A DEVIZAKÁROSULTAK MEGTÉVESZTÉSE – GULYA TIBOR

A DEVIZAKÁROSULTAK MEGTÉVESZTÉSE-GULYA TIBOR.

Tisztelt deviza alapú hitelesek!

Az alábbi Facebook bejegyzés Gulya Tibor oldaláról származik. Annak tartalma a szerző saját véleményét tükrözi. [cn-social-icon]

Azt kell tapasztalnom, hogy a forintosítás körül kialakult mizériát próbálják meg sokan arra felhasználni, hogy ismét a bankok mocskát a szőnyeg alá seperjék. De arról senki nem beszél, főleg magukat érdekvédelmi egyesületeknek nevezők, hogy a forintosításnak van egy hatalmas előnye.

loading...

Előre szeretném leszögezni, hogy a forintosítást a bankok által elkövetett visszaélés legalizálásának tartom a kormány részéről, amit igen gusztustalan intézkedés a részükről, de tudomásul kell venni, hogy bekövetkezett, tehát hiába ágálunk ellene megtörtént, minősítve magát ezzel a kormány, hogy megmerte tenni ezt a lépést.

Ennyit a megmentéséről. Sajnos azt kell tapasztalnom, hogy megint ugyan abba a hiába esik mindenki, mint korábban. Megint elsiklanak az emberek olyan tények mellett, mint korábban. Megint mások hazugságára figyelnek és jajgatunk a forintosítás okozta sokktól és megint elfelejtünk előre nézni, gondolkozni és a forintosításról szóló törvényt összevetni más jogszabályokkal, hogy hátha a meglévő jogszabályok megfelelő alkalmazása mellett találunk-e olyan jogi lehetőség, amit a forintosításról szóló törvény kapcsán felhasználhatunk a védelmünkbe és akár a törvényből előnyt kovácsoljunk.

ÉN EZT TETTEM ÉS TALÁLTAM egy olyan jogi megoldást, ami nagyon fog tudni fájni mind a banknak, aki csalt, mind a kormánynak, aki a csalást legalizálására tett intézkedés keretében beleszólt a szerződésünkbe és megpróbálja azt leforintosítani.

Tényleg nem látja senki, hogy miről van szó. Újabb figyelemelterelésről. Az elterelés egy olyan jogi megoldásról tereli el a figyelmet, mely a forintosítás okán keletkezett. Szeretném mindenki figyelmébe ajánlani, hogy a forintosításról szóló törvény volt a legnagyobb hiba, amit csak elkövethetett a kormány. Tudom, hogy abszurd, amit közölni fogok, de ügyfeleim tudják, hogy nem beszélek mellé, így jelezni szeretném elsősorban féléjük, de mások felé is, hogy a forintosítás volt a legjobb dolog, amit a kormányt tehetett. Persze ilyenkor jön a pesszimista válasz, hogy mi benne a jó! Hát, íme, amit találtam a jogszabályok megfelelő alkalmazásával!

FONTOS! Kedves olvasók, „devizahitelesek”! A Honlapunkon illetve Facebook oldalunkon is folyamatosan tájékoztatni fogunk Titeket az Államperrel, és más ügyekkel kapcsolatos friss hírekről. Kérjük, hogy segítsd a munkánkat azzal, hogy a Facebook oldalunkra meghívod az ismerőseidet, illetve ide kattintva feliratkozol a hírlevelünkre is. Nemzeti Civil Kontroll. 

Amennyiben a forintosítás május 04.-én érvénybe lép, márpedig életbe lép, akkor az általam most megtalált jogszabályok és persze az általam feltárt visszaélések okán épp a forintosításnak köszönhetően bármelyik deviza alapú fogyasztói kölcsönszerződés az alábbi joghelyzetbe hozható.

loading...

A megtalált jogszabály és a forintosításról szóló törvény együttes alkalmazása esetén bárkinek a szerződése alkalmassá válhat arra, hogy az ügyfélnek csak az alábbi kötelezettsége keletkezzék.

CSAK A FELVETT HITEL FORINT ÖSSZEGE ÉS AZ EDDIG BEFIZETETT FORINT ÖSSZEG KÖZÖTTI KÜLÖNBÖZETETT KELL MEG FIZETNIE.

Ez pontosan azt jelenti, hogy ha valaki felvett 10 000 000 forintot, és ebből eddig az eltelt évek alatt nyolc milliót megfizetet akkor a forintosítás okán kialakult joghelyzetnek köszönhetően összesen csak kettő millió forintot kell úgy megfizetnie, hogy a bank közben a jogi lépésemnek köszönhetően, amit meglépek velük szembe, még a jelzálogjogot is elveszíti az ingatlan fedezet felett.

Ezt azt jelenti, hogy akinek forintosítják a hitelét ennek a jogi megoldásnak az okán új ügyfelek esetében 30-45 nap alatt lehet ezt a jogállapotot megteremteni, míg a meglévő ügyfeleim felé jelezni kívánom, hogy az esetükbe május 04.-e után alig 5 nap alatt fog bekövetkezni ez az állapot.

Egyszóval nekem a forintosítás nem átok, hanem egy nagy-nagy köszönömöt tudok csak mondani ennek az ostoba bandának, akik azt hitték, hogy büntetlenül van lehetőségük beavatkozni és forintosítani a szerződéseket. Hát ezt is jelentheti a forintosítás, és nem csak félelmet.

Ha valakit érdekel, hogy ezt hogy valósítom meg akár ügyvédjével is felkereshet és hallgasson meg egy előadásomat, hogy lássa a forintosítás nem átok, hanem ennek a jogi megoldásnak köszönhetően kilábalás ebből a mocsokból és elindulás az élhetőbb élet irányába. Osszátok meg, hogy megtudja mindenki, hogy van megoldás. tisztelettel Gulya Tibor

A szerzővel készített korábbi RIPORT IDE KATTINTVA hallgatható meg [cn-social-icon]

Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
AUTÓHITELESEK! MOST A KÚRIÁRA FIGYELJETEK!
AUTÓHITELESEK! MOST A KÚRIÁRA FIGYELJETEK!

AUTÓHITELESEK! MOST A KÚRIÁRA FIGYELJETEK! Korábbi cikkünkben megírtuk, hogy a devizahitelesek a Facebookon, április 14-re szolidaritásuk kifejezéseként dr. Bihari Krisztina...

EGY FONTOS ESEMÉNY! OSSZÁTOK MEG KÉRLEK MINÉL TÖBBEN!
EGY FONTOS ESEMÉNY! OSSZÁTOK MEG KÉRLEK MINÉL TÖBBEN!

EGY FONTOS ESEMÉNY! OSSZÁTOK MEG KÉRLEK MINÉL TÖBBEN! [cn-social-icon] Devizahitelesek facebook bejegyzése: DR. BIHARI KRISZTINA KEDDEN AZAZ ÁPRILIS 14.-ÉN A...

Close