NE ENGEDJÜK MAGUNKAT ÚJRA KIFOSZTANI!

NE ENGEDJÜK MAGUNKAT ÚJRA KIFOSZTANI!

NE ENGEDJÜK MAGUNKAT ÚJRA KIFOSZTANI!

[good_old_share]


FIGYELEM! FELHÍVÁS devizahiteles csoportok tagjainak!

MIÉRT HAGYTUK, HOGY ÍGY LEGYEN? Videó alább!Az adósok magatartásának társadalom lélektani okaival folytatjuk beszélgetésünket Boós Tiborral. Miért hagytuk, hogy így legyen? Miért nem állítódik be egy ügyfélcsoport arra, hogy tiltakozzon és igazságot érvényesítsen?

Mik az érdekérvényesítés gátjai? Mire szolgál egy tüntetés? Ki az ellenség? És miért kell erről egyáltalán beszélgetni?
Mert történelmi mélyponton vagyunk! Sok embert lakoltatnak ki, és még többre vár ez a sors, ha nem fogunk össze ellene. És nem valamit kell tenni, hanem azt, ami célravezető. Mert ha el akarunk jutni A-ból B-be, akkor az okos ember ezt megtervezi, és megalkot hozzá egy cselekvési programot. Ehhez igyekeztünk hozzájárulni ezzel a beszélgetéssel is, mert azt érzékeljük, hogy ez a mai napig hiányzik. Mind az okokhoz visszavezethető tényfeltáró beszélgetések, mind pedig a cselekvési programok.
A következő filmünk a devizahiteles szervezetek eredményeit és eredménytelenségeit veti össze. Vajon mi az oka annak, hogy a régóta vágyott összefogás a mai napig nem valósult meg?

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/
Tudjuk, hogy a hatalom mindent megtesz annak érdekében, hogy valós összefogás ne jöjjön létre. Tudjuk, hogy a hatalom legnagyobb félelme az, hogy az emberek tömege ráébred arra, hogyan vezették félre, hogyan semmizték ki és hogyan alakították úgy a társadalmi, gazdasági környezetet, hogy mindezért még hibásnak is érezze magát.

Tudomásunkra jutott, hogy néhány devizahiteles csoport vezetője, a csoport tagjainak meg akarta tiltani, hogy az X-Televízió, devizahitelesekkel foglalkozó filmjeit terjessze, megossza. Történik mindez az összefogás az igazság és a szabad véleménynyilvánítás jegyében.

Vajon milyen célokat és milyen érdekeket szolgálnak ők? Kérem, tekintsék meg, osszák meg és véleményezzék filmjeinket. A film az X-Televízió tulajdona.

loading...

[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM