NA, KÉREM! EZT TESSÉK OSZTANI!EGY BANKI ALKALMAZOTT FELSZÓLALÁSA A NYUGATI TÉREN

NA, KÉREM! EZT TESSÉK OSZTANI!EGY BANKI ALKALMAZOTT FELSZÓLALÁSA A NYUGATI TÉREN

Bízunk benne, hogy ezt a felvételt végignézik a parlamenti jogalkotók, és azok a bírák, akik a „deviza”-hiteles ügyeket tárgyalják.

 

Talán rávilágít arra, hogy milyen aljas és mocskos módon verték át a bankok az emberek tömegeit, és ezek után milyen módon teszik tönkre a családok életét.

Ez a beszámoló is elég, hogy bizonyítékot nyújtson arra, hogy milyen módon húzták be a csőbe a családok százezreit a bankok a „devizahitel” néven elhíresült banki „termékkel”.

De szeretnénk, ha több volt és jelenlegi banki alkalmazott vállalná az arcát, és mondaná el, hogy hogyan használták fel őket a bankok a rabló-termékük értékesítéséhez.
Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

„Mi elmentünk önökhöz, és jó alaposan kiraboltuk önöket”
FIGYELEM! A Facebook folyamatosan korlátozza a bejegyzéseink láthatóságát, ezért a Facebookon közzétett cikkek negyed annyi embert érnek el, mint korábban.
Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldalon a "Tetszik/Liked" gombra és pipáld ki az értesítéseket hogy megjelenjünk a hírfolyamban. KATTINTS IDE: https://www.facebook.com/pages/Nemzeti-Civil-Kontroll/342783665741979
Szólj hozzá

Hozzászólás