MEGINT BUKOTT AZ OTP !

MEGINT BUKOTT AZ OTP !

MEGINT BUKOTT AZ OTP !

[good_old_share]


Ha elég kitartó vagy, hatalmas sikert érhetsz el!

 

Dr. Léhner Ügyvédi Iroda – Friss hír, hogy egyik ügyfelünket jogerősen sikerült megszabadítani az OTP-folyószámlahitelből eredő tartozás béklyóitól.A per megismételt eljárás volt, az első ügyben nem mi képviseltük az ügyfelet. A megismételt pert már első fokon is megnyertük, ám a felperes OTP Faktoring fellebbezett.

A másodfokon eljáró törvényszék azonban helyben hagyta az első fokú ítéletet.

Az indokolás lényege, hogy a felperes nem tett eleget részletes tényállítási kötelezettségének, mivel nem adta meg az általa állított tartozás összegszerűségének kiszámítására vonatkozó részletes elszámolást, kitérve arra, hogy az egyes tételek felszámításának mi a jogszabályi vagy szerződéses jogalapja.

A felperesi követelés összegszerűségének megállapításához az alperes és a bíróság által érthető, követhető és ellenőrizhető kimutatás lett volna szükséges.Ezt a lécet a Faktoringnak nem sikerült megugrania, így most együtt örülünk ügyfelünkkel. Dr. Léhner Ügyvédi Iroda.

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

loading...

[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM