„DEVIZAHITELEK-A JOBBIK A MEGOLDÁS?

„DEVIZAHITELEK-A JOBBIK A MEGOLDÁS?
loading...

„DEVIZAHITELEK-A JOBBIK A MEGOLDÁS?


TOVÁBB KÜZD A HITELKÁROSULTAKÉRT A JOBBIK.

 

Dr. Varga-Damm Andrea – Az Egyenesen vendége voltam, a devizahitel-katasztrófa témakörében. Megosztásokat köszönöm!Dr. Varga-Damm Andrea: a jobbik az elmúlt években több mint 60 törvényjavaslatot terjesztett be a parlamentbe és több mint 200 alkalommal szólalt fel a hitelesek védelme érdekében.

A Jobbik minden elhibázott kormányzati intézkedés alkalmával figyelmeztette a FIDESZ-KDNP kormányt, hogy milyen veszélyeket hordoz magában a kormány intézkedése.

loading...

Egy néző észrevétele: Rettenetes látni, hogy a szerkesztő asszonynak lila fogalma sincs, hogy miről beszél.

Valaki így válaszolt: TUDJA Ő NAGYON IS, HOGY MIRŐL VAN SZÓ!!!Ez a bankárok érdekeit védi már ilyenformán hosszú évek óta.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/A parlamenti választáson támogatnád azt a pártot, amelyik vállalja, hogy a devizaügy megoldását az általunk delegált civil szakértőkre, mint miniszteri biztosokra bízza kormányra jutása esetén?

Megnézem a szavazási eredményeket

Betöltés ... Betöltés ...

loading…


Read previous post:
A PÁRTOK SZERZŐDÉST KÖTNEK A „DEVIZÁS” TÁRSADALOMMAL?
A PÁRTOK SZERZŐDÉST KÖTNEK A „DEVIZÁS” TÁRSADALOMMAL?

A PÁRTOK SZERZŐDÉST KÖTNEK A „DEVIZÁS” TÁRSADALOMMAL? Oszd meg a cikket!   Te támogatnád az alábbi ötletet?   Az elmúlt...

"DEVIZA"-HITELEK-EREDETI ÁLLAPOT HELYREÁLLÍTÁSA, BÜNTETŐ ELJÁRÁS A BANKÁROK ELLEN!
“DEVIZA”-HITELEK-EREDETI ÁLLAPOT HELYREÁLLÍTÁSA, BÜNTETŐ ELJÁRÁS A BANKÁROK ELLEN!

"DEVIZA"-HITELEK-EREDETI ÁLLAPOT HELYREÁLLÍTÁSA, BÜNTETŐ ELJÁRÁS A BANKÁROK ELLEN! Olvasd végig és oszd meg! Fontos információ a cikk végén!   Egy...

Close