MENYHÉRT PÉTER: A DEVIZA ALAPÚ CSALÁS LÉNYEGE

MENYHÉRT PÉTER: A DEVIZA ALAPÚ CSALÁS LÉNYEGE

A deviza alapú csalás lényege éppen a szerződéstől teljesen független megkárosítás!

Ezt a tételt polgári úton SOHASEM lehet érvényesíteni! A csalás egyik alapvető eleme a megtévesztés: a magyar adósok ugyanis egy "devizában nyilvántartott" FORINT KÖLCSÖNT vettek fel, nem pedig deviza kölcsönt! Ha deviza kölcsönt akartak volna felvenni, akkor észrevették volna, hogy a bank akaratuk ellenére erőlteti rájuk a saját deviza beváltási koncepcióját, amiből önmagában káruk keletkezik.

A forintkölcsön devizakénti fiktív kezelése valósítja meg azt a durva átverését és meglopását az adósoknak, amely kizárólagos hatását adja a világon egyedülálló, „visszafizethetetlen kölcsön” találmánynak!

loading...


A világon ugyanis sehol sem létezik olyan kölcsön, amelynél az adós előírt teljesítése mellett nem csökken az adósság!!!

A bank a következőt teszi meg:
1. A deviza záróegyenleg összegét MINTHA DEVIZAKÖLCSÖN lenne, nominálisan átviszi a nyitóegyenlegbe, és azt az ÚJ árfolyammal forintosítja. Úgy csinál tehát, MINTHA a kölcsön megszüntetésre, és forintban elszámolásra kerülne. Az egyenleget, mint egyébként pénzeszközként nem létező számot az árfolyam értékkel forintosítja – ezzel az adós tudta nélkül további adósság-pénzt TEREMT.

Ez minden olyan esetben, amikor a forint árfolyama romlik a devizáshoz képest, az adós számára tényleges pénzveszteséggé válik. Erről a többlet bevételéről nem állít ki számlát, és nem vallja be az államnak sem, ezzel adócsalóvá válik.

2. Az új, illegálisan megnövelt értékre számítja ki a %-os meghatározású kamatot és költségeket. Ezzel további pénzt lop el az adóstól, és az államtól egyaránt, azok tudta és beleegyezése nélkül.

loading...

3. A „felturbózott egyenleg” forintosítása úgy történik meg, hogy a csaló bankár minden esetben feltőkésíti a lopott forintot. Mivel az adós erről a rejtett meglopatásáról semmit nem tudhat, így nem tiltakozik a bank által közölt deviza egyenlege ellen, és a tőkésített lopott forintok ezután már legitim adósságként mennek tovább, miközben az adóst folyamatosan az „árfolyam kockázattal hülyítik” a csaló bankárok.


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
MAGYARORSZÁG JOBBAN TELJESÍT-Önámítás magas fokon.
MAGYARORSZÁG JOBBAN TELJESÍT – Önámítás magas fokon

Mintha a kés állt volna meg a levegőben. Pedig nem történt semmi különös. A Világgazdaság évindító gazdasági konferenciáján egy grafikon...

A HÁBORÚ ELKEZDŐDÖTT!
A HÁBORÚ ELKEZDŐDÖTT!

A HÁBORÚ ELKEZDŐDÖTT! Elég volt a szavakból, cselekvés és valódi tettek kellenek! Nem kell több „doktori értekezés” a devizahitelről, politikáról....

Close