TÉNYEK A CHEMTRAIL-RŐL – talán mindig nem hisszük el?

A Chemtrail tevékenységet már nem tagadja a hatalom sem. A technológiát úgy állítják be az embereknek, hogy hosszú távra "jó hatással lesz ránk és környezetünkre nézve" egyaránt.

Előkerült néhány döbbenetes kép a gépek belsejéből. Továbbá felvetünk néhány tényt a tevékenységgel kapcsolatban, amit már oly sokan tudunk, de talán némelyikünknek újat is mondhat. 

Jelenleg világszerte a helyzet elég szomorú, hiszen a Chemtrailt nem lehet elrejteni, mivel nap, mint nap ott van a szemünk előtt. A vezető média a problémának csak a töredékével foglalkozik azért, mert rajta keresztül lehetne hatalmas embertömegeket megszólítani. Ezt ugyebár pedig a háttérhatalom nem akarja. Így marad számunkra az interneten elérhető információ és maradunk egymásnak mi emberek, akik elszenvedői vagyunk a világméretű gazemberségnek. Megbeszélhetjük egymással az eseményeket, akár össze is vitázhatunk, de ennek ellenére nem történik semmi!
Nézzünk néhány jellemzőt a vegyi csíkokat illetően.
Az utasszállító méretű gépek nem menetrend szerinti személyszállítással foglalkoznak, hanem globális titkos katonai akciók sorozatait végzik. Mögöttük a nemzetek felett álló háttérhatalom áll.
Legtöbb esetben a Flightradar 24 nem látja őket. A gépek csak permetezésre vannak átalakítva.

Az alumínium, cink, stroncium, bárium, amit kipermeteznek a gépekből 7-10 nap alatt éri el a földfelszínt, csapadékos idő esetében sokkal hamarabb.
Az immunrendszert rombolja azoknál az embereknél, akik esetleg valamilyen egészségügyi problémával élnek.
A nehézfémek nem jellemző, hogy belélegzéssel kerülnek be szervezetünkbe, hanem inkább az elfogyasztott zöldségek, gyümölcsökön, ételen keresztül.
A nehézfémek bekerülve a szervezetbe nem ürülnek ki, hanem elraktározódnak a nyirokrendszeren keresztül.
A káros anyagok az agyban és a gerincben egyaránt lerakódhatnak. Nagy mennyiségű alumínium megváltoztatja az idegrendszert és a vér-agy működését.
Bíznunk kell abban, hogy eljön az idő, amikor valaki véget fog vetni ennek a globális civil, emberiség elleni támadásnak.

loading…


Forrás: Fényörvény, HírMa

Szólj hozzá

Hozzászólás