SZAKAD A JOBBIK – NINCS BOMLASZTÁS, VÉLEMÉNYNYILVÁNÍTÁS VAN!

SZAKAD A JOBBIK - NINCS BOMLASZTÁS, VÉLEMÉNYNYILVÁNÍTÁS VAN!

SZAKAD A JOBBIK – NINCS BOMLASZTÁS, VÉLEMÉNYNYILVÁNÍTÁS VAN!

[good_old_share]


Az alábbi bejegyzés jelent meg Császárné Kollár Tímea Jobbikos képviselő Facebook oldalán:

 

Tizennégy évvel ezelőtt vállaltam először feladatot a Jobbik Magyarországért Mozgalom munkáját segítve, majd 2005-ben beléptem a pártba.

loading...

Munkámmal megyei és városi képviselőként, Pest megyei és budaörsi elnökként, valamint Komárom-Esztergom és Pest megyei regionális igazgatójaként a hazámat, a városomat, a közösségünket szolgáltam, nemzeti elkötelezettséggel, keresztény emberként.

A Jobbik – mint párt – eszköz, de nem cél.A cél a múltban is, és most is hazánk, nemzetünk sorsának jobbra fordítása. Biztos vagyok benne, hogy hozzám hasonlóan ezt a célt tartotta bajtársaim zöme vezérelvnek. Meggyőződésem azonban, hogy a rossz eszközt nem szentesítheti a jó cél sem.

Egy pártnak, mint eszköznek tisztának kell lennie, alapvetéseiben elvhűnek, módszereiben erkölcsösnek, viselkedésében megalkuvás nélkülinek.

A Jobbik már nem felel meg ezeknek az elvárásoknak. Vállalhatatlanná vált, a túlzott megfelelési kényszer miatt pedig önfeladóvá.

Vona Gábor kijelentette, hogy 2006 után ő adta a párt lelkét ennek a közösségnek. 47 éves vagyok. Nekem nem ő és nem a Jobbik adta a lelkemet, így nem is tudja egyik sem elvenni.

Földindulás volt, megindult a hegy,

loading...

És eltemette a kis templomot,

De a lángot nem bírta eltemetni,

Én égve leltem ott;

És hozzá imádkoztam s benne hittem

S mint a lovag a Szent Sírról a gyertyát.

Én égve hazavittem.

Azóta szívem mélyén ég, ragyog

A viharfújta, széllengette láng,

És el nem oltják semmi viharok.

(Reményik Sándor: Öröktűz – részlet)

A lángot őrzöm, ápolom tovább. A gyertyát vigyázom. Mi Magunkért, a Mi Hazánkért.

A mai nappal lemondok minden, a pártban betöltött tisztségemről és kilépek a Jobbik Magyarországért Mozgalomból.

 

Szintén kilép a pártból Pulai Edina Érd Megyei Jogú Város önkormányzati képviselője, Battai Zoltán és Zsombik Zsolt bizottsági tagok, valamint Boda Bánk László Tatabánya Megyei Jogú Város önkormányzati képviselője, akik a továbbiakban a közösségért ugyanúgy, de függetlenként folytatják munkájukat.A biatorbágyi, a budaörsi , az érdi, a perbáli és a piliscsabai szervezetekből a tagság többsége ugyancsak kilép a pártból, így a szervezetek is megszűnnek.

Köszönjük szépen honfitársainknak, hogy a hosszú évek alatt mellettünk álltak, támogattak minket.

Tisztelettel: Császárné Kollár Tímea Annamária.

NCK: Nem értjük, hogy miért kellett erre a döntésre ennyit várni? A megyei elnököknek és a párt felsővezetéséhez közel állóknak már 2010-ben is világosan kirajzolódott az új irány, melyet Vona Gábor később nyíltan be is mutatott.Ez az új irány a néppártosodás. És, hogy mi ezzel a probléma?

Mindössze annyi, hogy egy néppárt természetéből és működéséből adódóan igyekszik minden oldalról tagságot, támogatókat, választókat toborozni, így óhatatlanul felüti a fejét, és idővel egyre erőteljesebben jelenik meg párton belül a liberális gondolkodás.

Ez a gondolkodásmód pedig nem fér össze a radikális Nemzeti eszmékkel. A konfliktus elkerülhetetlen.

Ez törvényszerű. Ennek a csapdának esett áldozatul a Jobbik. A Jobbik volt elnöke, és elnöksége a felelős a párton belül kialakult helyzetért. Ennyi!

Szeretnénk jelezni, hogy a jelenlegi elnökség tovább erőlteti azt az új irányt, amely NEM a nemzeti párt iránya! A korábbi (nemzeti) Jobbikot ez alapjaiban különböztette meg a többi parlamenti párttól! Mi szóltunk!

Akik pedig még ezek után is maradnak a jobbikban, azok inkább azon gondolkozzanak el, hogy megalkuvó mentalitásukat más pártokban, például az MSZP-ben jobban kamatoztathatnák. Ott most úgyis nagy szükség van új emberekre. Nemzeti Civil Kontroll.

Zárszóként: ahogy egy tanult kollegánk mondta: örömlánynak lenni és szűznek is maradni egyszerre nem lehet …wink

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
ÚJRA PARLAMENT ELŐTT A DEVIZAHITELEK. SZERDÁN DÖNTENEK RÓLA!
ÚJRA PARLAMENT ELŐTT A DEVIZAHITELEK. SZERDÁN DÖNTENEK RÓLA!

ÚJRA PARLAMENT ELŐTT A DEVIZAHITELEK. SZERDÁN DÖNTENEK RÓLA! [good_old_share] A devizahitelesek megsegítéséről szóló javaslatcsomag napirendre vételéről szóló vita felvétele alább...

ESZKÖZKEZELŐS MEGMENTETTEK FIGYELEM!
ESZKÖZKEZELŐS MEGMENTETTEK FIGYELEM!

ESZKÖZKEZELŐS MEGMENTETTEK FIGYELEM! [good_old_share] Tisztelt Szerkesztőség! (ti küldtétek) Szeretném felhívni az Eszközkezelős megmentett!!! deviza károsultak figyelmét a következő veszélyre: Azok...

Close