DR- LÉHMANN: EGY LEVÉL RÉSZEMRE

DR- LÉHMANN: EGY LEVÉL RÉSZEMRE.

Tájékoztatási kötelezettségemnek tartom azt, hogy tegnapi – is látható – írásomra adott alábbi választ közreadjam nem vitásan velem kapcsolatosan elfogult levelezőmtől.

From: G ……………….  L ………….  [mailto:dr ……………. @t-online.hu] 
Sent: Saturday, March 22, 2014 8:40 AM
To: Dr. Léhmann György
Subject: Re: Kevesen voltak
Tisztelt Dr Léhmann úr!
 
Legutóbbi levelére:  … hát igen, nem a mennyiség, hanem a minőség számít. És az igazi minőség pénzen nem megvehető. Sőt, kijelenthető – lásd az ön által felvázolt példát – pénzen csak kiváló pedigrével rendelkező, gyökértelen, a "pénzért bármit" elvet valló, a velük egy országban élő átvert, kifosztott családok százezreinek sorsa tekintetében teljesen érzéketlen középszerű vazallusokat lehet megvásárolni.  
 
Ezek a bankárvédő, nemzeteket kifosztó parazitáknak szolgálatot teljesítő ügyvédi tevékenység végzésére feljogosított droidoknak taktikájuk felépítése során csak spekulációra, erőfölényre, a közhatalom képviselőinek, vagy a bíróknak gyengeségére, erkölcsi lepusztultságásra, kapzsiságára vagy éppen gyávaságára építhetnek.  
 
Az a legtöbb, amiben reménykedhetnek, hogy a hitelperek kapcsán releváns jogszabályhelyek végül – az említett emberi gyengeségek miatt – speciális, a paraziták érdekei szerinti értelmezést nyerjenek. Tehát bankvédő "sztárügyvédeink" tárgyalótermi stratégiája tulajdonképpen abban áll, hogy az a velejéig romlott, ótvar vazallus politika és értelmiséginek hazudott elit továbbra is kitart gazdái mellett, és naponta apró kis árulásaival szolgálja azt. 
  
Az igazi ügyvéd az IGAZSÁGOT szolgálja, a jogszabályokat csak ezen értelmezési keretnek megfelelően hajlandó alkalmazni. Ez nem könnyű egy olyan országban, ahol a pénzügyi (és valószínűleg minden más) törvényeket a legnagyobb tolvajok, a bankárok, ill. a bankok, mint felelősségre vonhatatlan jogi személyek mögé rejtőző, arctalan parazita létformák mondják tollba a törvényhozás szentélyében, a Parlamentben tevékenykedő gombnyomogató droidoknak.  
 
                   MÉGIS AZ IGAZI ÜGYVÉD FOG NYERNI!  
 
Méghozzá azért, mert ő nem kell, hogy emberi gyarlóságra, romlottságra hagyatkozzon. Elég, ha tiszta és igaz marad. Mert az igazságnak olyan ereje van, amivel az anyagi javakban dúskáló romlott tolvajok nem tudnak mit kezdeni, mégha 1000 ügyvédi irodát fizetnek is meg. Mert az, aki nekik szolgálni hajlandó, az eleve bukásra ítéltetett, hisz egy tőről fakad velük, és mint ilyen, már 2000 éve legyőzetett.  
 
Az igazi ügyvéd nem csak szakmai tudására van utalva. Folyamatosan kapja az energiát és információt – no nem pénz formájában a bankoktól, hanem  – felülről sugallatok, szeretet, életerő formájában. Az igazi ügyvéd legbelül érzi, tudja, hogy nem is tehet mást, ezért született, most pontosan azt teszi, ami a dolga ezen a világon. Futja amire futja, de rajta nem fog múlni. A többi az Isten dolga. És ez így van rendjén.  
 
Aki nem ezt teszi, az tulajdonképpen nem is ügyvéd. Egy jogi szakzsargon, és a tárgyilagosság álcája mögé rejtőzött lélektelen zombi, aki ahhoz az inkvizítorhoz hasonlatos, aki az Istenre hivatkozva, az Ő nevében gyötör halálra valóban a Teremtő Ige szerint élő embereket. 
  
Én a magam részéről kivételes szerencsémnek tartom, hogy személyesen ismerek egy IGAZI ÜGYVÉDET. 
 
Tisztelettel:    
                          G………..  L ……….. 

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM