SEGÍTSÉG A VÉGREHAJTÁSOK ÚJRAINDÍTÁSA ESETÉN

SEGÍTSÉG A VÉGREHAJTÁSOK ÚJRAINDÍTÁSA ESETÉN.

SEGÍTSÉG A VÉGREHAJTÁSOK ÚJRAINDÍTÁSA ESETÉN

 

A nem adom a házamat Mozgalom nyilatkozata:

Kiknek, milyen feltételekkel nyújtunk segítséget (nyilatkozat)
 

Kedves kilakoltatást, végrehajtást elkerülni szándékozó SeVizahitelesek!
A Nem adom a házamat mozgalom harcosai és szimpatizánsai a tévhitekkel ellentétben, elsősorban csak azoknak tudnak és hajlandók segítséget nyújtani – mind jogi, mind fizikai értelemben – akik a mozgalmi találkozóikon, demonstrációikon és megmozdulásaikon aktívan, és rendszeresen részt vesznek, és-vagy egyéb módon támogatják a mozgalmunkat. Azaz ők maguk is szeretnének, és hajlandók bajba jutott társaikon segíteni.
Fontos elvárás, hogy a segítséget kérő maga is mindent megtegyen a szabadulása érdekében. Merítsen ki minden jogi utat, és alkalmazza az ellenállás minden lehetséges eszközét.
A segítségnyújtás ezeknek a harcostársaknak ingyenes és önzetlen. 
Mindenki a saját erejéhez mérten támogathatja a mozgalmat.Október 17. megmozdulás
Eseményoldal: https://www.facebook.com/events/958926157458003/?context=create&previousaction=create&source=49&sid_create=1725205771

Első körben a Kúria elnökének hisztije miatt betiltották a rendezvényt. Természetesen felülvizsgálati kérelemmel fordultunk a Bírósághoz, és új bejelentést is beadtunk.
https://www.youtube.com/watch?v=ZyMeHHl7APM&feature=youtu.be
 
Tervezett program:
ÁtHídAló Megoldás? – Véglegeset akarunk!”
 
IDŐPONT:                 2014. 10. 17. 10:00 – 21:00 óráig
GYÜLEKEZÉS:          2014. 09. 17. 9:00 – 10:00 óráig A Budapest V., VI. kerület Nyugati téren lévő felüljárón. Gépkocsik a Váci út irányába sorakoznak fel. A gépkocsik számától függően az első gépkocsi a felüljáró tetején, vagy attól a Váci út irányába fog állni. Kérjük a gyülekezés idejére, valamint a hídon tartott beszédek idejére előre láthatólag 10:30 óráig a felüljárón a forgalom korlátozását biztosítani.
 
HELYSZÍNEK: 
1.    Budapest V., VI. kerület Nyugati tér felüljáró
2.    Kúra épülete előtti közterületBudapest V. kerület Marko utca 16.
3.    Alkotmánybíróság (I. ker. Donáti utca 35-45.)
4.    Köztársasági Elnök Hivatala Sándor-palota, 1014 Budapest, Szent György tér 1–2.
5.    Oktogon
 
CÉL: 

  • –         Figyelem felhívás a SeVizahiteles (régi nevén köznyelvben – és sajnos a jogi nyelvben is – devizahitel) kifosztás megoldásának indokolatlan elhúzódására. 
  • –         Megemlékezés az egy hónappal ezelőtti eseményekről. Figyelem felhívás arra, hogy a Rendőrségnek nem a hatalom változó szelei szerint kell intézkedni, hanem kizárólag a jogszabályok betartásával. 
  • –         Nyomásgyakorlás a döntéshozókra annak érdekében, hogy a jogszabályok betartása előrébb való, mint az oligarchák érdeke.


 
Napirend, helyszínek:
A résztvevők a helyszínek között autós felvonulással demonstrálnak. A programpontokhoz megadott „tól-ig” tartományokban benne van a helyszínre vonulásra szánt idő is.
 
 
1.    Nyugati téri felüljáró: Beszédek, az egy hónappal ezelőtti események felelevenítése: 10-10:30
2.    Autós vonulás a Kúria épülete elé 10:30-11:15
3.    Beszédek a Kúria előtt. A SeVizás harc főbb mozzanatainak bemutatása 11:15-14:00
4.    Autós vonulás az Alkotmánybíróság épülete elé 14:00- 14:45
5.    Beszédek az Alkotmánybíróságnál. Figyelemfelhívás a 2014. évi XXXVIII. törvény alapjogba ütközésére.14:45- 15:30
6.    Autós Vonulás a Sándor-palotához 15:30- 16:15
7.    Beszédek, figyelemfelhívás a Köztársasági elnök politikai befolyásoltságára leginkább a SeVizahiteles törvények aláírása miatt. 16:15-16:45
8.    Autós vonulás a Budapest VI. kerület Oktogon térre. 16:45 – 17:30
9.    Bank plakátolás, beszédek, forgalom lassítás: a gépkocsik az Aradi utcától az Oktogon felé fognak felsorakozni úgy hogy a hangosító gépkocsi a CIB, és az Unicredit bank előtti területen fog állni a szélső forgalmi sávban közben bankplakátolás, beszédek. (17:30-20:00)
 
TERVEZETT ÚTVONAL:
Váci Út, Dózsa Gy. út, Hősök tere (körbeautózás), Andrássy út, Bajcsy- Zs. út, Alkotmány utca, Szemere utca, Markó utca 16.
MArkó utca 16, Nagy Ignác utca, Szent István krt, Margit híd, Margit krt., Széll Kálmán tér, Margit krt., Hattyú utca, Batthyány utca, Donáti utca 35-45.
Donáti utca, Hunyadi utca, Szent György tér (Amennyiben a beléptetés zökkenőmentesen megoldható)
Vagy: Donáti utca, Toldi utca, Hattyú utca, Batthyány utca, Fő utca, Alagút utca, Attila út 65. Itt maradnak a gépkocsik, és gyalogosan vonulunk a Szent György térre.
Szent György tér, Attila út, (Alkotás útja Krisztina Körút, vagy megfordulás) Erzsébet híd, Blaha Lujza tér, Oktogon.
 
 
Tisztelettel: Póka László
Nem adom a házamat mozgalom
0630-931-9802

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM