NEM ÍROM ALÁ A KILAKOLTATÁSI NYILATKOZATOKAT.

NEM ÍROM ALÁ A KILAKOLTATÁSI NYILATKOZATOKAT.

NEM ÍROM ALÁ A KILAKOLTATÁSI NYILATKOZATOKAT.

[good_old_share]


Kilakoltatási hullám tombol az egész országban. Sajnos ez akkor is így van, ha a fősodratú média igyekszik elhallgatni ezeket a tényeket.

 

A „deviza”-károsultak mára már pontosan tudják, hogy mire számíthatnak akkor, ha kormánypárti vezetést ültetnek a településük, városrészük élére.

loading...Kilakoltatási hullám indulhat Józsefvárosban, ha a Fidesz jelöltje nyer a most vasárnapi időközi polgármester-választáson – ezt Győri Péter mondta Egyenesen című műsorunkban.

A baloldali ellenzéki pártok által támogatott független polgármesterjelölt elmondta: 200 önkormányzati lakásban élő családot tenne utcára a kormánypárti kerületvezetés. A szociális szakember szerint számos eszközzel lehet elkerülni a kilakoltatást.„Először meg kell nézni, hogy rászoruló-e, munkába állítható-e, aki munkaképes, van-e keresete? Van-e valami támogatási lehetőség? Ha mindezt biztosítjuk, csak azután merülhet fel egyáltalán kilakoltatás.

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Én mint szociális szakember azt látom, hogy számos módon elkerülhető. Nem hiszem, hogy aláírok kilakoltatásról szóló határozatot polgármesterként” – szögezte le Győri Péter Egyenesen című műsorunkban.

A „deviza”-hiteles probléma megoldását nagymértékben segítheti az, ha minél többen értesülnek róla! Olyanok is, akiket esetleg közvetlenül nem érint. Te azzal is sokat segíthetsz, ha a „devizás” cikkeinket, videóinkat megosztod!

loading...

[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
MÁRA MINDEN DEVIZAHITELES PROBLÉMA MEGOLDÓDOTT!
MÁRA MINDEN DEVIZAHITELES PROBLÉMA MEGOLDÓDOTT!

MÁRA MINDEN DEVIZAHITELES PROBLÉMA MEGOLDÓDOTT! [good_old_share] A múlté a devizahiteles probléma a Magyar Bankszövetség főtitkára szerint. A devizahitelesek döntő többségének...

A BANK A KÖVETELÉSE NAGY RÉSZÉT ELENGEDI - EGYEZSÉG A BANKKAL.
A BANK A KÖVETELÉSE NAGY RÉSZÉT ELENGEDI – EGYEZSÉG A BANKKAL.

A BANK A KÖVETELÉSE NAGY RÉSZÉT ELENGEDI - EGYEZSÉG A BANKKAL. [good_old_share] László Szabó (Kártérítési ügyvéd) Javaslat pereskedő devizahiteleseknek:  ...

Close