A PÁRTOK SZERZŐDÉST KÖTNEK A „DEVIZÁS” TÁRSADALOMMAL?

A PÁRTOK SZERZŐDÉST KÖTNEK A „DEVIZÁS” TÁRSADALOMMAL?

A PÁRTOK SZERZŐDÉST KÖTNEK A „DEVIZÁS” TÁRSADALOMMAL?

[good_old_share]


Oszd meg a cikket!

 

Te támogatnád az alábbi ötletet?

 

Az elmúlt években több „devizás” érdekvédő, ügyvéd, jogász és pénzügyi szakember is aktív levelezést folytatott már a jelenlegi parlamenti pártokkal a társadalmat ért súlyos probléma megoldása érdekében.

loading...Jól látszik, hogy a választások előtt a pártok hirtelen a „zászlajukra” tűzték ezt a témát. A parlamenti pártok eddigi tevékenysége alapján sok károsult úgy gondolja, hogy csak kampányfogásról, szavazatvadászatról van szó. Tény, hogy a károsultak bizalma alaposan megcsappant az elmúlt nyolc évben a parlamenti pártok iránt.

Ettől függetlenül az jól érzékelhető, hogy a pártok sorban kezdik felismerni, hogy hatalmas szavazóbázis a „deviza”-károsultak tábora, és akár kormányra is segíthetné azt a pártot, amelyik elszántan, és akár a pénzvilággal szembe menve kiállna ezért a táborért.

Ez akkor is így van, ha ez a hatalmas réteg egy-egy tüntetésre már nem mozgósítható, mert sajnos az anyagi lehetőségei kimerültek, de a választások alkalmával valószínű, hogy helyben, a saját környezetében szavazatával támogatná azt a pártot, amelyik garanciák biztosítása mellett valódi megoldást kínál erre a társadalmi problémára.

Az oldal alján szavazás formájában mond el véleményed a témával kapcsolatban.Most Kriston István Ügyvéd, a Jog és Igazság Mozgalom Civil Társaság vezetője meghívja az államhatalmi ágak vezetőit: Dr. Orbán Viktor miniszterelnököt és Dr. Trócsányi László igazságügyi minisztert, Dr. Darák Péter Kúria elnököt, Dr. Kövér László országgyűlési elnököt, valamint Prof. Dr. Sárközy Tamás jogászt a Magyar Jogász Egylet elnökét, továbbá a devizahitelesek képviseletét ellátó ügyvédeket, a devizahitelesek érdekvédelmi szervezeteinek vezetőit és közismert érdekvédőket a devizaalapú kölcsönszerződésekre vonatkozó jogi szabályozás és ítélkezési gyakorlat felülvizsgálatának kezdeményezése tárgyában tartandó civil társasági gyűlésünkre.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Sokan úgy gondolják, hogy ezek már felesleges körök, melyek eredményhez nem vezetnek.

loading...

Viszont Járvás Évának támadt egy ötlete, amely akár megoldást is hozhat a „deviza”-károsultak számára:

 

Éva Járvás  – Kedves István! Nem tudom, mit remélsz a bűnözők meghívásától.

Mindketten eleget leveleztünk már velük, és kifejtették a hozzáállásukat. Én egy szélesebb körben gondolkodom.

Arra gondoltam, hogy a választásokon indulók írjanak alá kötelezvényt (előszerződést), egy társadalmi szerződést, hogy a devizaügy megoldását az általunk delegált civil szakértőkre, mint miniszteri biztosokra bízza kormányzati pozícióba jutása esetén..

Azt az indulót támogatná a devizás társadalom, aki ezt a kötelezvényt aláírja.

FONTOS KÉRDÉS:A parlamenti választáson támogatnád azt a pártot, amelyik vállalja, hogy a devizaügy megoldását az általunk delegált civil szakértőkre, mint miniszteri biztosokra bízza kormányra jutása esetén?

Megnézem a szavazási eredményeket

Betöltés ... Betöltés ...

[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
"DEVIZA"-HITELEK-EREDETI ÁLLAPOT HELYREÁLLÍTÁSA, BÜNTETŐ ELJÁRÁS A BANKÁROK ELLEN!
“DEVIZA”-HITELEK-EREDETI ÁLLAPOT HELYREÁLLÍTÁSA, BÜNTETŐ ELJÁRÁS A BANKÁROK ELLEN!

"DEVIZA"-HITELEK-EREDETI ÁLLAPOT HELYREÁLLÍTÁSA, BÜNTETŐ ELJÁRÁS A BANKÁROK ELLEN! [good_old_share] Olvasd végig és oszd meg! Fontos információ a cikk végén!  ...

ADÓSKAMARA-FELVÉTELKORI VISSZAFIZETÉST!
ADÓSKAMARA-FELVÉTELKORI VISSZAFIZETÉST!

ADÓSKAMARA-FELVÉTELKORI VISSZAFIZETÉST! [good_old_share] A "devizás" ítélkezési gyakorlat rávilágít arra, hogy napjainkban mennyire nem függetlenek a bíróságok, és milyen politikai irányítás...

Close