A PÁRTOK SZERZŐDÉST KÖTNEK A „DEVIZÁS” TÁRSADALOMMAL?

A PÁRTOK SZERZŐDÉST KÖTNEK A „DEVIZÁS” TÁRSADALOMMAL?

A PÁRTOK SZERZŐDÉST KÖTNEK A „DEVIZÁS” TÁRSADALOMMAL?

[good_old_share]


Oszd meg a cikket!

 

Te támogatnád az alábbi ötletet?

 

Az elmúlt években több „devizás” érdekvédő, ügyvéd, jogász és pénzügyi szakember is aktív levelezést folytatott már a jelenlegi parlamenti pártokkal a társadalmat ért súlyos probléma megoldása érdekében.Jól látszik, hogy a választások előtt a pártok hirtelen a „zászlajukra” tűzték ezt a témát. A parlamenti pártok eddigi tevékenysége alapján sok károsult úgy gondolja, hogy csak kampányfogásról, szavazatvadászatról van szó. Tény, hogy a károsultak bizalma alaposan megcsappant az elmúlt nyolc évben a parlamenti pártok iránt.

Ettől függetlenül az jól érzékelhető, hogy a pártok sorban kezdik felismerni, hogy hatalmas szavazóbázis a „deviza”-károsultak tábora, és akár kormányra is segíthetné azt a pártot, amelyik elszántan, és akár a pénzvilággal szembe menve kiállna ezért a táborért.

Ez akkor is így van, ha ez a hatalmas réteg egy-egy tüntetésre már nem mozgósítható, mert sajnos az anyagi lehetőségei kimerültek, de a választások alkalmával valószínű, hogy helyben, a saját környezetében szavazatával támogatná azt a pártot, amelyik garanciák biztosítása mellett valódi megoldást kínál erre a társadalmi problémára.

Az oldal alján szavazás formájában mond el véleményed a témával kapcsolatban.Most Kriston István Ügyvéd, a Jog és Igazság Mozgalom Civil Társaság vezetője meghívja az államhatalmi ágak vezetőit: Dr. Orbán Viktor miniszterelnököt és Dr. Trócsányi László igazságügyi minisztert, Dr. Darák Péter Kúria elnököt, Dr. Kövér László országgyűlési elnököt, valamint Prof. Dr. Sárközy Tamás jogászt a Magyar Jogász Egylet elnökét, továbbá a devizahitelesek képviseletét ellátó ügyvédeket, a devizahitelesek érdekvédelmi szervezeteinek vezetőit és közismert érdekvédőket a devizaalapú kölcsönszerződésekre vonatkozó jogi szabályozás és ítélkezési gyakorlat felülvizsgálatának kezdeményezése tárgyában tartandó civil társasági gyűlésünkre.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Sokan úgy gondolják, hogy ezek már felesleges körök, melyek eredményhez nem vezetnek.

Viszont Járvás Évának támadt egy ötlete, amely akár megoldást is hozhat a „deviza”-károsultak számára:

 

Éva Járvás  – Kedves István! Nem tudom, mit remélsz a bűnözők meghívásától.

Mindketten eleget leveleztünk már velük, és kifejtették a hozzáállásukat. Én egy szélesebb körben gondolkodom.

Arra gondoltam, hogy a választásokon indulók írjanak alá kötelezvényt (előszerződést), egy társadalmi szerződést, hogy a devizaügy megoldását az általunk delegált civil szakértőkre, mint miniszteri biztosokra bízza kormányzati pozícióba jutása esetén..

Azt az indulót támogatná a devizás társadalom, aki ezt a kötelezvényt aláírja.

FONTOS KÉRDÉS:[poll id=”13″]

[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM