NEM MEGY SENKI SEHOVA!

NEM MEGY SENKI SEHOVA!

Barabás Gyula – Pénzügyi fogyasztóvédelem

Bármennyire is szeretnék sokan, nem megyünk, és senki nem megy sehova! Még akkor sem, ha árulókkal teli a padlás!

A nap, amikor megköszönjük a Kúria tagjainak, hogy minden hátsó szándék nélkül megfosztottak embereket attól a lehetőségüktől, hogy törvénypontra hivatkozva semmisnek mondjanak ki egy – a Kúria részéről minden körülmények között folytatni szükséges – csodálatos, és paródiába illő, meghatározhatatlan pénzügyi "szerződést".


Külön megköszönjük az a bátorságot, amivel a korábbi, látszólag sziklaszilárd véleményüket visszavonták, megváltoztatták, ezzel példát mutattak arra nézve, hogy hasonló módon gondolkodjanak szerződésükkel kapcsolatban, nevezetesen úgy, hogy "bocsánat, nem erre gondoltam, megváltozott a véleményem".

Köszönjük az államnak és valamennyi intézményének – a korábbi Felügyeletnek különösen -, hogy a banki közösséggel pillanatok alatt, már a határozatot megelőzően megkezdték a tárgyalást a hitelesek "megmentéséről", és hungaricumként a történelemkönyvekbe bevonuló megoldással "véglegesen rendezni fogják" ezt a számukra kellemetlen kérdést.

Külön köszönjük meg a sablonkeresetek és a peres ügyek levelező tagozaton történő meghonosítójának áldásos munkáját, akinek a bíróságokra ezrével szétszórt pereiből erőt meríthetett a Kúria, és akinek sajtóban elhangzott nyilatkozatai alapján az árfolyamkockázat vállalása az adós kutya kötelessége, mert ezt vállalta.


Mindazokkal együtt, akik ezekkel a a gyilkos termékekkel foglalkozunk már évek óta, lényegében kezdtük volna elunni magunkat, mert már annyi mindent megismertünk, és be is tudtuk bizonyítani, de ha ezek a sikeres, gerinces és jóravaló emberek nem lettek volna, nem jönne el a pillanat, amikor elindulhatnánk egy másik, új irányba. Mert az, hogy lesz, az nem kérdés, de az sem, hogy egyszer ezeknek a közreműködőknek az élete is új irányt fog majd venni, abban is legyünk biztosak. Kicsit más lesz, mint azt ma gondolják, de izgalmakban bővelkedni fog. 

Szólj hozzá

Hozzászólás