NINCS KELLŐEN SÉRTŐ JELZŐ A DEVIZAHITELESEKRE!

NINCS KELLŐEN SÉRTŐ JELZŐ A DEVIZAHITELESEKRE! 
  • Facebook
  • Googleplus
  • Youtube
  • Twitter

Az alábbi bejegyzés egy olyan devizakárosulttól származik, aki tisztában van azzal, hogy tisztességes, és jogállami megoldást csak a devizakárosultak erős összefogása és a határozott kiállása hozhatja meg.

Érdemes a leírtakon elgondolkodni, és a devizahiteles érdekvédő szervezetek vezetőit határozottan felszólítani a cselekvésre, ha ez nem megy, akkor pedig egy új szervezetet létrehozni. Lehet egyénileg harcolni, és eredményeket is elérni, de a devizakárosultak tömege szempontjából valódi, átütő sikert csak az összefogás ereje hozhat!

Ma jelentős létszámmal tüntettek a károsultak…
"A tüntetés célja az előzetes meghirdetés szerint az volt, hogy felhívják a kormányzat és társadalom figyelmét a károsultak súlyos problémájára és követeléseire."

…No, nem a devizahitelesek, akiknek házuk, életük és jövőjük van veszendőben.
Nem, nem!

 

A Quaestor károsultak, akik többnyire a megtakarításaikat, vagyis a "fölös" pénzüket látják veszni. Ők azonnal utcára vonulnak, és teszik mindezt jelentős létszámmal.
Ezzel szemben a devizahitelesek évek óta képtelenek egy komolyabb megmozdulást összehozni. Siránkoznak, hogy mindenüket elveszítik, hogy velük történt meg a világ legnagyobb csalása, ugyanakkor otthon ülnek a hátsójukon és várják a végrehajtót. Mit gondolnak… mitől változna meg ez a helyzet? Tőlük biztosan nem, ha a kisujjukat sem mozdítják.

Mit mondjak erre? Megérdemlik a sorsukat!

(Tisztelet annak a néhány kivételnek, akik legalább egy pert kezdeményeztek, vagy annak a néhány tucat tüntetőnek, akik dacolva a rendőri atrocitásokkal, hajlandóak voltak az utcára vonulni.)

Neked mi a véleményed erről??

FONTOS! Kedves olvasók, „devizahitelesek”! A Honlapunkon illetve Facebook oldalunkon is folyamatosan tájékoztatni fogunk Titeket az Államperrel, és más ügyekkel kapcsolatos friss hírekről. Kérjük, hogy segítsd a munkánkat azzal, hogy a Facebook oldalunkra meghívod az ismerőseidet, illetve ide kattintva feliratkozol a hírlevelünkre is. Nemzeti Civil Kontroll.  

  • Facebook
  • Googleplus
  • Youtube
  • Twitter

Szólj hozzá

Hozzászólás