DÖNTS OKOSAN! VEGYÉL FEL HITELT!

DÖNTS OKOSAN! VEGYÉL FEL HITELT!

DÖNTS OKOSAN! VEGYÉL FEL HITELT!

[good_old_share]


Hogy a banki reklámoknak milyen szerepük volt abban, hogy ide jutott Magyarország? OSZD MEG!!!

 

Szerintünk ez már mindenki számára világos. A „deviza”-hitel népszerűsítésére és elterjesztésére komoly összefogásra volt szükség az állami és a banki szféra között.Az államot képviselő pártok törvényalkotással megágyaztak a „deviza”-hitel elterjesztéséhez, a bankok pedig professzionális szervezéssel, reklámokkal, üzletkötők alkalmazásával szétszórtak a mérgező terméküket az országban.

Mindeközben az állami szervek (bankfelügyelet, PSZÁF-ameddig működött) cinkosan félrenéztek, és hallgattak a valós kockázatokról. Ezzel egy időben pedig a Magyar Bankszövetség kiadta a „nem kell félni a devizaalapú konstrukcióktól” című beetető közleményét.

Ilyen előzmények után a Magyar lakosság joggal gondolhatta, hogy ez egy veszélytelen pénzügyi termék! A lakosságot megtévesztették, és hosszú időn keresztül tévedésben tartották.

Mikor pedig a „deviza”-károsultak felismerték, hogy átverték és a bankok csapdájába terelték őket, és ezért sokan bírósághoz fordultak, akkor a pártok a forintosítási törvénnyel fixálták a bankok eddig megszerzett extraprofitját! Mindeközben törvényalkotással szűkítették a károsultak bírósághoz fordulásának esélyét és lehetőségét. Ezzel elnehezítve a jogérvényesítésüket.Ezzel szinte egy időben a bírókat pedig arra oktatták, hogy milyen módon tudják „kilőni” a „deviza”-károsultak jogi érveit.

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

A felelősséget pedig nem vállalja senki! Ilyen előzmények után csak halkan kérdezzük:  Mi vár a CSOK-osokra ????

Az eredmény…többek között:A „deviza”-hiteles probléma megoldását nagymértékben segítheti az, ha minél többen értesülnek róla! Olyanok is, akiket esetleg közvetlenül nem érint. Te azzal is sokat segíthetsz, ha a „devizás” cikkeinket, videóinkat megosztod!

[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM