MAGYARORSZÁGON A DEVIZÁSOK PÉLDAÉRTÉKŰ MEGMENTÉSE TÖRTÉNT!

MAGYARORSZÁGON A DEVIZÁSOK PÉLDAÉRTÉKŰ MEGMENTÉSE TÖRTÉNT!

MAGYARORSZÁGON A DEVIZÁSOK PÉLDAÉRTÉKŰ MEGMENTÉSE TÖRTÉNT!

[good_old_share]


Schmuck Erzsébet – Ebben az évben akár több ezer devizahiteles család kilakoltatására is sor kerülhet.A Bankcsapda Érdeklépviseleti Szervezet demonstrációján vettem részt, amelyet azért szerveztek, mert egy két gyermekes családot lakoltattak ki. Egyszerűen hihetetlen, hogy a Kormány semmit sem tesz a kilakoltatás ellen, mégcsak a kilakoltatási moratóriumot sem hajlandó meghosszabbítani.

Ilyen ország nincs a Világon, amelynek Kormánya adósságrabszolgaságba taszította volna állampolgárait, ahol a felvett hitelek 3-4-szeresét kell visszafizetni. Persze ennek a bankok és az MNB a haszonélvezői. – Schmuck Erzsébet.

"AZ EGYIK FORGATÓKÖNYV AZ, HOGY KIHALUNK, a másik pedig az, hogy közösen, tömegesen fellépve, megakadályozzuk ezt az országos pusztítást."

Kilakoltatás lett a vége egy ötmilliós lakáshitel-tartozásnak, amit a végére 33 milliósra duzzasztottak. Így nem hagynak senkit az út szélén.

 

Ötmillióval tartozol? Akkor fizess 33 milliót!

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Ágnes Hekkel – Hitelönvédelem – A DEVIZAHITELESEK ÁTLAG – ÉLETKORÁBA NEM FÉR BELE, a hátralévő hiteltartozás kifizetéséhez szükséges futamidő.
A devizahitelt a hivatalok szerint átlagosan 30 év körüli emberek vették fel. A csalás miatt 10 év telt el anélkül, hogy a hitelfelvevők 
tartozása csökkent volna.

loading…


Az akkori devizahiteles, ma 40 év körül van. A megnövekedett tőketartozás miatt a törlesztés még átlagosan 25 évig tart. A devizahitel maradéktalan letörlesztésekor az adósok többsége 65 éves lesz.

Magyarországon a hivatalos átlagéletkor 2016 – os adat szerint 64 év.

Persze ez csak azokra vonatkozik, akik tudnak fizetni, a többiekre sokkal szomorúbb sors vár.

AZ EGYIK FORGATÓKÖNYV AZ, HOGY KIHALUNK, a másik pedig az, hogy közösen, tömegesen fellépve, megakadályozzuk ezt az országos pusztítást. – Ágnes Hekkel.

[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM