MEGVAN AZ ÍTÉLET – PÓKA LÁSZLÓ NEM TERRORISTA

MEGVAN AZ ÍTÉLET - PÓKA LÁSZLÓ NEM TERRORISTA!

MEGVAN AZ ÍTÉLET – PÓKA LÁSZLÓ NEM TERRORISTA

(hár persze, hogy nem, Póka csak az igazságot mondta ki) VIDEÓ ALÁBB!

Tisztelt Nemzeti Civil Kontroll! [cn-social-icon]

2015. június 2-án akár ítélethirdetés is lehet abban az ügyben, ahol a nyomozóhatóságok a bankárok parancsára egy bank kirakatának betörésének előzetes bejelentéséből terrorcselekmény elkövetésével fenyegetés képtelen vádját alkották. Ezzel a véleménynyilvánítás szabadságát akarták mély gödörbe temetni. Meg akarták félemlíteni mindazokat, akik a kifosztó bankrendszert, és kifosztást támogató politikát határozottan bírálja.

Az 1. tárgyaláson vallomás helyett hosszan kifejtettem, hogy olyan társadalmi helyzetben, amiben 2013-ban, és ma is van Magyarország, szabad, sőt kötelező keményebben fogalmazni.

loading...

FONTOS! Kedves olvasók, „devizahitelesek”! A Honlapunkon illetve Facebook oldalunkon is folyamatosan tájékoztatni fogunk Titeket az Államperrel, és más ügyekkel kapcsolatos friss hírekről. Kérjük, hogy segítsd a munkánkat azzal, hogy a Facebook oldalunkra meghívod az ismerőseidet, illetve ide kattintva feliratkozol a hírlevelünkre is. Nemzeti Civil Kontroll.

A 2. tárgyaláson alaposan felkészült védőm, dr. Damm Andrea napja lesz. A felkészülés során megbeszéltük, hogy a vád képtelensége, és az ország helyzete miatt Ő is a tőle megszokott határozottsággal fog érvelni az mellett, hogy a szólás szabadság alapvető jogának gyakorlása csupán nagyon különleges esetekben korlátozható. Ez most nem olyan eset, így csakis a teljes felmentés lehet az elfogadható ítélet. 

Tisztelettel: Póka László Nem adom a házamat mozgalom 0630-931-9802

Első fokon nem terrorista a Nem Adom a Házam Mozgalom vezetője, Póka Lászlót a Fővárosi Törvényszék felmentette a terrorcselekménnyel fenyegetés vádja alól.

A devizahitelesek tüntetéseiről ismert férfi 2013-ban egy olyan videóüzenetet tett közzé, amelyben tényként beszélt arról, hogy az általa megjelölt időpontban és helyszínen kalapáccsal zúzza be az egyik budapesti bank kirakatát. 

A hatóságok nem hagyták, hogy tervét végrehajtsa, még az akció előtt őrizetbe vették, majd terrorcselekménnyel fenyegetés vádjával bíróság elé állították. A törvény az ilyen bűntett elkövetőjét kettőtől nyolc évig terjedő szabadságvesztéssel bünteti.

loading...

KORÁBBAN:

[cn-social-icon]

Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
A BANK MINDENT TUDNI FOG RÓLAD!
A BANK MINDENT TUDNI FOG RÓLAD

A BANK MINDENT TUDNI FOG RÓLAD A politikusaink szavazatára és segítségére mindig számíthatnak a bankok...Nagy kérdés az, hogy ez után...

ÚJABB DEMONSTRÁCIÓRA KÉSZÜLNEK A DEVIZAKÁROSULTAK.
ÚJABB DEMONSTRÁCIÓRA KÉSZÜLNEK A DEVIZAKÁROSULTAK

ÚJABB DEMONSTRÁCIÓRA KÉSZÜLNEK A DEVIZAKÁROSULTAK Kártérítést követel a devizahiteleseknek a Nem adom a házamat mozgalom. [cn-social-icon] Vezetőjük, Póka László a...

Close