KÖZLEMÉNY – „DEVIZAHITELES” ÖSSZEFOGÁS

KÖZLEMÉNY – „DEVIZAHITELES” ÖSSZEFOGÁS!

KÖZLEMÉNY – „DEVIZAHITELES” ÖSSZEFOGÁS

 

A „devizahiteleseknek” a devizahiteles törvények ismeretében mára már fel kell ismerniük, hogy a kétharmados FIDESZ-KDNP – től nem várhatják az anomália tisztességes, joggal harmonizáló és átfogó rendezését.

A „devizahitelesek” érdekében eddig hivatalosan csak egyetlen parlamenti párt kívánja utcára vinni az átvert károsultakat. A Jobbik közleménye alapján erre készül.

A Nemzeti Civil Kontroll a jelenlegi politikai környezetben nem lát más esélyt a károsultak helyzetének javítása érdekében, mint a „devizahiteles” érdekvédő szervezetek teljes és egységes fellépése, illetve ehhez egy olyan parlamenti párt támogatása, amely szervezettsége, hálózati lefedettsége és anyagi eszközeinek felhasználásával valóban kész megszervezni, és támogatni egy rendkívül komoly „devizahiteles” utcai nyomásgyakorló demonstrációt.

Bár Polgárjogi Mozgalmunk nem „devizahiteles” érdekvédő szervezet, mégis a kezdetektől figyelemmel kísérjük, és folyamatosan hírekkel, információkkal látjuk el a Magyar „devizahiteles” társadalmat.

Mára nagyon komoly tömegbázist sikerült magunk mögé állítani a Facebookon, illetve adatbázisunkon keresztül több százezer átvert deviza-károsultat tudunk megszólítani, akár hírlevelek formájában is.

Amennyiben a Jobbik valóban nagy létszámban, szervezetten az utcára kívánja vinni a „devizahiteleseket”, akkor a Nemzeti Civil Kontroll a lehetőségeihez képest minden támogatást meg fog adni ehhez.

Természetesen legalább ennyire fontosnak tartjuk a „devizahiteles” szervezetek egységes fellépését, összezárását, melyhez elengedhetetlen, hogy vezetőik félretegyék esetleges korábbi sérelmeiket, nézeteltéréseiket.

Fontosnak tartjuk kiemelni, hogy Mozgalmunk, és annak vezetése nem kíván semmilyen vezető szerepet betölteni –a reményeink szerint létrejövő egységben, maximum a koordinátori, közvetítői, hírterjesztői feladatok ellátását vállalnánk.

A mai napon levelet írtunk a Jobbik Frakcióvezető helyettesének, Z. Kárpát Dánielnek, melyben megfogalmaztuk, hogy amennyiben a Jobbik nem csak politikai fogásként adta ki közleményét, úgy ebben az ügyben számíthat szervezetünk támogatására.

Várjuk a Jobbik válaszát, melyet természetesen megosztunk tagjainkkal, szimpatizánsainkkal és a „devizahiteles” olvasóinkkal is.

Nemzeti Civil Kontroll

2014-11-20

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM