ÁTVERT „DEVIZÁSOK”! ELSZÁMOLTATJUK A BANKOKAT!

ÁTVERT „DEVIZÁSOK”! ELSZÁMOLTATJUK A BANKOKAT!

ÁTVERT „DEVIZÁSOK”! ELSZÁMOLTATJUK A BANKOKAT!

[good_old_share]


Az alábbi ítélet is mutatja, hogy van értelme a kitartásnak, még akkor is, ha sok esetben reménytelennek tűnik a küzdelem. Van, aki elszámoltatja a bankokat!
Az ítéletet Járvás Éva közölte a Deviza Károsultak Kártérítése Facebook csoportban:

„Megmondtam, hogy elszámoltatjuk a bankokat!”

JOGERŐS

 

"Felperesi ellenvetés hiányában alperes elszámolását elfogadva……"

OTP Faktoring felperes nem tudta megvédeni a követelése jogosságát, bíróság a mi számításunkat fogadta el. 6 millióról indult, végül 368.461,- Ft lett havi 10.745,- Ft részletekben.

Két ilyen ítélet is született januárban. Mindkét ítélet jogerőre emelkedett.

Gratulálunk Dr. Székely Edit ügyvédnőnek! Járvás Éva.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

NCK: Hamarosan újabb ítéleteket teszünk közzé! Még szerencse, hogy akad ebben az országban néhány ügyvéd és civil, aki komolyan veszi a bankok elszámoltatását!
TE RÉSZT VENNÉL A CSALÁDODDAL A „DEVIZA”-KÁROSULTAK SÉTÁJÁBAN (FLASHMOB) A KOSSUTH TÉREN?

Megnézem a szavazási eredményeket

Betöltés ... Betöltés ...

IDE KATTINTVA CSATLAKOZHATSZ A FENTI KEZDEMÉNYEZÉSHEZ! [good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM