PÓKA LÁSZLÓ LEVELE A NEMZETI CIVIL KONTROLLNAK

PÓKA LÁSZLÓ LEVELE A NEMZETI CIVIL KONTROLLNAK.

Tisztelt Nemzeti Civil Kontroll!
 
Azt vettük észre köreinkben, hogy mostanában az eddigiekhez képest hamar felmondják a bankok a szerződéseket.
Olyan, mintha vadásznának az aktív ellenállókra…

Üzenem, hogy úgy döntöttünk, a megfélemlítés nem jött be. – Mert a félelem döntés kérdése. – Minél keményebben próbálnak fellépni ellenünk, annál keményebb lesz a válasz.
Mi eddig sem támadtunk. Csupán védekeztünk az eltervezetten kivitelezett kifosztás ellen.

Fenntartjuk a jogot, továbbra is, hogy minden eszközt bevessünk a harcunkban, mert szent a cél. – Nem csupán a saját ügyünk megoldása miatt lépünk fel, hanem hozzájárulunk Magyarország felszabadításához. –
A kifosztóknak, csipkéslelkű fotelforradalmároknak, és a megalkuvóknak pedig üzenem, hogy ha nem szűnik meg a gyarmatosítók nyomása, akkor az akasztott bábuk egyre élethűbbek lesznek.


Jobb lenne, ha mindenki megértené mielőbb, hogy az aktív ellenállásnak eljött az ideje. A többi csak pótcselekvés.
 
A következő időszakban ezeken a programokon veszünk részt:
–          Május 29.  13 óra. Kreisz Katalin nem devizás tárgyalása. Budapest, Markó u.27.ll.2
–          Május 29. 18 óra. Mozgalmi találkozó. Dunaharaszti Király u. 50.
–          Június 4. 18 óra. Mozgalmi találkozó. Tököl Pongrátz G u. 7.
–          Június 15. 14 óra. Rákóczi emlékmenet
Június 20. 8 óra. „Ne legyen szükség újabb robbantásra” demonstráció. Budapest, Lehel út 70−72. Ez egy újranyitási akció lesz a robbantott banknál.

Addig is a mellékelt videóból láthatják, hogy mit gondolunk mi az új szokásainkról:


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM