Magyarország kivéreztetése

Kérjük, hogy ezt a videót ajánld minél több ismerősödnek – Az évszázad banki csalása a deviza alapú hitel. Varga István, az MNB Felügyelő Bizottsági tagja szerint nemcsak az évszázad csalása a banki deviza alapú hitelezés és a szerződések, de még ráadásul számviteli trükközés is folyik. Időt kérek c. műsor, a Kossuth rádióban hangzott el. A felvétel 2011-ben készült, a probléma azóta sincs megoldva! A hivatalos adatok alapján a "devizahitelek" miatt 2013-ig több mint 3000 átvert, becsapott ember vetett véget önkezűen az életének! Megszámlálhatatlan család kerül az utcára, honfitársaink százezer szám hagyják el az országot a megélhetés és a munka reményében….A Magyar kormány és a parlament az "ellenzékkel" együtt gyakorlatilag impotens módon szinte tétlenül szemléli az eseményeket. Gyakorlatban a szavak szintjén foglalkoznak ezzel a csalással, de törvényekkel nem gátolják meg a bankok, és a mögöttük álló pénzügyi csoportok hazai térnyerését és tulajdonszerzését. Az Idegen tőkés pénzügyi csoportok csellel és csalással gyakorlatilag egyetlen puskalövés nélkül foglalják el már a magántulajdonokra is….


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM