DEVIZAKÁROSULTAK KESERŰ IGAZSÁGA

DEVIZAKÁROSULTAK KESERŰ IGAZSÁGA.

DEVIZAKÁROSULTAK KESERŰ IGAZSÁGA

Járvás Éva – Aki áldozat, az önmaga áldozata. Ma már nem mondhatja senki, hogy a bank áldozata. [cn-social-icon]

A kilakoltatások folynak. Ma is lesz egy, és a nyáron egyre több, őszre pedig tömegessé fog nőni a jelenség. Mind utcára kerülnek, akik a kormány megmentésében bíznak még mindig, és a bankok segítőkészségében.

Persze oda lehet menni egy, egy kilakoltatás helyszínére, lehet balhézni. Fel lehet bérelni "otthonvédőket" vagy odamehet bármekkora együtt érző ellenálló tömeg, de ilyen fázisban már megakadályozni nem lehet a kilakoltatást. Esetleg eltolják pár nappal, de meg nem tudod akadályozni.

loading...

Miért kell megvárni, hogy idáig fajuljon, amikor a megfelelő lépésekkel elejét lehet venni? Aki nem tesz magáért, az mástól se várhat csodákat.Ha azon nyafogsz, hogy drága az ügyvéd és ezért nem perled be a bankod, akkor ez vár rád. A kilakoltatás. Nem csak jelzáloghitelek miatt történhet ez meg. Bármilyen tartozás miatt megeshet. Autóhitel, bankkártya, bármi idevezethet, ha nem kezeled a problémád. Kilakoltathatnak olyan tartozás miatt, amivel valójában nem is tartozol. Ellopják az otthonod, ha nem lépsz fel időben ellene. A hallgatás beleegyezés. A halogatás a tett halála. Minden tétlen perc az ellenségednek dolgozik.

FONTOS! Kedves olvasók, „devizahitelesek”! A Honlapunkon illetve Facebook oldalunkon is folyamatosan tájékoztatni fogunk Titeket az Államperrel, és más ügyekkel kapcsolatos friss hírekről. Kérjük, hogy segítsd a munkánkat azzal, hogy a Facebook oldalunkra meghívod az ismerőseidet, illetve ide kattintva feliratkozol a hírlevelünkre is. Nemzeti Civil Kontroll.

Akit kilakoltatnak, vagy már eddig megtették az évek alatt, azok már csak abban bízhatnak, hogy a tömegek összefogva, és ebbe őket is beértem kiharcolják az igazságot, és eljön majd az idő a kárpótlásukra. De ezért nekik is tenni kell. Ha eddig nem tették meg a maguk védelmében, akkor most már éppen ideje lenne, hogy megtegyék, legalább a kárenyhítésük érdekében. Ha ezután is csak az önsajnálgatás meg, akkor bármilyen kegyetlenül is hangzik, azt kell, hogy mondjam, megérdemlik a sorsukat.

2 millió becsapott ember közül, ma már nincs egy se, aki ne tudná, hogy becsapták, meglopták. 2 millió becsapott ember közül 1 % se perel, 2 millió becsapott ember közül néhány százan mennek el egy tüntetésre. 2 millió becsapott ember közül 4 ezren írták alá a petíciót.

loading...

Oké, van, akinek már lejárt, lezárt ügylete van és kinyögte. Nem akarja visszakapni az ellopott pénzét. De legalább 1 millió család tétlenül várja a kilakoltatást. Meg is fog történni. Mert a hallgatásuk a beleegyezésük. A hallgatásuk valójában a cinkosságuk a saját kilakoltatásukhoz.

Persze sajnálom őket. Leginkább azért, mert cselekvőképtelenek. Erről viszont csak ő maguk tehetnek.

A bankok erejét pedig azok tartják szinten, akik még most is fizetnek nekik minden erejükön felül, pedig 1-2 havi törlesztőből semmissé tehetnék az uzsoraszerződésüket. Gyávák megtenni ezt a lépést, és ezért éltetik az ellenségüket, pedig hamarosan el fog jönni az az idő, amikor már ők se fogják tudni fizetni és akkor lehet már nekik is késő lesz, mert az aláírt új szerződés és a törvény elveszi minden jogát a perléstől.

Senki nem menti meg azokat, akik saját maguk nem hajlandók kiállni önmagukért. Semmibe ne reménykedj, ha a magad igazában nem bízol.

Nem azért kell lépned, mert valaki hív, hanem azért, mert te akarsz lépni.

Nem kell senki mögé állni, hanem magadért kell kiállni.

Mindenki egyért csak akkor működik, ha a mindenkiben benne van az egy, ha a mindenkiben benne vagy TE is.Járvás Éva [cn-social-icon]

Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
FORINTOSÍTÁS – HÁROMSZOR IS MEGFIZETI EZT A DEVIZAKÁROSULT - HA ELFOGADJA.
FORINTOSÍTÁS – HÁROMSZOR IS MEGFIZETI EZT A DEVIZAKÁROSULT – HA ELFOGADJA

FORINTOSÍTÁS – HÁROMSZOR IS MEGFIZETI EZT A DEVIZAKÁROSULT - HA ELFOGADJA A Magyar Nemzet hasábjain a következő címmel jelent meg...

FIGYELEM! A HATÁRIDŐ HAMAROSAN LEJÁR!
FIGYELEM! A HATÁRIDŐ HAMAROSAN LEJÁR!

FIGYELEM! A HATÁRIDŐ HAMAROSAN LEJÁR! MENYHÉRT PÉTER - FONTOS - KÖZÖSSÉGI FELJELENTÉS FONTOS! Mindenki olvassa el! [cn-social-icon] Kedves barátaim! Mi tesszük...

Close