NCK Közlemény

NCK megoldási javaslatcsomagKözindítvány formájában – a kormány és a parlament részére 2011-06-03-án. A teljes Közindítvány ide kattintva olvasható.  LINK: http://www.civilkontroll.netextra.hu/node/97

Íme, a kormány és a parlamenti pártok válasza a Közindítványra:

– A (volt) köztársasági elnök válaszlevelében másra mutogat.

– A Legfőbb Ügyész szerint a téma nem hozzá tartozik.

Mesterházy Attila levelében biztosítja az NCK-t arról, hogy „amennyiben az MSZP értékrendjével megegyezik beadványunk tartalma, úgy azt támogatják”…blab…blab…blab. (később néma csend, amely számunkra egyértelműen azt jelzi, hogy az mszp nagyon messze áll ettől az értékrendtől.-bár ezt eddigi "munkájuk" is mutatja)

– A fidesz válaszra sem méltatja a javaslatot.

– A kdnp, a jobbik és az lmp mély hallgatásba burkolózik, nem válaszol a Közindítványra.

2011-06-03-hoz képest jelenleg itt tartunk! Mindeközben emberek ezrei lesznek öngyilkosok, megszámlálhatatlan család kerül az utcára, honfitársaink százezer szám hagyják el az országot a megélhetés és a munka reményében.

A nemzetbiztonsági kockázat soha nem volt ennyire magas! Idegen tőkés pénzügyi csoportok csellel és csalással gyakorlatilag egyetlen puskalövés nélkül foglalják el már a magántulajdonokat is!

Az NCK-nak ezek után sem a jelenlegi parlamenti pártokkal, sem a parlamenti politikusokkal nincs miről beszélnie!

Nemzeti Civil Kontroll


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM