NE HAGYD MAGAD! PERT A NYAKUKBA!

NE HAGYD MAGAD! PERT A NYAKUKBA!

NE HAGYD MAGAD! PERT A NYAKUKBA!

 

Marczali Csaba – Facebook 

Kedves devizahiteles ismerőseim!

Akik csak médiát követik, most örömködnek, hogy meg leszünk mentve. De engedjétek meg, hogy röviden felvázoljam, mi is a helyzet valójában…

Arról van ugyanis szó, hogy néhány(ezer) bátor sorstársunk ( köztük jómagam is), elmentünk bíróságra a mi kis tisztességtelen szerződéseinkkel, és jó néhány pont alapján ezek a szerződések egytől-egyig semmisek lettek! Van sok jogerős ítélet, lehet csemegézni a hitelsikerek.hu oldalon…

Semmis szerződés esetén mindenkinek minden visszajár… A banknak az összeg, amit kiutalt, a ügyfélnek az addig befizetett összes törlesztő. 

EBBEN AZ ESETBEN NINCS DEVIZANYILVÁNTARTÁS!!!!


Ezen tisztességtelenségi pontok pedig pont azok, amelyeket a kormány a törvény erejével kijavít a hibás szerződésekben… Az árfolyamrés tisztességtelensége, egyoldalú kamatemelések tisztességtelensége, mind olyan elemei szerződéseinknek, melyek a szerződés halálát jelentik… A mentőcsomaggal ezek a szerződések életben maradnak, megmarad az árfolyamkockázat, és lehet tovább fizetni az uzsorát! 

Ezek után tegye fel mindenki saját magának a kérdést: kit is ment meg ez a mentőcsomag???

Azt hiszik ez majd elveszi a kedvünket, de nincs gond, mert van még 40-50 pont ami alapján semmissé lehet tenni a szerződéseket…
Csak úgy zárójelben jegyzem meg, jelenleg 13.000 felfüggesztett perünk van bent a bíróságon, és amíg a jogtalanul beszedett kamatemelések, és árfolyamrésen felül, a jogtalanul csalással beszedett árfolyamkülönbözetet, és némi kártérítést nem kapjuk meg, addig MI NEM ADJUK FEL!!!!

Lehet csatlakozni!!! 13.000 ember elég volt arra, hogy ezt elérjük! Ha tízszer ennyien leszünk, megreccsentjük ezt a BANKÁRMAFFIÁT!
Egy fillért se nekik tovább, helyette pert a nyakukba! – Marczali Csaba

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM