A MEGMENTETT DEVIZÁSOKAT UTCÁRA DOBJA A KORMÁNY.

A MEGMENTETT DEVIZÁSOKAT UTCÁRA DOBJA A KORMÁNY.

A MEGMENTETT DEVIZÁSOKAT UTCÁRA DOBJA A KORMÁNY.

[good_old_share]


Ilyen nincs, és mégis van!2017.09.25. ATV Fórum műsorában Szabó Tamás, a Bankcsapda Érdekvédelmi Civil Szervezet főtitkára nyilatkozik.

Bankcsapda Egyesület: Véleményünk szerint bűncselekményt követett el a hitelező és a refinanszírozó bank, amikor elkülönült követeléseket, azaz "kétszeres" teljesítést érvényesítenek a végrehajtási eljárásban és így az 5 milliós kölcsönből 30 millió feletti követelések lettek!

EZ NETTÓ BŰNCSELEKMÉNY, KIFOSZTÁS ÉS CSALÁS!
Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/
TILTAKOZZUNK EGYÜTT!
Falus Zsolt Ferenc, Elnök, Bankcsapda Egyesület.

[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM