A VÁLASZTÁSOKIG NEM LESZNEK KILAKOLTATÁSOK!

A VÁLASZTÁSOKIG NEM LESZNEK KILAKOLTATÁSOK!
loading...

A VÁLASZTÁSOKIG NEM LESZNEK KILAKOLTATÁSOK!

[good_old_share]


Ez a radikális megoldás…Szerinted is ? ?

 

Az Országgyűlés megszavazta a KDNP moratóriumra tett változtatási javaslatát.
A bírósági végrehajtásról szóló törvény módosításának általános vitájában Harrach Péter (KDNP), az egyik előterjesztő közölte, a bajba jutott családok számára nyújt védelmet a kilakoltatási moratórium kiterjesztése két és fél hónnappal. Hozzátette: a végrehajtás sok ezer családot érint, nagyrészt közüzemi tartozás miatt.

loading...

Rögzítette: a mostani módosítás tüneti kezelés, nem jelent végleges megoldást. A következő parlamenti ciklusban egyértelmű, egyszeri és radikális megoldásra van szükség – mondta.

 

Ismertetése szerint a módosítás után 1014 ingatlan értékesítettek bírósági árverésen, ennek 50 százaléka a becsértéken kelt el, a másik felét pedig átlagosan 135 százalékon értékesítettek. Harrach Péter úgy látta, ezen a területen van még mit tenni.

Egy hozzászóló véleménye: Kérdezem, miért csak a következő ciklusban? Vagy csak ez is egy ígéret,eddig sem mentettek meg, kivéve a 180ft végtörlesztés az segítség volt. A RADIKÁLIS az gyökeres, mélyreható. Nem csak tüneti kezelés. Vissza kell menni a gyökerekhez, amikor felvették az emberek a hitelt, a felvételkori árfolyammal. Ez nem tüneti kezelés lenne, hanem a megoldás.

Viszont addig is lehet mondani, hogy ha nem rájuk szavazol, akkor a gyökeres megoldás ellen szavazol…

A kormánypárt politikus szerint hitelezésre szükség van, és ehhez meg kell őrizni a jelzálog intézményét.
Harrach Péter felsorolta azokat az intézkedéseket, amelyeket az állam az eladósodott családok érdekében tett: 170 ezer szerződést végtörlesztettek, a Nemzeti Eszközkezelő 35 ezer esetben nyújtott 150 ezer embernek segítséget. Elmondta, az árfolyamgátat 172 ezer szerződő választotta, a bankok 1000 milliárd forintot voltak "kénytelenek" visszaadni az adósoknak.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Szólt a magáncsőd intézményéről is, amely 1056 családnak, 2700 embernek jelentett megoldást. Közölte, a családi csődvédelem intézményét is módosítani kell, ezt átgondolva, általános törlesztési könnyítéssel együtt fogják megtenni.

[good_old_share]

loading…


Read previous post:
DEVIZAHITEL - MEGÁLLAPÍTÁSI KERESET.
DEVIZAHITEL – MEGÁLLAPÍTÁSI KERESET.

DEVIZAHITEL - MEGÁLLAPÍTÁSI KERESET. [good_old_share] Járvás Éva - Megállapítási keresetminta (ALÁBB OLVASHATÓ) jelzálog CHF-ben történt bejegyzése ellen.   Annyiban meg...

DEVIZAHITEL-BENNFENTES SPEKULÁCIÓ! VILÁGBOTRÁNY!
DEVIZAHITEL-BENNFENTES SPEKULÁCIÓ! VILÁGBOTRÁNY!

DEVIZAHITEL-BENNFENTES SPEKULÁCIÓ! VILÁGBOTRÁNY! [good_old_share] Falus Zolt - NA ITT AZ UTOLSÓ KOPORSÓSZÖG ! VILÁGBOTRÁNY ! ...és most lett rosszul Gyurcsány...

Close