DEVIZAKÁROSULT! NEKED ERRŐL MI A VÉLEMÉNYED?

DEVIZAKÁROSULT! NEKED ERRŐL MI A VÉLEMÉNYED?

DEVIZAKÁROSULT! NEKED ERRŐL MI A VÉLEMÉNYED?

[good_old_share]


FIGYELEM! Az oldal alján olvashatod az NCK felajánlását!

 

Marika Jóna Levente Ádámné – Én akkor sem értem. Most biztos sokakat megsértek, de azok a vezetők, akik nem látják, hogy ahhoz, hogy valóban össze kell fogni, minden indulatot és egyéni sérelmet félretéve azoknak az embereknek az érdekében, akiket elvileg "képviselnek", azok nem valók vezetőnek.
Ráadásul azt látom, hogy a saját embereiket-követőiket is a másikak, a vélt ellenségnek uszítják!

Ez hát itt a legnagyobb gond, már eleve a vezetők nem hajlandók összefogni! Vajon mi lett volna a magyar történelem során, ha mindig ezt csinálták volna a nép vezéralakjai? Már rég kihalt volna a nemzet!!!!

El kéne dönteni az összes "hiteleseket segítő" szervezetnek és vezetőiknek, hogy akkor most tényleg akarnak segíteni, vagy csak hatalmat és acsarkodást akarnak, s még inkább szétzilálni az egész hitelproblémákkal küzdőket!

Én itt a Facebookon legalább 30 olyan "hiteleseket segítő" csoportban vagyok, akik azt hirdetik, hogy segítenek, vagy segíteni akarnak. Mindenhol elég sok tag van, egyre több a kétségbeesett ember, egyre többen kérnek segítséget! Ez viszont így semmit nem ér.

Összefogás a vezetők részéről, közös nevezőre jutni szavazással mindenképpen, s végre egy olyan úton elindulni közösen, ami valóban segíti azokat a hiteleseket, akikért állítólag létrejöttek ezek a szervezetek!

 

Akkor majd, együtt, valóban erősek lehetünk, sokan lehetünk, s akkor már a fotelforradalmárok is felkelnek a foteljükből, ha látják az erőt. Addig azonban totál komolytalan ez az egész, olyan, mintha több csoportot is a bankok, vagy a kormány pénzelne, vagy hozott volna létre kifejezetten azért, hogy még véletlenül se lehessen egy összefogás!Tisztelt Vezetők! Ezt alaposan gondolják át, (én megtenném) s ne csupán a néhány legnagyobb csoport kezdjen el egyeztetni, amiből aztán a rivalizálás miatt nem jön létre hathatós segítség!

Az összes kisebb csoportra is szükség van. S meg KELL lennie az akaratnak a tényleges közös munkára.

Szükség lenne egy nagy találkozóra, ahová azokat kellene meghívni, akik tettek már le valamit arra a bizonyos asztalra. Mert bizony sokan, nagyon sokan vannak, akik segítettek, segítenek, de egyedül nem megy.

És a közös cél az kell legyen, hogyan tudnak összefogni, hogy tudnak egy tényleg komoly erőt közösen létrehozni! Hogy tudják nézetkülönbségeiket rendezni! HA mindezt meg tudják tenni, s közösen elfogadni egy olyan programot, amely a hitelesek ügyét előre viszi ténylegesen, akkor majd ki lehet állni közösen és meg fog valósulni minden jó cél, ami a hiteleseket segíti. Ha nincs összefogás, akkor sz..t sem ér az egész segíteni akarás, csak a sárdobálás van egymásra!

Persze, hogy megmaradnak a fotelforradalmárok annak, amik most is! Hiszen azt sem tudják már kihez csatlakozzanak, még ha akarnak sem.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Mit látok én most? Az állítólag segíteni akarók egymás elleni acsarkodását, egymás szapulását, s ezért én sem tudom, vajon kihez csatlakoznék!

Ébresztő Vezetők! Nektek kell jó példával elöl járni, már ha vezetők vagytok tényleg! Összefogás! Vegyétek már tudomásul, hogy másképp nem megy!!!!!!!!!!!!!! – Marika Jóna Levente Ádámné.

NCK- A tények: az elmúlt évek világosan bizonyították, hogy egy-egy „devizás” érdekvédő szervezet nem tud átütő eredményeket elérni, bármekkora a csoport.

 

Viszont ne feledjük, hogy hatalmas politikai, gazdasági és bírósági apparátus dolgozik azon, hogy a károsultak továbbra is károsultak maradjanak, és amelyik még tud fizetni, az fizessen!

Ők összefogtak, egymást segítik, védik, így hatékonyan működnek!

Szerkesztőségünk 2010-óta napi szinten foglalkozik a „devizás” ügyekkel, így pontosan tudjuk, hogy csak az érdekvédő szervezetek összefogása hozhat eredményt, de az is csak akkor, ha az otthon ülő károsultak százezrei, milliói egységesen a koalíció mögé állnak, és kiveszik a részüket a küzdelemből.

Aki tud, az utazik egy közös rendezvényre, aki nem tud, az kiveszi a részét a rendezvényre való szervezésből, a hírek megosztásából, és a saját lakóhelyén keresi a károsult társait és megszervezi a helyi csoportot.

A Nemzeti Civil Kontroll részéről vállaljuk, hogy technikai eszközeinket a koalíció rendelkezésére bocsátjuk, a feladatokat koordináljuk, hírlevél bázisunkkal, közösségi média felületeinken hatalmas károsulti tömeget értesítünk, a megszerveződő csoportokkal tartjuk a kapcsolatot, és ennek érdekében egy titkosított csatornát is biztosítunk a csoportvezetőknek.
Határozott elképzelésünk van arra nézve, hogy ez hogy tud valóban hatékonyan működni, de többet (érthető okok miatt nem írhatunk).

Meggyőződésünk, hogy megfelelő stratégiával, összefogással és a károsultak tömegének támogatásával gyors, és átütő eredményt lehet elérni!

Ha úgy tetszik, a fenti üzenet egy "szolgálati közlemény" volt a vezetők felé! A károsultak feladata, hogy ezt eljuttassák nekik, és beszéljenek erről a lehetőségről! A többi csak az érdekvédő szervezetek vezetőin, és a károsultak hozzáállásán múlik!

[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM