SOSINCS KÉSŐ!

SOSINCS KÉSŐ!

SOSINCS KÉSŐ!

[good_old_share]


Elvitte a bank a házad, autód, jövedelmed?

 

Sosincs késő!

loading...

Járvás Éva – 5 évig biztosan nem késő.
Ha 5 éven belül vitte el a bank a házad, autód, jövedelmed, lehetőséged van visszakövetelni a bank hibás teljesítése alapján számított követelés miatt elvett vagyonod.

Tedd meg. Ha akkor még nem tudtad, hogy mit tehetsz, de ma már tudod az utat, akkor vedd vissza ami a tied. Van rá esélyed, a törvény veled van.

Elszámoltatás + kártérítés

Persze jön az illeték kérdése. Első lépésként csak egy megállapítási pert indíts, arra, hogy a bank hibás teljesítése alapján kimutatott nem létező követelés vezetett a végrehajtáshoz. Esetleg ehhez a témához adhatnának jó ötleteket jogász végzettséggel rendelkezők.

loading...

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/
Ezek a perek lesznek az igazi vesztük a bankoknak, mert erősen tartja magát az az igazság, hogy sose kezdj olyannal, akinek már nincs mit veszíteni. Ők már nem félnek. – Járvás Éva.

FORINTOSÍTÁS - ELÉGEDETT VAGY A VISSZAJÁRÓ ÖSSZEGGEL?

Megnézem a szavazási eredményeket

Betöltés ... Betöltés ...
 [good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
A "DEVIZA"-KÁROSULTAKÉRT A KOSSUTH TÉREN.
A “DEVIZA”-KÁROSULTAKÉRT A KOSSUTH TÉREN.

A "DEVIZA"-KÁROSULTAKÉRT A KOSSUTH TÉREN. [good_old_share] Videó alább! Egy fontos kérdés a videónál!   Hiteles Harsona: A kialakult társadalmi problémát...

A BANKOK VÉGELSZÁMOLTATÁSÁNAK ÉVE-2017.
A BANKOK VÉGELSZÁMOLTATÁSÁNAK ÉVE-2017.

A BANKOK VÉGELSZÁMOLTATÁSÁNAK ÉVE-2017. [good_old_share] Járvás Éva - A magyar ember becsületes és nem hülye!   Mielőtt hagyod magad lepattintani,...

Close