DR- LÉHMANN: EGY LEVÉL RÉSZEMRE

DR- LÉHMANN: EGY LEVÉL RÉSZEMRE.

Tájékoztatási kötelezettségemnek tartom azt, hogy tegnapi – is látható – írásomra adott alábbi választ közreadjam nem vitásan velem kapcsolatosan elfogult levelezőmtől.

From: G ……………….  L ………….  [mailto:dr ……………. @t-online.hu] 
Sent: Saturday, March 22, 2014 8:40 AM
To: Dr. Léhmann György
Subject: Re: Kevesen voltak
Tisztelt Dr Léhmann úr!
 
Legutóbbi levelére:  … hát igen, nem a mennyiség, hanem a minőség számít. És az igazi minőség pénzen nem megvehető. Sőt, kijelenthető – lásd az ön által felvázolt példát – pénzen csak kiváló pedigrével rendelkező, gyökértelen, a "pénzért bármit" elvet valló, a velük egy országban élő átvert, kifosztott családok százezreinek sorsa tekintetében teljesen érzéketlen középszerű vazallusokat lehet megvásárolni.  
 
Ezek a bankárvédő, nemzeteket kifosztó parazitáknak szolgálatot teljesítő ügyvédi tevékenység végzésére feljogosított droidoknak taktikájuk felépítése során csak spekulációra, erőfölényre, a közhatalom képviselőinek, vagy a bíróknak gyengeségére, erkölcsi lepusztultságásra, kapzsiságára vagy éppen gyávaságára építhetnek.  
 
Az a legtöbb, amiben reménykedhetnek, hogy a hitelperek kapcsán releváns jogszabályhelyek végül – az említett emberi gyengeségek miatt – speciális, a paraziták érdekei szerinti értelmezést nyerjenek. Tehát bankvédő "sztárügyvédeink" tárgyalótermi stratégiája tulajdonképpen abban áll, hogy az a velejéig romlott, ótvar vazallus politika és értelmiséginek hazudott elit továbbra is kitart gazdái mellett, és naponta apró kis árulásaival szolgálja azt. 
  
Az igazi ügyvéd az IGAZSÁGOT szolgálja, a jogszabályokat csak ezen értelmezési keretnek megfelelően hajlandó alkalmazni. Ez nem könnyű egy olyan országban, ahol a pénzügyi (és valószínűleg minden más) törvényeket a legnagyobb tolvajok, a bankárok, ill. a bankok, mint felelősségre vonhatatlan jogi személyek mögé rejtőző, arctalan parazita létformák mondják tollba a törvényhozás szentélyében, a Parlamentben tevékenykedő gombnyomogató droidoknak.  
 
                   MÉGIS AZ IGAZI ÜGYVÉD FOG NYERNI!  
 
Méghozzá azért, mert ő nem kell, hogy emberi gyarlóságra, romlottságra hagyatkozzon. Elég, ha tiszta és igaz marad. Mert az igazságnak olyan ereje van, amivel az anyagi javakban dúskáló romlott tolvajok nem tudnak mit kezdeni, mégha 1000 ügyvédi irodát fizetnek is meg. Mert az, aki nekik szolgálni hajlandó, az eleve bukásra ítéltetett, hisz egy tőről fakad velük, és mint ilyen, már 2000 éve legyőzetett.  
 
Az igazi ügyvéd nem csak szakmai tudására van utalva. Folyamatosan kapja az energiát és információt – no nem pénz formájában a bankoktól, hanem  – felülről sugallatok, szeretet, életerő formájában. Az igazi ügyvéd legbelül érzi, tudja, hogy nem is tehet mást, ezért született, most pontosan azt teszi, ami a dolga ezen a világon. Futja amire futja, de rajta nem fog múlni. A többi az Isten dolga. És ez így van rendjén.  
 
Aki nem ezt teszi, az tulajdonképpen nem is ügyvéd. Egy jogi szakzsargon, és a tárgyilagosság álcája mögé rejtőzött lélektelen zombi, aki ahhoz az inkvizítorhoz hasonlatos, aki az Istenre hivatkozva, az Ő nevében gyötör halálra valóban a Teremtő Ige szerint élő embereket. 
  
Én a magam részéről kivételes szerencsémnek tartom, hogy személyesen ismerek egy IGAZI ÜGYVÉDET. 
 
Tisztelettel:    
                          G………..  L ……….. 

loading...
Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
NEM INDÍTANAK PEREKET A BANKOK?
NEM INDÍTANAK PEREKET A BANKOK?

Visszatérítik azt a mintegy tízmilliárd forintra rúgó díjtöbbletet ügyfeleiknek a bankok, amelynek kiszámlázása miatt a múlt héten megbüntette őket a...

"DEVIZA"-"HITEL"-A SZERZŐDÉSEKET AZ ALÁÍRÁS NAPJÁN ÉRVÉNYES ÁRFOLYAMON MÓDOSÍTJÁK
“DEVIZA”-“HITEL”-A SZERZŐDÉSEKET AZ ALÁÍRÁS NAPJÁN ÉRVÉNYES ÁRFOLYAMON MÓDOSÍTJÁK

EGY KIS ÖSSZEFOGLALÓ! KOMMENTÁR NÉLKÜL... KATTINTS A LINKEKRE ! Éva Nagy: Facebook [cn-social-icon] "Ma kaptuk emailban.....Törökorszagban a deviza hitel szerződéseket az...

Close