NEM AKARÁSNAK NYÖGÉS A VÉGE – VÉGRE EGY KIS ÉLET A PARLAMENTBEN

NEM AKARÁSNAK NYÖGÉS A VÉGE - VÉGRE EGY KIS ÉLET A PARLAMENTBEN.

NEM AKARÁSNAK NYÖGÉS A VÉGE – VÉGRE EGY KIS ÉLET A PARLAMENTBEN

[cn-social-icon]

A kulturális bizottságban személyeskedő, kiabálásig fajuló vita robbant ki Novák Előd jobbikos képviselő és a bizottság elnöke, L. Simon László között.

Az ellenzéki politikus azt állította: az állambiztonság egy III/III-asoknak szóló 6-os kartont állított ki Böröcz István volt médiavezető, ma hatósági igazgató 89-es beszervezéséről. A fideszes bizottsági elnök szerint Novák beismerte: a törvénytelen kuruc.infón publikál úgy, hogy nincs ott a neve a szerkesztők és a szerzők között.

FONTOS! Kedves olvasók, „devizahitelesek”! A Honlapunkon illetve Facebook oldalunkon is folyamatosan tájékoztatni fogunk Titeket az Államperrel, és más ügyekkel kapcsolatos friss hírekről. Kérjük, hogy segítsd a munkánkat azzal, hogy a Facebook oldalunkra meghívod az ismerőseidet, illetve ide kattintva feliratkozol a hírlevelünkre is. Nemzeti Civil Kontroll.

Ez történik akkor, ha a fidesz részéről csak ígérgetések vannak az elszámoltatás kapcsán, de valódi tettek az ígéreteket nem követik.Szóba kerültek L. Simon László " költő" magasröptű versei is. Ezek valóban megérdemlik a figyelmet! IDE KATTINTVA olvashatsz belőlük.

A fidesz valódi arca az elszámoltatás kapcsán (is)[cn-social-icon]

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM