DÖNTS OKOSAN! VEGYÉL FEL HITELT!

DÖNTS OKOSAN! VEGYÉL FEL HITELT!

DÖNTS OKOSAN! VEGYÉL FEL HITELT!

[good_old_share]


Hogy a banki reklámoknak milyen szerepük volt abban, hogy ide jutott Magyarország? OSZD MEG!!!

 

Szerintünk ez már mindenki számára világos. A „deviza”-hitel népszerűsítésére és elterjesztésére komoly összefogásra volt szükség az állami és a banki szféra között.

loading...Az államot képviselő pártok törvényalkotással megágyaztak a „deviza”-hitel elterjesztéséhez, a bankok pedig professzionális szervezéssel, reklámokkal, üzletkötők alkalmazásával szétszórtak a mérgező terméküket az országban.

Mindeközben az állami szervek (bankfelügyelet, PSZÁF-ameddig működött) cinkosan félrenéztek, és hallgattak a valós kockázatokról. Ezzel egy időben pedig a Magyar Bankszövetség kiadta a „nem kell félni a devizaalapú konstrukcióktól” című beetető közleményét.

Ilyen előzmények után a Magyar lakosság joggal gondolhatta, hogy ez egy veszélytelen pénzügyi termék! A lakosságot megtévesztették, és hosszú időn keresztül tévedésben tartották.

Mikor pedig a „deviza”-károsultak felismerték, hogy átverték és a bankok csapdájába terelték őket, és ezért sokan bírósághoz fordultak, akkor a pártok a forintosítási törvénnyel fixálták a bankok eddig megszerzett extraprofitját! Mindeközben törvényalkotással szűkítették a károsultak bírósághoz fordulásának esélyét és lehetőségét. Ezzel elnehezítve a jogérvényesítésüket.Ezzel szinte egy időben a bírókat pedig arra oktatták, hogy milyen módon tudják „kilőni” a „deviza”-károsultak jogi érveit.

loading...

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

A felelősséget pedig nem vállalja senki! Ilyen előzmények után csak halkan kérdezzük:  Mi vár a CSOK-osokra ????

Az eredmény…többek között:A „deviza”-hiteles probléma megoldását nagymértékben segítheti az, ha minél többen értesülnek róla! Olyanok is, akiket esetleg közvetlenül nem érint. Te azzal is sokat segíthetsz, ha a „devizás” cikkeinket, videóinkat megosztod!

[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
A PÁRTOK KÖZÜL EGYEDÜL A JOBBIK VAN JELEN A KILAKOLTATÁSOKNÁL.
A PÁRTOK KÖZÜL EGYEDÜL A JOBBIK VAN JELEN A KILAKOLTATÁSOKNÁL.

A PÁRTOK KÖZÜL EGYEDÜL A JOBBIK VAN JELEN A KILAKOLTATÁSOKNÁL. [good_old_share] Tény: Naponta 10-20 Magyar CSALÁDOT!!! dobnak az utcára a...

DEVIZAHITELEK-A KÚRIA ELNÖKÉTŐL ÉRKEZETT.
DEVIZAHITELEK-A KÚRIA ELNÖKÉTŐL ÉRKEZETT.

DEVIZAHITELEK-A KÚRIA ELNÖKÉTŐL ÉRKEZETT. [good_old_share] DEVIZAKÁROSULT SORSTÁRSAIMNAK, BÍRÓKNAK, ÉS BÍRÓSÁGOKNAK! Köves István - A Kúria elnökétől kaptam 2018. 08. 31....

Close