MAGYARORSZÁGON A DEVIZÁSOK PÉLDAÉRTÉKŰ MEGMENTÉSE TÖRTÉNT!

MAGYARORSZÁGON A DEVIZÁSOK PÉLDAÉRTÉKŰ MEGMENTÉSE TÖRTÉNT!

MAGYARORSZÁGON A DEVIZÁSOK PÉLDAÉRTÉKŰ MEGMENTÉSE TÖRTÉNT!

[good_old_share]


Schmuck Erzsébet – Ebben az évben akár több ezer devizahiteles család kilakoltatására is sor kerülhet.A Bankcsapda Érdeklépviseleti Szervezet demonstrációján vettem részt, amelyet azért szerveztek, mert egy két gyermekes családot lakoltattak ki. Egyszerűen hihetetlen, hogy a Kormány semmit sem tesz a kilakoltatás ellen, mégcsak a kilakoltatási moratóriumot sem hajlandó meghosszabbítani.

loading...

Ilyen ország nincs a Világon, amelynek Kormánya adósságrabszolgaságba taszította volna állampolgárait, ahol a felvett hitelek 3-4-szeresét kell visszafizetni. Persze ennek a bankok és az MNB a haszonélvezői. – Schmuck Erzsébet.

"AZ EGYIK FORGATÓKÖNYV AZ, HOGY KIHALUNK, a másik pedig az, hogy közösen, tömegesen fellépve, megakadályozzuk ezt az országos pusztítást."

Kilakoltatás lett a vége egy ötmilliós lakáshitel-tartozásnak, amit a végére 33 milliósra duzzasztottak. Így nem hagynak senkit az út szélén.

 

Ötmillióval tartozol? Akkor fizess 33 milliót!

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Ágnes Hekkel – Hitelönvédelem – A DEVIZAHITELESEK ÁTLAG – ÉLETKORÁBA NEM FÉR BELE, a hátralévő hiteltartozás kifizetéséhez szükséges futamidő.
A devizahitelt a hivatalok szerint átlagosan 30 év körüli emberek vették fel. A csalás miatt 10 év telt el anélkül, hogy a hitelfelvevők 
tartozása csökkent volna.

loading…


Az akkori devizahiteles, ma 40 év körül van. A megnövekedett tőketartozás miatt a törlesztés még átlagosan 25 évig tart. A devizahitel maradéktalan letörlesztésekor az adósok többsége 65 éves lesz.

Magyarországon a hivatalos átlagéletkor 2016 – os adat szerint 64 év.

loading...

Persze ez csak azokra vonatkozik, akik tudnak fizetni, a többiekre sokkal szomorúbb sors vár.

AZ EGYIK FORGATÓKÖNYV AZ, HOGY KIHALUNK, a másik pedig az, hogy közösen, tömegesen fellépve, megakadályozzuk ezt az országos pusztítást. – Ágnes Hekkel.

[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
NE ENGEDJÜK MAGUNKAT ÚJRA KIFOSZTANI!
NE ENGEDJÜK MAGUNKAT ÚJRA KIFOSZTANI!

NE ENGEDJÜK MAGUNKAT ÚJRA KIFOSZTANI! [good_old_share] FIGYELEM! FELHÍVÁS devizahiteles csoportok tagjainak! MIÉRT HAGYTUK, HOGY ÍGY LEGYEN? Videó alább! Az adósok...

A MEGMENTETT DEVIZÁSOKAT UTCÁRA DOBJA A KORMÁNY.
A MEGMENTETT DEVIZÁSOKAT UTCÁRA DOBJA A KORMÁNY.

A MEGMENTETT DEVIZÁSOKAT UTCÁRA DOBJA A KORMÁNY. [good_old_share] Ilyen nincs, és mégis van! 2017.09.25. ATV Fórum műsorában Szabó Tamás, a...

Close