A SÁRGAPÓLÓSOK IGAZSÁGA A TÁRSADALOM NAGY RÉSZÉNEK AKARATA.

A SÁRGAPÓLÓSOK IGAZSÁGA A TÁRSADALOM NAGY RÉSZÉNEK AKARATA.

A SÁRGAPÓLÓSOK IGAZSÁGA A TÁRSADALOM NAGY RÉSZÉNEK AKARATA.

[good_old_share]


…Mert ami 2017. október 31-én kicsivel dél után ott megjelent, az nem csak néhány Sárgapólós igazsága volt. Azt a társadalom nagy része akarja. Csak még nem elég bátor ahhoz, hogy ki is merje nyilvánítani…
„Az igazság ott állt a bíróság előterében és ordított.

Na, nem hallhatóan, hangosan ordított, hanem csak csendben, de minden arra járóban mély nyomot hagyva. Aki látta, abban felébredt valami. Gondolkodott róla, és ha volt kivel, akkor beszélt is erről. És egyszer talán Ő maga – vagy az, akinek beszélt a látottakról – az igazságát szintén ordítani fogja. Az utcán, a bíróságon, hivatalokban, munkahelyén, és bárhol, ahol az igazságot néhány ember ki akarja sajátítani, és rá akarja erőltetni a társadalomra. Mert ilyenkor az igazságot ordítani kell. Még akkor is, ha annak a néhány igazságbitorlónak ez nem tetszik, és hatóságot küld az igazság ellen.”

Valahogy így folytatná Kosztolányi Dezső a Paulinát, ha nem a rabszolgalányról írta volna, hanem a Sárgapólósok akciójáról és munkásságáról.

Mert ami 2017. október 31-én kicsivel dél után ott megjelent, az nem csak néhány Sárgapólós igazsága volt. Azt a társadalom nagy része akarja. Csak még nem elég bátor ahhoz, hogy ki is merje nyilvánítani. 
Ki ne akarna független igazságszolgáltatást?

Ki nem látja, hogy jelenleg a hatalom (pénz és politikai) által befolyásolt?

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/
Ki nem tudja, hogy csak az igazságukban sértettek ráhatása által állhat helyre a demokratikus rend?
Csak még kevesen mernek tenni érte.

De egy kis csoport, akik nem fél, aki hajlandó elöl menni, és áldozatot hozni, újból és újból megmutatja, hogy az igazságot ordítani kell. És megmutatják, hogy nem létezik olyan hatalom (sem pénz, sem politikai), amelyik az igazság hangját le tudja győzni.Álljunk ki együtt az igazságszolgáltatás függetlenségéért!

A valódi tettek nélkül szervezkedőknek üzenem, hogy ennek az akciónak a közvetítését 24 órán belül 177-en megosztották, hozzászóltak 94-en, és elért közel Húszezer embert. 6 800 megtekintése volt.

Tisztelettel: Póka László, Nem adom a házamat mozgalom. 0630-931-9802.

[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM