REMEK FELMENTÉS A RENDŐRSÉGTŐL

REMEK FELMENTÉS A RENDŐRSÉGTŐL.
loading...

REMEK FELMENTÉS A RENDŐRSÉGTŐL


Tisztelt Nemzeti Civil Kontroll!
 
Remek felmentés a rendőrségtől. – Szigetszentmiklóson még tiszteletben tartják az alapvető jogokat.
Az is igaz, hogy általában jellemző a Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányságra, hogy a véleménynyilvánításhoz való jogot is igyekeznek egyre jobban tiszteletben tartani. 
Most mégsem erre alapozva szüntették meg az eljárást.
A mellékelt határozatban a tisztességes eljáráshoz való jog volt az, amit alkalmaztak helyesen.

Az eljárásból, és a megtörtént eseményekből megállapíthtó, hogy a Kúria előtt nem csak lehet, de szabad is sártorozni. – Kár, hogy csak keveseknek van bátorsága hozzá.

Hiába írta a BRFK minden alap nélkül, hogy Póka László volt a szervezője a Kúria előtti két napos sátorozásnak, ahol wellman bankárseggnyalása miatt tiltakoztunk.

loading...

Előbb meghallgatás nélkül elmarasztaltak, majd figyelembe vették a meghallgatáson általam elmondottakat. Belátták, hogy kétséget kizáróan nem bizonyítható, hogy én szervezője lettem volna a sátorozásnak.
Így volt tisztességes az eljárás. Lehet példát venni a határozatról más kapitányságokon, bíróságokon, de Szigetszentmiklóson is más előadóknak.

BRFK munkatársainak is jelzem, hogy nem kell minden alkalommal eljárást indítani. Attól nem lesznek jobb rendőrök, sem jobb emberek, hogy a helyszínen begyűjtött információk alapján mindenáron szervezőt keresnek. Akár azon az áron is, hogy megsértik a tisztességes eljáráshoz, a véleménynyilvánításhoz, az emberi méltósághoz való jogokat.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

Pont ugyan annyiból telik leírni, hogy „a felmerült adatok alapján nem állapítható meg, hogy ki volt az események szervezője”, mint leírni azt, hogy „mivel úgy látszott, hogy Póka László a résztvevőket irányította, ellene feljelentéssel élünk”.
Néha érdemes elgondolkodni azon, hogy – ha már az egyéni megítélésen múlik a döntés – egy bankárseggbe beszorult nyelvű főnök elvárását, vagy a  kifosztott társadalom érdekét helyezik-e előtérbe.

Lesz a közeljövőben bőven alkalmuk megmutatni, hogy merre billen a lelkiismeretük mérlege.

Addig is legyen a mellékelt határozat példa, és remény egyszerre.
A mellékletben a felmentés mellett elérhető a feljelentés, az eredeti határozat, a meghallgatás kérése és jegyzőkönyve is.

A mellékletek itt érhetők el: https://www.facebook.com/pg/Nemadomahazamat/photos/?tab=album&album_id=1597722526920353 
 
HAjrá!
PL

Tisztelettel: Póka László, Nem adom a házamat mozgalom 0630-931-9802 [apss_share]
Read previous post:
A FÜGGETLEN EGYÉNI KÉPVISELŐK MEGOLDHATNÁK AZ ORSZÁG PROBLÉMÁIT?
A FÜGGETLEN EGYÉNI KÉPVISELŐK MEGOLDHATNÁK AZ ORSZÁG PROBLÉMÁIT?

A FÜGGETLEN EGYÉNI KÉPVISELŐK MEGOLDHATNÁK AZ ORSZÁG PROBLÉMÁIT? Bertha Szilvia Zsuzsanna - Országgyűlési képviselőválasztás? Nem csak "pártokrácia".   Egyéni jelöltek...

A VÉGREHAJTÁS MEGÁLLÍTÁSA - IRATMINTA.
A VÉGREHAJTÁS MEGÁLLÍTÁSA – IRATMINTA

A VÉGREHAJTÁS MEGÁLLÍTÁSA - IRATMINTA OSZD MEG KÉRLEK, NAGYON SOK EMBERNEK SEGÍTESZ VELE! Szalagyi Erzsébet - Kedveseim! Terike remek levelét...

Close