NEMZETI KONZULTÁCIÓ A DEVIZAHITELRŐL- BANKOK TISZTESSÉGTELENSÉGE.

NEMZETI KONZULTÁCIÓ A DEVIZAHITELRŐL- BANKOK TISZTESSÉGTELENSÉGE.

NEMZETI KONZULTÁCIÓ A DEVIZAHITELRŐL- BANKOK TISZTESSÉGTELENSÉGE.

[good_old_share]


A Nemzeti Konzultáció a devizahitelről című sorozatunkat hiánypótló céllal indítjuk el. Sajnos ezzel a rendkívül fontos témával kapcsolatban nem akarnak konzultálni az átvert milliókkal.
A „devizahitelezéssel” kapcsolatban több kérdést is fel fogunk tenni, melyekre várjuk az olvasóink válaszát. Szavazás az oldal alján!

A szavazások alatt lehetőséged lesz megnézni az olvasók által eddig leadott szavazati eredményeket, így valós képet kaphatsz arról, hogy a „devizahitelezéssel”, és annak részleteivel kapcsolatban mi az emberek valódi véleménye.

Kérjük, hogy oszd meg ezt a cikket ismerőseiddel, barátaiddal annak érdekében, hogy ők is szavazhassanak a kérdésekről.

Az alábbi kérdéseket a banki tisztességgel kapcsolatban tesszük fel.

Tények számokban:Az MNB összegzése szerint hazánkban a bankok által tisztességtelenül felszámított összeg 734 milliárd forint volt. A forintosítás során az elszámolásban 1,9 millió szerződés volt érintett. Egy átlagos jelzáloghiteles esetében 718 ezer forint volt a tisztességtelenül felszámított összeg.

A hazánkban működő nagyrészt külföldi tulajdonosi körrel rendelkező pénzintézetek éveken keresztül jogosulatlanul szedték be ügyfeleiktől ezeket az összegeket, élvezték annak hasznát, és ezzel párhuzamosan jogalap nélkül gazdagodtak.

Magyarországon a bankok 734 milliárd forintot vontak el a "deviza"-károsult családoktól szervezetten, folytatólagosan. Ezzel az összeggel a családok mellett értelemszerűen a nemzetgazdaságot is megkárosították.

Bár a parlamenti pártok frakcióiban rengeteg jogász, ügyvéd van és ezek a pártok jogi kabinettel is rendelkeznek, ennek ellenére egyetlen parlamenti párt sem kérte a fenti tények miatt a bankárok felelősségre vonását!

Hogy a fenti adatok tükrében értsük a lényeget: a 734 milliárd forint bankok által okozott károkozás a jogalkotó politikusaink szerint csak tisztességtelenség!

Neked mi a véleményed? Szavazz!
Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Tisztességtelenül felszámított összegek - A bankok bűncselekményt, vagy „csak” tisztességtelenséget követtek el azzal, hogy ügyfeleiktől 734 milliárd forintot vontak el jogalap nélkül?

Megnézem a szavazási eredményeket

Betöltés ... Betöltés ...

[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM