“DEVIZA”-HITELEK-EREDETI ÁLLAPOT HELYREÁLLÍTÁSA, BÜNTETŐ ELJÁRÁS A BANKÁROK ELLEN!

"DEVIZA"-HITELEK-EREDETI ÁLLAPOT HELYREÁLLÍTÁSA, BÜNTETŐ ELJÁRÁS A BANKÁROK ELLEN!

"DEVIZA"-HITELEK-EREDETI ÁLLAPOT HELYREÁLLÍTÁSA, BÜNTETŐ ELJÁRÁS A BANKÁROK ELLEN!

[good_old_share]


Olvasd végig és oszd meg! Fontos információ a cikk végén!

 

Egy olvasónk reagált a KILAKOLTATÁS. “HOL VANNAK A FÉRFIAK?” című cikkre:

 

Ez így van, hol vannak a férfiak? Minden elismerésem az amazonoknak. De hol vannak a jogvégzett ügyvédek, ügyészek, bírók? Kik kiszolgálják a rezsimet, mert féltik a magas jövedelmüket, egzisztenciájukat.Némi jogi ismeretekkel én is rendelkezem, még zsaru múltamból, ez által tisztában vagyok vele, hogy az amit a bankok elkövetők az emberek, családok ellen, az kimeríti a a BTK. 373 §-át, s minősített eseteit. S ebben segítséget nyújtottak a mindenkori kormányok.

Tudom nem egyszerű a Polt féle ügyészséget rávenni, hogy büntető ügyként kezeljék a deviza ügyeket, de ez elfogadhatatlan, hogy a csalás bűncselekmény elkövetésének sértettje fizessen az elkövetőnek.

Ez már nem arról szól, hogy a felvétel kori árfolyamon számolják a hitelt, ez már jóval több annál, ez nem igazságszolgáltatás. Főleg annak tükrében, hogy ha ebbe belemegy ez a maffia kormány, akkor miként fogják számolni, a kilakoltatott, földönfútóvá tett családok hitelét?

Miként fogják kárpótolni azon családokat, ahol a nemlétező hitel adós (sajnos) már elhalálozott? Miként fogják kárpótolni azon családokat, ahol az ok – okozati összefüggések miatt, már több 100.000 Ft-os közüzemi tartozások is keletkeztek?

Ugye ismerős, e hónapban most ezt, jövő hónapban majd azt fizetem be, s így szépen lassan, de sajnos elcsúsztak az emberek a számlákkal. Ez elfogadhatatlan!!!!

 

Egy megoldás van: büntető eljárás a bankok ellen, s igen komoly kártérítés fizetése a sértettek ( adósok?) számára.

loading...

Tudnám még folytatni, de nem teszem, mert amíg az anyatigrisként védelmező hölgyeken kívül, nincs egy olyan elkötelezett jogvégzett ember, aki ki mer állni ( akár a bíróságon is ) a sértettek mellett, addig nincs sok értelme. Pedig nagyon szépen le lehet vezetni, hogy mit műveltek a bankok, az ügylet kezdetétől, napjainkig…Eddig az olvasói levél.

NCK: Fontos információ a „deviza”-károsultak számára, hogy az alábbi üzenetet elküldtük a FIDESZ kivételével az összes parlamenti párt frakcióvezetőjének, és a független parlamenti képviselők nagy részének is. Igen, a Jobbik, az LMP, és a KDNP is megkapta, de ez idáig egyetlen párt, egyetlen vezetője sem reagált az alábbi üzenetre:

 

Üdvözletem! Hazánkban a bankok 734 milliárd forintot vontak el a "deviza"-károsult családoktól szervezetten, folytatólagosan. Ezzel az összeggel a családok mellett értelemszerűen a nemzetgazdaságot is megkárosították.

Az MNB összegzése szerint hazánkban a bankok által tisztességtelenül felszámított összeg 734 milliárd forint volt. A forintosítás során az elszámolásban 1,9 millió szerződés volt érintett. Egy átlagos jelzáloghiteles esetében 718 ezer forint volt a tisztességtelenül felszámított összeg.A számításokat a Magyar Nemzeti Bank végezte el, és Freisleben Vilmos, a Magyar Nemzeti Bank (MNB) igazgatója tette közzé. Ezt a beszámolót az összes frakció ismeri, így önök is!

A hazánkban működő nagyrészt külföldi tulajdonosi körrel rendelkező pénzintézetek éveken keresztül jogosulatlanul szedték be ügyfeleiktől ezeket az összegeket, élvezték annak hasznát, és ezzel párhuzamosan jogalap nélkül gazdagodtak.

Tehát a fent említett halmazati cselekmény tényszerűen, és (bíróságok által) igazoltan megtörtént.

A terhelő vallomásokat a forint „forintosításakor” maguk a bankok küldték meg az elszámolás folyamán az átvert „deviza”-károsultaknak. Sokan közülük a tisztességtelenül felszámított összegekkel már túlfizetésben voltak, de akadt olyan károsult is, akit korábban már kilakoltattak, és csak a banki elszámoláskor derült ki, hogy ezzel az összeggel már túlfizetésben volt.

734 milliárd forint nem aprópénz! Mivel különösen nagy értékről beszélünk, ráadásul szervezetten és folytatólagosan történt a lakosság megkárosítása, ezért az ügyészségnek hivatalból kellett volna eljárnia.

Az, hogy a tolvaj a lopott szajré egy részét visszaadja (jóváírja/visszautalja) nem mentesíti a korábban elkövetett bűnök alól. Sem az ügyészség, sem pedig a parlamenti pártok nem mozdultak az üggyel kapcsolatban, pedig ezek megtörtént és igazolt cselekmények.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Tehát a kérdésem: Ezekkel a tényekkel mit kívánnak tenni? MOST, és nem a választások után!

Miért nem lehet arról hallani, hogy lépnének ezzel az üggyel kapcsolatban? Miért nem tesznek feljelentést, miért nem tartanak sajtótájékoztatókat? Miért nem "piszkálják" a legfőbb ügyészt?

Várom a válaszukat Üdvözlettel https://civilkontroll.com

Sajnos ez idáig egyetlen parlamenti párt részéről sem érkezett válasz. Ha értékelhető (nem blabla… válasz érkezik), akkor azt közzétesszük. Így viszont felmerül a kérdés: valójában melyik parlamenti párt képviseli az átvert károsultakat, és az igazságot? Érdemes ezek közül bármelyikre szavazni???A gyakorlatban a nagy szavakon és az aktatologatásokon (törvényjavaslatokon) kívül érdemben egyetlen párt sem tett azért, hogy a „devizahitel” következményeit véglegesen, tisztességesen és a teljes károsulti csoport számára megnyugtató törvényes módon felszámolják. Ha változás áll be ezzel kapcsolatban, akkor természetesen felülvizsgáljuk az álláspontunkat, így viszont saját és családja érdekében minden károsultat arra kérünk, hogy – arra figyeljen, hogy melyik parlamenti párt meri felvállalni azt, hogy a fent leírt ügyet tisztességesen, és minden létező eszköz felhasználásával képviseli. Ez a közös érdekünk! Amelyik ezt fel meri vállalni, arról jogosan gondolhatjuk, hogy kormányra kerülve valóban tisztességesen és végérvényesen rendezi majd ezt a mocskos ügyet.​

Ha egyetértesz ezzel, akkor oszd meg a cikket!

[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások
loading...