NE ENGEDJÜK MAGUNKAT ÚJRA KIFOSZTANI!

NE ENGEDJÜK MAGUNKAT ÚJRA KIFOSZTANI!

NE ENGEDJÜK MAGUNKAT ÚJRA KIFOSZTANI!

[good_old_share]


loading...

FIGYELEM! FELHÍVÁS devizahiteles csoportok tagjainak!

MIÉRT HAGYTUK, HOGY ÍGY LEGYEN? Videó alább!Az adósok magatartásának társadalom lélektani okaival folytatjuk beszélgetésünket Boós Tiborral. Miért hagytuk, hogy így legyen? Miért nem állítódik be egy ügyfélcsoport arra, hogy tiltakozzon és igazságot érvényesítsen?

Mik az érdekérvényesítés gátjai? Mire szolgál egy tüntetés? Ki az ellenség? És miért kell erről egyáltalán beszélgetni?
Mert történelmi mélyponton vagyunk! Sok embert lakoltatnak ki, és még többre vár ez a sors, ha nem fogunk össze ellene. És nem valamit kell tenni, hanem azt, ami célravezető. Mert ha el akarunk jutni A-ból B-be, akkor az okos ember ezt megtervezi, és megalkot hozzá egy cselekvési programot. Ehhez igyekeztünk hozzájárulni ezzel a beszélgetéssel is, mert azt érzékeljük, hogy ez a mai napig hiányzik. Mind az okokhoz visszavezethető tényfeltáró beszélgetések, mind pedig a cselekvési programok.
A következő filmünk a devizahiteles szervezetek eredményeit és eredménytelenségeit veti össze. Vajon mi az oka annak, hogy a régóta vágyott összefogás a mai napig nem valósult meg?

loading...

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/
Tudjuk, hogy a hatalom mindent megtesz annak érdekében, hogy valós összefogás ne jöjjön létre. Tudjuk, hogy a hatalom legnagyobb félelme az, hogy az emberek tömege ráébred arra, hogyan vezették félre, hogyan semmizték ki és hogyan alakították úgy a társadalmi, gazdasági környezetet, hogy mindezért még hibásnak is érezze magát.

Tudomásunkra jutott, hogy néhány devizahiteles csoport vezetője, a csoport tagjainak meg akarta tiltani, hogy az X-Televízió, devizahitelesekkel foglalkozó filmjeit terjessze, megossza. Történik mindez az összefogás az igazság és a szabad véleménynyilvánítás jegyében.

Vajon milyen célokat és milyen érdekeket szolgálnak ők? Kérem, tekintsék meg, osszák meg és véleményezzék filmjeinket. A film az X-Televízió tulajdona.

[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
A MEGMENTETT DEVIZÁSOKAT UTCÁRA DOBJA A KORMÁNY.
A MEGMENTETT DEVIZÁSOKAT UTCÁRA DOBJA A KORMÁNY.

A MEGMENTETT DEVIZÁSOKAT UTCÁRA DOBJA A KORMÁNY. [good_old_share] Ilyen nincs, és mégis van! 2017.09.25. ATV Fórum műsorában Szabó Tamás, a...

A BANKCSAPDA ÉRDEKVÉDELMI CIVIL SZERVEZET KÖZLEMÉNYE.
A BANKCSAPDA ÉRDEKVÉDELMI CIVIL SZERVEZET KÖZLEMÉNYE.

A BANKCSAPDA ÉRDEKVÉDELMI CIVIL SZERVEZET KÖZLEMÉNYE. [good_old_share] Budapest, 2017. szeptember 26., kedd (OS) - A kétszeres teljesítés veszélye fenyegeti azokat,...

Close