NEMZETI KONZULTÁCIÓ A DEVIZAHITELRŐL- BANKOK TISZTESSÉGTELENSÉGE.

NEMZETI KONZULTÁCIÓ A DEVIZAHITELRŐL- BANKOK TISZTESSÉGTELENSÉGE.

NEMZETI KONZULTÁCIÓ A DEVIZAHITELRŐL- BANKOK TISZTESSÉGTELENSÉGE.

[good_old_share]


A Nemzeti Konzultáció a devizahitelről című sorozatunkat hiánypótló céllal indítjuk el. Sajnos ezzel a rendkívül fontos témával kapcsolatban nem akarnak konzultálni az átvert milliókkal.
A „devizahitelezéssel” kapcsolatban több kérdést is fel fogunk tenni, melyekre várjuk az olvasóink válaszát. Szavazás az oldal alján!

loading...

A szavazások alatt lehetőséged lesz megnézni az olvasók által eddig leadott szavazati eredményeket, így valós képet kaphatsz arról, hogy a „devizahitelezéssel”, és annak részleteivel kapcsolatban mi az emberek valódi véleménye.

Kérjük, hogy oszd meg ezt a cikket ismerőseiddel, barátaiddal annak érdekében, hogy ők is szavazhassanak a kérdésekről.

Az alábbi kérdéseket a banki tisztességgel kapcsolatban tesszük fel.

Tények számokban:Az MNB összegzése szerint hazánkban a bankok által tisztességtelenül felszámított összeg 734 milliárd forint volt. A forintosítás során az elszámolásban 1,9 millió szerződés volt érintett. Egy átlagos jelzáloghiteles esetében 718 ezer forint volt a tisztességtelenül felszámított összeg.

A hazánkban működő nagyrészt külföldi tulajdonosi körrel rendelkező pénzintézetek éveken keresztül jogosulatlanul szedték be ügyfeleiktől ezeket az összegeket, élvezték annak hasznát, és ezzel párhuzamosan jogalap nélkül gazdagodtak.

loading...

Magyarországon a bankok 734 milliárd forintot vontak el a "deviza"-károsult családoktól szervezetten, folytatólagosan. Ezzel az összeggel a családok mellett értelemszerűen a nemzetgazdaságot is megkárosították.

Bár a parlamenti pártok frakcióiban rengeteg jogász, ügyvéd van és ezek a pártok jogi kabinettel is rendelkeznek, ennek ellenére egyetlen parlamenti párt sem kérte a fenti tények miatt a bankárok felelősségre vonását!

Hogy a fenti adatok tükrében értsük a lényeget: a 734 milliárd forint bankok által okozott károkozás a jogalkotó politikusaink szerint csak tisztességtelenség!

Neked mi a véleményed? Szavazz!
Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Tisztességtelenül felszámított összegek - A bankok bűncselekményt, vagy „csak” tisztességtelenséget követtek el azzal, hogy ügyfeleiktől 734 milliárd forintot vontak el jogalap nélkül?

Megnézem a szavazási eredményeket

Betöltés ... Betöltés ...

[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
ITT VANNAK A DEVIZÁS KÉRDÉSEK, MELYEK AZ EURÓPAI BÍRÓSÁG ELÉ KERÜLTEK!
ITT VANNAK A DEVIZÁS KÉRDÉSEK, MELYEK AZ EURÓPAI BÍRÓSÁG ELÉ KERÜLTEK!

ITT VANNAK A DEVIZÁS KÉRDÉSEK, MELYEK AZ EURÓPAI BÍRÓSÁG ELÉ KERÜLTEK! [good_old_share] A kérdéseket alább találod!   Szalagyi Erzsébet -...

ALÁÍRTAD A SZERZŐDÉST? AKKOR NAGYON ÁT LESZEL VERVE!
ALÁÍRTAD A SZERZŐDÉST? AKKOR NAGYON ÁT LESZEL VERVE!

ALÁÍRTAD A SZERZŐDÉST? AKKOR NAGYON ÁT LESZEL VERVE! [good_old_share] Szalagyi Erzsébet: Itt van az ATV-n vasárnap lement Heti Napló interjúja...

Close