„DEVIZAHITELEK-A JOBBIK A MEGOLDÁS?

„DEVIZAHITELEK-A JOBBIK A MEGOLDÁS?

„DEVIZAHITELEK-A JOBBIK A MEGOLDÁS?

[good_old_share]


TOVÁBB KÜZD A HITELKÁROSULTAKÉRT A JOBBIK.

 

Dr. Varga-Damm Andrea – Az Egyenesen vendége voltam, a devizahitel-katasztrófa témakörében. Megosztásokat köszönöm!Dr. Varga-Damm Andrea: a jobbik az elmúlt években több mint 60 törvényjavaslatot terjesztett be a parlamentbe és több mint 200 alkalommal szólalt fel a hitelesek védelme érdekében.

A Jobbik minden elhibázott kormányzati intézkedés alkalmával figyelmeztette a FIDESZ-KDNP kormányt, hogy milyen veszélyeket hordoz magában a kormány intézkedése.

Egy néző észrevétele: Rettenetes látni, hogy a szerkesztő asszonynak lila fogalma sincs, hogy miről beszél.

Valaki így válaszolt: TUDJA Ő NAGYON IS, HOGY MIRŐL VAN SZÓ!!!Ez a bankárok érdekeit védi már ilyenformán hosszú évek óta.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/A parlamenti választáson támogatnád azt a pártot, amelyik vállalja, hogy a devizaügy megoldását az általunk delegált civil szakértőkre, mint miniszteri biztosokra bízza kormányra jutása esetén?

Megnézem a szavazási eredményeket

Betöltés ... Betöltés ...

[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM