A DEVIZAHITELESEK MEG VANNAK MENTVE!

A DEVIZAHITELESEK MEG VANNAK MENTVE!

A DEVIZAHITELESEK MEG VANNAK MENTVE!

[good_old_share]


Hiteles mozgalom felhívása: KÉREM MINDENKI OLVASSA VÉGIG ÉS OSSZA MEG!!!

 

A kérdés, hogy MI MAGUNK IS TÉDRE ROGYTUNK? Ha igen, fel tudunk-e végre állni és kiállni magunkért, az érdekeinkért, a családunkért?

loading...
A hely, A TÉR BIZTOSÍTVA SZÁMUNKRA a most következő hétvégén is. 2017. április 8-9.-én, szombaton és vasárnap is. Mint látod, a Kossuth téren még rengeteg sátor elfér, még rengeteg devizahiteles elfér.

Jó időt jósolnak a hétvégére, a sátrakat felállítjuk. Fel tudunk-e mi is állni a közönyből, a fásultságból? Kizárólag a TE döntésed, hogy hány sátor lesz a Téren!

Ha nincs esetleg sátrad, akkor gyere nyári, strandos szélárnyékolóval, napernyővel, kemping székkel-asztallal. Gyere és biztasd az ismerőseidet is, hogy ők is jöjjenek!

Nagyjából egy év múlva PARLAMENTI VÁLASZTÁSOK. Most úgy néz ki, hogy a választási kampányban egyáltalán nem lesz téma a devizahitelezés.
Nem fognak arról beszélni sem a képviselő jelöltek, sem a pártvezérek, sem a politikai elemzők, sem a sajtó, hogy EGYMILLIÓ EMBERT MEGTÉVESZTETTEK ÉS BECSAPTAK A BANKOK és nyugodtan hozzá tehetjük, már hogy ÁLLAMI SEGÉDLETTEL történt mindez!

loading...

Az sem lesz így téma, hogy miként akarják kilőni a Kúria tervei szerint az összes devizahiteles pert és miként kívánják beadni a kegyelemdöfést nekünk. Miért beszélne erről bárki is, ha mi magunk némák és bénák maradunk?

Tudjuk és bizonyítani tudjuk, hogy a bankok számára teljesen biztos volt már a szerződéskötések idején, sőt már a devizahitelre buzdító reklámok idején is, hogy a forint teljesen biztosan, jelentősen és tartósan, sőt véglegesen romlani fog.

Miért beszélne arról bárki is, ha mi magunk némák és bénák maradunk?

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

Kizárólag a TE döntésed, hogy mi lesz a téma a közbeszédben az elkövetkező egy évben.

loading…


Ha üres marad a Kossuth tér, akkor az egész társadalom tudomásuk veszi, hogy

MEG VANNAK MENTVE A DEVIZAHITELESEK, NINCS SEMMI PROBLÉMA, HISZEN CSAK ALIG EGY-KÉT TUCAT EMBER TILTAKOZIK! Ezt Te is így gondolod? Minden rendben otthon nálatok?

A lehetőség adva van, van hol és van mikor megmutatni akaratunkat, elszántságunkat. – Hiteles mozgalom. [good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
SOSINCS KÉSŐ!
SOSINCS KÉSŐ!

SOSINCS KÉSŐ! [good_old_share] Elvitte a bank a házad, autód, jövedelmed?   Sosincs késő! Járvás Éva - 5 évig biztosan nem...

A "DEVIZA"-KÁROSULTAKÉRT A KOSSUTH TÉREN.
A “DEVIZA”-KÁROSULTAKÉRT A KOSSUTH TÉREN.

A "DEVIZA"-KÁROSULTAKÉRT A KOSSUTH TÉREN. [good_old_share] Videó alább! Egy fontos kérdés a videónál!   Hiteles Harsona: A kialakult társadalmi problémát...

Close