SZERZŐDÉS AZ ÖRDÖGGEL – GÁCSI LÁSZLÓ

SZERZŐDÉS AZ ÖRDÖGGEL - GÁCSI LÁSZLÓ.

László Gácsi – Facebook – Hiteltársulás

Mindenesetre függetlenül attól, mi lesz a kimenetele ennek az ótvar, egy országot romba döntő valaminek, – mely véleményem szerint csalás,

Kovács bankár szerint meg a bankok prudens működéséhez szükséges és kívánatos tevékenység, – a legfontosabb dolgunk majd csak ezután következik. A tanulságok levonása, és az óvintézkedések megtétele a jövőbeni – gyermekeinket, unokáinkat fenyegető – veszélyek elhárítására.

Tehát a 2 legfontosabb tanulság:

1. konklúzió: Soha, de soha ne köss szerződést senkivel, akivel szemben a nyilvánvaló igazad sem tudod kiharcolni, mert felette áll a törvényeknek. Soha és semmilyen szerződést ilyennel ne köss, szóba se állj vele! Azt se hidd el, amit kérdez! Mondd el ezt az unokádnak is majd. Mondd el azt is, hogy a bankok felette állnak a magyar törvényeknek, a komplett államot képesek megzsarolni, így rajtuk a hatályos jogszabályokat számon kérni senki nem tudja, és nem is akarja.


Tehát a legjobb és leghasznosabb tanács, amit egy nagyapa unokájának mondani tud az az, hogy be ne tegye a lábát egyetlen bankba se sohasem, és még csak véletlenül se írjon alá semmit, amit ők ajánlanak.

2. konklúzió: az un. szakértők, aktuális megmondóemberek által papagáj módjára hajtogatott közgazdasági alapvetésként emlegetett tézis, miszerint a gazdaság motorja a hitelezés, és ha nincsen hitelezés, akkor világvége van, és a bankok nélkül nincsen élet, mert ők a mi jólétünknek a zálogai, nos ez teljesen nyilvánvalóan megdőlt.

Bebizonyosodott, hogy ennek az ellenkezője az igaz. Ahol a közhatalom túlságosan meggyöngül (jellemzően erkölcsileg), és a bankok, azaz a mögöttük álló arctalan parazita életmódot folytató emberszerű entitások felbátorodhatnak, és egyre nagyobb szerepet kapnak a reálgazdaság feletti kontrollban, abban az országban tarvágás lesz. Ez a ki tudja honnan jött, élősködő, lelketlen horda olyan gátlástalan rablásba fog kezdeni, ahol nincsenek határok.

Szóval számomra már nagyon felesleges, és reménytelen vállalkozás azt bizonygatni bármilyen szakértőnek, hogy ami jó a bankoknak az jó az országnak.

Van egy ismerősöm, aki világ életében ezt így látta, ahogyan én ezt most leírtam. Szorgalmas, becsületes ember. Soha a lábát bankba be nem tette, a hitelnek még a gondolatától is irtózik. Az elmúlt 10 évben szépen apránként egyre vagyonosabb lett, egyre biztosabb egzisztenciát épített fel. Én hasonló tisztességes, szorgalmas embernek tartom magam mint ő, de vele ellentétben elkövettem egy hibát 10 éve: betettem a lábamat egy bankba. Azóta megjártam a poklokat, de megfogadtam, hogy családom szenvedése nem lesz hiábavaló. Háromszor veszi ezt Ludas Matyi vissza!


Szóval a konklúziókról nagyjából ennyit. És ha már a következtetéseket levonjuk, kötelességünk lesz gondoskodni arról, hogy a jövő generációit megvédjük ezektől a falánk, istentelen, lélek nélküli entitásoktól. Emlékműveket kell emelni országszerte! Közterületen és mindenhol. Kőobeliszkekre kell róni a devizahitelező bankok nevét, kinyomozni, és az adott bank neve mellett feltüntetni azon adósok nevét, akik öngyilkosok lettek.

Az évek alatt összegyűlt – a devizahitel problematikájával foglalkozó – minden anyagot, videót, publikációt, állásfoglalást, feljelentést, feljelentés elutasítást (nevekkel!!!) rendszerezni, és egy nyilvános, mondjuk egy közalapítvány által működtetett levéltárban a jövő generációja számára elérhetővé, kutathatóvá kell tenni. Én az adóm 1%-át már most felajánlom ennek a közalapítványnak. Egy biztos. Magyarok vagyunk, és mint ilyen, nem a bosszú népe. Az ítélet sem a mi dolgunk, bár tudjuk, az sem fog elmaradni. Az emlékezés, és az EMLÉKEZTETÉS. Ez lesz a dolgunk.

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM