“DEVIZA”-HITELEK-EREDETI ÁLLAPOT HELYREÁLLÍTÁSA, BÜNTETŐ ELJÁRÁS A BANKÁROK ELLEN!

"DEVIZA"-HITELEK-EREDETI ÁLLAPOT HELYREÁLLÍTÁSA, BÜNTETŐ ELJÁRÁS A BANKÁROK ELLEN!

"DEVIZA"-HITELEK-EREDETI ÁLLAPOT HELYREÁLLÍTÁSA, BÜNTETŐ ELJÁRÁS A BANKÁROK ELLEN!

[good_old_share]


Olvasd végig és oszd meg! Fontos információ a cikk végén!

 

Egy olvasónk reagált a KILAKOLTATÁS. “HOL VANNAK A FÉRFIAK?” című cikkre:

 

Ez így van, hol vannak a férfiak? Minden elismerésem az amazonoknak. De hol vannak a jogvégzett ügyvédek, ügyészek, bírók? Kik kiszolgálják a rezsimet, mert féltik a magas jövedelmüket, egzisztenciájukat.Némi jogi ismeretekkel én is rendelkezem, még zsaru múltamból, ez által tisztában vagyok vele, hogy az amit a bankok elkövetők az emberek, családok ellen, az kimeríti a a BTK. 373 §-át, s minősített eseteit. S ebben segítséget nyújtottak a mindenkori kormányok.

Tudom nem egyszerű a Polt féle ügyészséget rávenni, hogy büntető ügyként kezeljék a deviza ügyeket, de ez elfogadhatatlan, hogy a csalás bűncselekmény elkövetésének sértettje fizessen az elkövetőnek.

Ez már nem arról szól, hogy a felvétel kori árfolyamon számolják a hitelt, ez már jóval több annál, ez nem igazságszolgáltatás. Főleg annak tükrében, hogy ha ebbe belemegy ez a maffia kormány, akkor miként fogják számolni, a kilakoltatott, földönfútóvá tett családok hitelét?

Miként fogják kárpótolni azon családokat, ahol a nemlétező hitel adós (sajnos) már elhalálozott? Miként fogják kárpótolni azon családokat, ahol az ok – okozati összefüggések miatt, már több 100.000 Ft-os közüzemi tartozások is keletkeztek?

Ugye ismerős, e hónapban most ezt, jövő hónapban majd azt fizetem be, s így szépen lassan, de sajnos elcsúsztak az emberek a számlákkal. Ez elfogadhatatlan!!!!

 

Egy megoldás van: büntető eljárás a bankok ellen, s igen komoly kártérítés fizetése a sértettek ( adósok?) számára.

Tudnám még folytatni, de nem teszem, mert amíg az anyatigrisként védelmező hölgyeken kívül, nincs egy olyan elkötelezett jogvégzett ember, aki ki mer állni ( akár a bíróságon is ) a sértettek mellett, addig nincs sok értelme. Pedig nagyon szépen le lehet vezetni, hogy mit műveltek a bankok, az ügylet kezdetétől, napjainkig…Eddig az olvasói levél.

NCK: Fontos információ a „deviza”-károsultak számára, hogy az alábbi üzenetet elküldtük a FIDESZ kivételével az összes parlamenti párt frakcióvezetőjének, és a független parlamenti képviselők nagy részének is. Igen, a Jobbik, az LMP, és a KDNP is megkapta, de ez idáig egyetlen párt, egyetlen vezetője sem reagált az alábbi üzenetre:

 

Üdvözletem! Hazánkban a bankok 734 milliárd forintot vontak el a "deviza"-károsult családoktól szervezetten, folytatólagosan. Ezzel az összeggel a családok mellett értelemszerűen a nemzetgazdaságot is megkárosították.

Az MNB összegzése szerint hazánkban a bankok által tisztességtelenül felszámított összeg 734 milliárd forint volt. A forintosítás során az elszámolásban 1,9 millió szerződés volt érintett. Egy átlagos jelzáloghiteles esetében 718 ezer forint volt a tisztességtelenül felszámított összeg.A számításokat a Magyar Nemzeti Bank végezte el, és Freisleben Vilmos, a Magyar Nemzeti Bank (MNB) igazgatója tette közzé. Ezt a beszámolót az összes frakció ismeri, így önök is!

A hazánkban működő nagyrészt külföldi tulajdonosi körrel rendelkező pénzintézetek éveken keresztül jogosulatlanul szedték be ügyfeleiktől ezeket az összegeket, élvezték annak hasznát, és ezzel párhuzamosan jogalap nélkül gazdagodtak.

Tehát a fent említett halmazati cselekmény tényszerűen, és (bíróságok által) igazoltan megtörtént.

A terhelő vallomásokat a forint „forintosításakor” maguk a bankok küldték meg az elszámolás folyamán az átvert „deviza”-károsultaknak. Sokan közülük a tisztességtelenül felszámított összegekkel már túlfizetésben voltak, de akadt olyan károsult is, akit korábban már kilakoltattak, és csak a banki elszámoláskor derült ki, hogy ezzel az összeggel már túlfizetésben volt.

734 milliárd forint nem aprópénz! Mivel különösen nagy értékről beszélünk, ráadásul szervezetten és folytatólagosan történt a lakosság megkárosítása, ezért az ügyészségnek hivatalból kellett volna eljárnia.

Az, hogy a tolvaj a lopott szajré egy részét visszaadja (jóváírja/visszautalja) nem mentesíti a korábban elkövetett bűnök alól. Sem az ügyészség, sem pedig a parlamenti pártok nem mozdultak az üggyel kapcsolatban, pedig ezek megtörtént és igazolt cselekmények.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Tehát a kérdésem: Ezekkel a tényekkel mit kívánnak tenni? MOST, és nem a választások után!

Miért nem lehet arról hallani, hogy lépnének ezzel az üggyel kapcsolatban? Miért nem tesznek feljelentést, miért nem tartanak sajtótájékoztatókat? Miért nem "piszkálják" a legfőbb ügyészt?

Várom a válaszukat Üdvözlettel https://civilkontroll.com

Sajnos ez idáig egyetlen parlamenti párt részéről sem érkezett válasz. Ha értékelhető (nem blabla… válasz érkezik), akkor azt közzétesszük. Így viszont felmerül a kérdés: valójában melyik parlamenti párt képviseli az átvert károsultakat, és az igazságot? Érdemes ezek közül bármelyikre szavazni???A gyakorlatban a nagy szavakon és az aktatologatásokon (törvényjavaslatokon) kívül érdemben egyetlen párt sem tett azért, hogy a „devizahitel” következményeit véglegesen, tisztességesen és a teljes károsulti csoport számára megnyugtató törvényes módon felszámolják. Ha változás áll be ezzel kapcsolatban, akkor természetesen felülvizsgáljuk az álláspontunkat, így viszont saját és családja érdekében minden károsultat arra kérünk, hogy – arra figyeljen, hogy melyik parlamenti párt meri felvállalni azt, hogy a fent leírt ügyet tisztességesen, és minden létező eszköz felhasználásával képviseli. Ez a közös érdekünk! Amelyik ezt fel meri vállalni, arról jogosan gondolhatjuk, hogy kormányra kerülve valóban tisztességesen és végérvényesen rendezi majd ezt a mocskos ügyet.​

Ha egyetértesz ezzel, akkor oszd meg a cikket!

[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM