 2017. február 22. napján kitiltottak Budapestről. Hat hónapig 17 megyéből is ki voltam tiltva. A tiltást azóta is fenntartották.

Állítólag csak így tudják megvédeni a rettegett Sárgapólósoktól az uzsorást. Ezen kívül különösebb indoklást nem írtak egyik végzésben sem.

loading…


A két ügyet a BKKB-n összevonták. Ennek az eljárásnak lesz most a 6. tárgyalása elsőfokon.
Az előző tárgyaláson a bíró április 10-ére idézte az uzsorást, a feleségét, és fiait.

Az ügyvédjük már akkor jelezte, hogy az uzsorás nem ér rá. De a bíró nem adott másik időpontot. Így, ha szigorúan vesszük az eljárási szabályokat, akkor elő kell állítani.

Mindegyik vallomásból jól látszanak az ellentmondások és a hiszti, ami az miatt történik, hogy – mint a mesében – jelképesen berepülünk az ablakukba, és nem jelképesen követeljük, hogy adják vissza, amit elvettek.

Rajtunk nem múlik, hogy egy igazán izgalmas aktus legyen a 2019. április 10-én 10 órakor kezdődő tárgyalás.
Már néhány sajtó munkatárs és több SeViza károsult jelezte a 16 vádlotton kívül, hogy jelen lesz.

Itt az alkalom, hogy bárki véleményt nyilvánítson a főbankár felé, vagy megnézze, hogyan állja a sarat a Sárgapólósok kereszttüzében.HA neked sem tetszik az orbáni önkény és a kifosztás, tegyél ellene!
Mutassuk meg az imf-eknek (idomított majom fideszeseknek) és idomárjaiknak a bankároknak, hogy a végső szót nem ők, hanem az emberek mondják ki!
Cselekedj! Legyél győztes! Állj a bátrak közé!

Ha segíteni akarsz, akkor minden megnézett videó, vagy minden neked tetsző bejegyzés után utalj, vagy küldj egy százast. vagy amennyit tudsz.

Fontos, hogy biztass erre másokat is.
A támogatást természetesen készpénzben is odaadhatod valamelyik Sárgapólósnak.

B3 Takarékszövetkezet 73604095-10211768-00000000
Név: Golcs Roland, vagy Sárgapólós büntetésszámla
Megjegyzés: Büntetés hozzájárulás
Külföldről erre a számra tudsz utalni: IBAN szám: HU11 7360 4095 1021 1768 0000 0000

Tisztelettel: Póka László, Nem adom a házamat mozgalom Tel:0630-931-9802.

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM