TÉNYEK A CHEMTRAIL-RŐL – talán mindig nem hisszük el?

TÉNYEK A CHEMTRAIL-RŐL – talán mindig nem hisszük el?

A Chemtrail tevékenységet már nem tagadja a hatalom sem. A technológiát úgy állítják be az embereknek, hogy hosszú távra "jó hatással lesz ránk és környezetünkre nézve" egyaránt.

Előkerült néhány döbbenetes kép a gépek belsejéből. Továbbá felvetünk néhány tényt a tevékenységgel kapcsolatban, amit már oly sokan tudunk, de talán némelyikünknek újat is mondhat. [good_old_share]

loading...

Jelenleg világszerte a helyzet elég szomorú, hiszen a Chemtrailt nem lehet elrejteni, mivel nap, mint nap ott van a szemünk előtt. A vezető média a problémának csak a töredékével foglalkozik azért, mert rajta keresztül lehetne hatalmas embertömegeket megszólítani. Ezt ugyebár pedig a háttérhatalom nem akarja. Így marad számunkra az interneten elérhető információ és maradunk egymásnak mi emberek, akik elszenvedői vagyunk a világméretű gazemberségnek. Megbeszélhetjük egymással az eseményeket, akár össze is vitázhatunk, de ennek ellenére nem történik semmi!
Nézzünk néhány jellemzőt a vegyi csíkokat illetően.
Az utasszállító méretű gépek nem menetrend szerinti személyszállítással foglalkoznak, hanem globális titkos katonai akciók sorozatait végzik. Mögöttük a nemzetek felett álló háttérhatalom áll.
Legtöbb esetben a Flightradar 24 nem látja őket. A gépek csak permetezésre vannak átalakítva.

Az alumínium, cink, stroncium, bárium, amit kipermeteznek a gépekből 7-10 nap alatt éri el a földfelszínt, csapadékos idő esetében sokkal hamarabb.
Az immunrendszert rombolja azoknál az embereknél, akik esetleg valamilyen egészségügyi problémával élnek.
A nehézfémek nem jellemző, hogy belélegzéssel kerülnek be szervezetünkbe, hanem inkább az elfogyasztott zöldségek, gyümölcsökön, ételen keresztül.
A nehézfémek bekerülve a szervezetbe nem ürülnek ki, hanem elraktározódnak a nyirokrendszeren keresztül.
A káros anyagok az agyban és a gerincben egyaránt lerakódhatnak. Nagy mennyiségű alumínium megváltoztatja az idegrendszert és a vér-agy működését.
Bíznunk kell abban, hogy eljön az idő, amikor valaki véget fog vetni ennek a globális civil, emberiség elleni támadásnak.

[apss_share]

loading...

loading…


Forrás: Fényörvény, HírMa

Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
AMERIKÁBÓL IRÁNYÍTOTT RENDSZERVÁLTÁS UKRAJNÁBAN A PENTAGON KÉZIKÖNYVE SZERINT
AMERIKÁBÓL IRÁNYÍTOTT RENDSZERVÁLTÁS UKRAJNÁBAN A PENTAGON KÉZIKÖNYVE SZERINT

Kiszivárgott amerikai rendszerváltási kézikönyv tárja fel az ukrajnai és más beavatkozásokat. A Pentagon borzalmas tervei demokráciák módszeres és erőszakos megbuktatására...

VERSENY AZ IDŐVEL Michael Schumacher még mindig életveszélyben.
VERSENY AZ IDŐVEL Michael Schumacher még mindig életveszélyben

Kedden lehet először biztosat tudni Michael Schumacherállapotáról, aki továbbra is életveszélyes sérülésekkel fekszik a Grenoble egyetemi kórházban, miután a franciaországi Méribelnél síbalesetet szenvedett...

Close