NEM ÍROM ALÁ A KILAKOLTATÁSI NYILATKOZATOKAT.

loading...

NEM ÍROM ALÁ A KILAKOLTATÁSI NYILATKOZATOKAT.

Email


Kilakoltatási hullám tombol az egész országban. Sajnos ez akkor is így van, ha a fősodratú média igyekszik elhallgatni ezeket a tényeket.

 

A „deviza”-károsultak mára már pontosan tudják, hogy mire számíthatnak akkor, ha kormánypárti vezetést ültetnek a településük, városrészük élére.Kilakoltatási hullám indulhat Józsefvárosban, ha a Fidesz jelöltje nyer a most vasárnapi időközi polgármester-választáson – ezt Győri Péter mondta Egyenesen című műsorunkban.

A baloldali ellenzéki pártok által támogatott független polgármesterjelölt elmondta: 200 önkormányzati lakásban élő családot tenne utcára a kormánypárti kerületvezetés. A szociális szakember szerint számos eszközzel lehet elkerülni a kilakoltatást.„Először meg kell nézni, hogy rászoruló-e, munkába állítható-e, aki munkaképes, van-e keresete? Van-e valami támogatási lehetőség? Ha mindezt biztosítjuk, csak azután merülhet fel egyáltalán kilakoltatás.

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Én mint szociális szakember azt látom, hogy számos módon elkerülhető. Nem hiszem, hogy aláírok kilakoltatásról szóló határozatot polgármesterként” – szögezte le Győri Péter Egyenesen című műsorunkban.

A „deviza”-hiteles probléma megoldását nagymértékben segítheti az, ha minél többen értesülnek róla! Olyanok is, akiket esetleg közvetlenül nem érint. Te azzal is sokat segíthetsz, ha a „devizás” cikkeinket, videóinkat megosztod!

Email

loading…


Email

Szólj hozzá

Hozzászólás