MEGVAN AZ ÍTÉLET – PÓKA LÁSZLÓ NEM TERRORISTA

MEGVAN AZ ÍTÉLET - PÓKA LÁSZLÓ NEM TERRORISTA!

MEGVAN AZ ÍTÉLET – PÓKA LÁSZLÓ NEM TERRORISTA

(hár persze, hogy nem, Póka csak az igazságot mondta ki) VIDEÓ ALÁBB!

Tisztelt Nemzeti Civil Kontroll! [cn-social-icon]

2015. június 2-án akár ítélethirdetés is lehet abban az ügyben, ahol a nyomozóhatóságok a bankárok parancsára egy bank kirakatának betörésének előzetes bejelentéséből terrorcselekmény elkövetésével fenyegetés képtelen vádját alkották. Ezzel a véleménynyilvánítás szabadságát akarták mély gödörbe temetni. Meg akarták félemlíteni mindazokat, akik a kifosztó bankrendszert, és kifosztást támogató politikát határozottan bírálja.

Az 1. tárgyaláson vallomás helyett hosszan kifejtettem, hogy olyan társadalmi helyzetben, amiben 2013-ban, és ma is van Magyarország, szabad, sőt kötelező keményebben fogalmazni.

FONTOS! Kedves olvasók, „devizahitelesek”! A Honlapunkon illetve Facebook oldalunkon is folyamatosan tájékoztatni fogunk Titeket az Államperrel, és más ügyekkel kapcsolatos friss hírekről. Kérjük, hogy segítsd a munkánkat azzal, hogy a Facebook oldalunkra meghívod az ismerőseidet, illetve ide kattintva feliratkozol a hírlevelünkre is. Nemzeti Civil Kontroll.

A 2. tárgyaláson alaposan felkészült védőm, dr. Damm Andrea napja lesz. A felkészülés során megbeszéltük, hogy a vád képtelensége, és az ország helyzete miatt Ő is a tőle megszokott határozottsággal fog érvelni az mellett, hogy a szólás szabadság alapvető jogának gyakorlása csupán nagyon különleges esetekben korlátozható. Ez most nem olyan eset, így csakis a teljes felmentés lehet az elfogadható ítélet. 

Tisztelettel: Póka László Nem adom a házamat mozgalom 0630-931-9802

Első fokon nem terrorista a Nem Adom a Házam Mozgalom vezetője, Póka Lászlót a Fővárosi Törvényszék felmentette a terrorcselekménnyel fenyegetés vádja alól.

A devizahitelesek tüntetéseiről ismert férfi 2013-ban egy olyan videóüzenetet tett közzé, amelyben tényként beszélt arról, hogy az általa megjelölt időpontban és helyszínen kalapáccsal zúzza be az egyik budapesti bank kirakatát. 

A hatóságok nem hagyták, hogy tervét végrehajtsa, még az akció előtt őrizetbe vették, majd terrorcselekménnyel fenyegetés vádjával bíróság elé állították. A törvény az ilyen bűntett elkövetőjét kettőtől nyolc évig terjedő szabadságvesztéssel bünteti.

KORÁBBAN:

[cn-social-icon]

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM