PROGRAM A DEVIZAHITELESEKÉRT!

Nemzeti Civil Kontroll, Z. Kárpát Dániel, ellenzéki összefogás, PROGRAM A DEVIZAHITELESEKÉRT!

ELLENZÉKI PROGRAM A DEVIZAHITELESEKÉRT!

Új elszámolási törvényt a devizakárosultaknak! Több mint 18 ezer kilakoltatást vezényelt le a kormány

Ez sajnos akkor is így van, hogyha sokan nem akarják ezt elismerni!

Mindenképpen igazságtételre van szükség, de legalább első vagy nulladik lépésként arra, hogy indokolatlan sarcokat ne próbáljanak az emberektől behajtani.

Új elszámolási törvényt! Állítsuk le a végrehajtói letiltásokat a kiskeresetűek körében! Addig is kilakoltatási moratóriumot és elsétálási jogot! Z. Kárpát Dániel.Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM