NEM MEGY SENKI SEHOVA!

NEM MEGY SENKI SEHOVA!

NEM MEGY SENKI SEHOVA!

Barabás Gyula – Pénzügyi fogyasztóvédelem

Bármennyire is szeretnék sokan, nem megyünk, és senki nem megy sehova! Még akkor sem, ha árulókkal teli a padlás!

A nap, amikor megköszönjük a Kúria tagjainak, hogy minden hátsó szándék nélkül megfosztottak embereket attól a lehetőségüktől, hogy törvénypontra hivatkozva semmisnek mondjanak ki egy – a Kúria részéről minden körülmények között folytatni szükséges – csodálatos, és paródiába illő, meghatározhatatlan pénzügyi "szerződést".


Külön megköszönjük az a bátorságot, amivel a korábbi, látszólag sziklaszilárd véleményüket visszavonták, megváltoztatták, ezzel példát mutattak arra nézve, hogy hasonló módon gondolkodjanak szerződésükkel kapcsolatban, nevezetesen úgy, hogy "bocsánat, nem erre gondoltam, megváltozott a véleményem".

Köszönjük az államnak és valamennyi intézményének – a korábbi Felügyeletnek különösen -, hogy a banki közösséggel pillanatok alatt, már a határozatot megelőzően megkezdték a tárgyalást a hitelesek "megmentéséről", és hungaricumként a történelemkönyvekbe bevonuló megoldással "véglegesen rendezni fogják" ezt a számukra kellemetlen kérdést.

Külön köszönjük meg a sablonkeresetek és a peres ügyek levelező tagozaton történő meghonosítójának áldásos munkáját, akinek a bíróságokra ezrével szétszórt pereiből erőt meríthetett a Kúria, és akinek sajtóban elhangzott nyilatkozatai alapján az árfolyamkockázat vállalása az adós kutya kötelessége, mert ezt vállalta.


Mindazokkal együtt, akik ezekkel a a gyilkos termékekkel foglalkozunk már évek óta, lényegében kezdtük volna elunni magunkat, mert már annyi mindent megismertünk, és be is tudtuk bizonyítani, de ha ezek a sikeres, gerinces és jóravaló emberek nem lettek volna, nem jönne el a pillanat, amikor elindulhatnánk egy másik, új irányba. Mert az, hogy lesz, az nem kérdés, de az sem, hogy egyszer ezeknek a közreműködőknek az élete is új irányt fog majd venni, abban is legyünk biztosak. Kicsit más lesz, mint azt ma gondolják, de izgalmakban bővelkedni fog. 

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM