MEGINT BUKOTT AZ OTP !

MEGINT BUKOTT AZ OTP !

MEGINT BUKOTT AZ OTP !

[good_old_share]


Ha elég kitartó vagy, hatalmas sikert érhetsz el!

 

Dr. Léhner Ügyvédi Iroda – Friss hír, hogy egyik ügyfelünket jogerősen sikerült megszabadítani az OTP-folyószámlahitelből eredő tartozás béklyóitól.A per megismételt eljárás volt, az első ügyben nem mi képviseltük az ügyfelet. A megismételt pert már első fokon is megnyertük, ám a felperes OTP Faktoring fellebbezett.

A másodfokon eljáró törvényszék azonban helyben hagyta az első fokú ítéletet.

Az indokolás lényege, hogy a felperes nem tett eleget részletes tényállítási kötelezettségének, mivel nem adta meg az általa állított tartozás összegszerűségének kiszámítására vonatkozó részletes elszámolást, kitérve arra, hogy az egyes tételek felszámításának mi a jogszabályi vagy szerződéses jogalapja.

A felperesi követelés összegszerűségének megállapításához az alperes és a bíróság által érthető, követhető és ellenőrizhető kimutatás lett volna szükséges.Ezt a lécet a Faktoringnak nem sikerült megugrania, így most együtt örülünk ügyfelünkkel. Dr. Léhner Ügyvédi Iroda.

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM